Вівторок, 30.04.2024, 07:53




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Березень » 31 » На акцію "Вставай, Україно!" у Чернівцях вийшли 10 тисяч буковинців
18:28
На акцію "Вставай, Україно!" у Чернівцях вийшли 10 тисяч буковинців
30 березня 2013 року у Чернівцях розпочався марш "Вставай, Україно!". На вулиці міста вийшли понад 10 тисяч буковинців з прагненням усунути від влади українофобський режим Януковича. Марш очолили лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок та очільник ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк. У заході також беруть участь народні депутати-свободівці Олег Гелевей, Руслан Зелик, Валерій Черняков.

Учасники акції вийшли на вулиці із гаслами: "Банду геть!", "Ми – на своїй, Богом даній землі!", "Януковича – геть!", "Бандитам – тюрми!", "Чернівцям – міського голову!" та іншими.
  
  
Як зазначають речники, такої кількості людей на головній площі міста не було навіть за часів Помаранчевої революції. "Сьогодні у Чернівцях, ми відчуваємо атмосферу повстання, атмосферу незгоди з діями банди, яка випадково очолює Українську державу. Ми три ідеологічно різні політичні сили, але нас об'єднує одне, найважливіше завдання – зберегти Україну, яку нищать представники донецького кримінально-олігархічного клану. Я відчуваю ту енергію, з якою прийшли люди. Українці готові вставати, боротися за правду, за свої права!", - зазначив у своєму виступі Олег Тягнибок.

Очільник фракції націоналістів у Верховній Раді також акцентував на тому, що лави опозиції єдині. Про це свідчать багатотисячні акції протесту, на які виходять представники і "Свободи", і "Батьківщини", і "УДАРу". "Лише наші спільні зусилля, а також постійний контакт із громадою є запорукою успіху всеукраїнської кампанії "Вставай, Україно!" та виконання її програмових засад – усунення режиму Януковича, ліквідації наслідків його ганебного правління та початок докорінних змін у системі влади та в суспільстві", - підкреслив Олег Тягнибок.
  

Також лідер ВО "Свобода" наголосив на спільності проблем Чернівців та Києва, де місцеве самоврядування знаходиться під загрозою. Обидва міста не мають міських голів, а вибори вже 2 роки не призначаються. "Влада боїться вибору народу та боїться втратити контроль не лише над містами, а й над усією Україною. Зараз бандити з Партії регіонів у шулерський спосіб намагаються донищити місцеве самоврядування у столиці та будь-що відкласти вибори подалі від конституційного термін – червня 2013 року. Так вони хочуть перенести розгляд цього питання у Верховній Раді з 2 на 4 квітня. Однак обурені кияни не будуть чекати. Впевнений, що в разі, якщо і буковинці, і кияни продемонструють свою волю – влада не зможе провернути жоден свій шулерський план".

Довідка. 2 квітня 2013 року Всеукраїнське об'єднання "Свобода" спільно з іншими опозиційними силами проведе пікетування Верховної Ради України з вимогою провести вибори міського голови Києва та депутатів столичної міської ради. Захід розпочнеться о 10:00 біля за адресою: вул. Грушевського, 5.

                          Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"
Категорія: Новини | Переглядів: 534 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
07:53
 
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0