П'ятниця, 03.05.2024, 00:42




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Квітень » 30 » На сесії Надвірнянської міської ради свободівці відстояли впровадження абонементних квитків на міських маршрутах
01:09
На сесії Надвірнянської міської ради свободівці відстояли впровадження абонементних квитків на міських маршрутах

Днями відбулося друге пленарне засідання Надвірнянської міської ради. Серед питань забезпечення повноцінної роботи комунальних підприємства міста та землекористування, міська рада розглянула ряд важливих для міста та його мешканців пунктів порядку денного.

Зокрема, вже втретє розглядається питання про підняття вартості проїзду на міських перевезеннях. Підприємці-перевізники СПД Шуніна та СПД Кепещук вже понад рік наполягають на збільшенні вартість перевезення до 2-х гривень. До цього часу депутати відмовлялися від зміни плати, зважаючи на необґрунтованість тарифу. Та враховуючи різке зростання вартості пального, автозапчастин та заяву перевізників щодо невиходу на маршрут, депутати дали дозвіл на збільшення вартості проїзду до 2-х гривень. Натомість голова фракції ВО «Свобода» в Надвірнянській міській раді Володимир Гринішак відстояв, щоб залишити вартість проїзду для студентів на рівні 1,5 грн. Також за наполяганням свободівця В.Гринішака перевізнику доручено впровадити місячні абонентські картки. Пасажири, що постійно користуються послугами міських перевезень, зможуть придбати місячний абонемент, що в загальній сукупності дасть економію коштів. Підвищення вартості проїзду відбудеться 1 травня 2014 року.

Мешканці міста тепер, очевидно, будуть обирати між пройтися пішки / підїхати на велосипеді. Вже зараз по маршруту на Руднєва автобуси возять в основному людей пенсійного віку (за виключенням часу пік). В будь якому разі, крива попиту/пропозиції ринку послуг перевезення буде змінюватись.

Також потрібно враховувати, що міської ради бажає реорганізувати міжміські перевезення, задіявши центральний автовокзал та перенести автостанцію від магазину «Горизонт» до вул. Черемшини. При таких умовах гостро назріває потреба в зміні системи міського транспортного руху, як в частині схеми маршрутів, організації руху, так і в частині рухомого складу.

Також на сесії міської ради розглядалося питання повторного продажу приміщень на вул.Грушевського 14. За наполяганням фракції «Свобода» дані приміщення виставлять на аукціон на право оренди. Свободівці вважають, що майно громади повинно служити громаді (кошти отримані від оренди, наприклад, можна використати для ремонту будинків), а не продаватися з молотка. А тим паче, що окупність загальної вартості приміщення становить 6 років орендної плати.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 392 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
00:42
 
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0