Субота, 04.05.2024, 08:34




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Лютий » 4 » Надвірнянці повстали проти виконавчої влади в районі
00:42
Надвірнянці повстали проти виконавчої влади в районі

      

«Із завершенням строку оренди приміщень районною адміністрацією, депутати районної ради ВО «Свобода» спільно зі штабом національного спротиву опечатали частину кабінетів Надвірнянської районної державної адміністрації, зокрема голови та заступників керівництва.

«Воля надвірнянської громади спрямована на те, щоб вигнати провладну банду з приміщення районної ради» - про це 3 лютого 2014 року повідомив депутат-свободівець Іван Гурмак виступаючи на народному вічі у м. Надвірна.

Громада одноголосно підтримала депутатів про прийняття рішення визнати незадовільною роботу Надвірнянської районної державної адміністрації та виселити регіоналів з приміщення районної ради. Учасники  віча закликали всіх регіоналів добровільно скласти свої владні повноваження та зректися партії, що в основі свого правління поклала терор та репресії. Громада обговорила бездіяльність керівників районної державної адміністрації, яка за цей період при владі не покращила життя жодного надвірнянця.

«Скільки можна терпіти цю бездіяльність. Надвірнянці, як і всі українці, повстали проти виконавчої влади. Люди виходять на майдани сіл, селищ, міст та стають на захист своїх конституційних прав та свобод, суспільство більше не бажає мовчати, а люди готові діяти. Створення і визнання Народних Рад, загонів самооборони – ще один крок до повернення народовладдя в Україні» – зазначив націоналіст Іван Гурмак.

Спільні Молебні та віче проходять у селищах Делятин, Ланчин, місті Надвірна та інших населених пунктах Надвірнянського району щоденно. Надвірнянці сім'ями приходять помолитися за кращу долю українського народу.

Голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко розповів присутнім про три тези, які є актуальними на сьогодні в нашому суспільстві та для української нації загалом. «Це біблійні тези. Що на даний час є у нашій свідомості? Я б хотів, щоб ви викинули, те як Каїн вбиває Авеля. Я б не хотів, щоб серед нас були такі люди, як Іуда. Я б не хотів, щоб у наших рядах не було зневіри, як зневірився Хома. Ці біблійні тези постійно нас супроводжують. Так і в нашому житті українець убиває українця, як Каїн Авеля. Вірте у перемогу. З Божою допомого, ласкою Божою та Вірою ми переможемо. З вірою у Бога, вірою в Україну, вірою в перемогу, вірою в себе пробиваймо шлях до перемоги.» - наголосив Михайло Іваночко.

  

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 528 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
08:34
 
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0