Понеділок, 29.04.2024, 16:47




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Листопад » 25 » Надвірнянці за Європейський союз. Там, де поважають закон та людину
01:21
Надвірнянці за Європейський союз. Там, де поважають закон та людину


"Чаша українського терпіння переповнена і переливається в хвилю непокори теперішній владі. Ця влада повторює історію большевицького режиму. Згадаймо весь час комуністичної окупації, коли московські кати погубили десятки мільйонів українців. Ніхто за це не заплатив і не збирається усвідомлювати своєї провини.

«Ми за Європейський союз. Там, де поважають закон та народ». Про це заявив, виступаючи на майдані Шевченка у Надвірні 24 листопада 2013 року під час народного віча "За европейську Україну!", заступник голови Надвірнянської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Віктор Мельниченко.

У м.Надвірна продовжується протестна акція проти рішення режиму Януковича згорнути підготовку до підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Надвірнянські свободівці четвертий день поспіль проводять акцію «Україна за євроінтеграцію!» на майдані Шевченка. Цей наш маленький майдан – це маленька цеглина у фундамент євроінтеграційних прагнень українців.

Націоналісти збирають підписи за відставку Уряду Азарова та початку процедури імпічмент Президента Януковича. На акції всім бажаючим надали можливість виступити перед громадою та висловити свою думку щодо ситуації, яка сколихнула цілу Україну.

Заступник голови районної ради, свободівець Іван Степник наголосив: «Ми бачимо чергову державну зраду. Робиться крок в супереч волі української нації. Ми самі повинні будувати свою країну і не повертатися до законсервованого минулого. У нас є потенціал як розумовий, науковий, трудовий. Ті що породилися з совєтскої епохи, які хочуть повернути нас до колоніального російського ярма,  які знищили мільйони українців - не можуть бути при владі. Вони згинуть, як трава на сонці, як мовиться у нашому українському Славні.»

"Ми повинні прагнути до цивілізованих стандартів у всіх аспектах суспільного та владного життя.  Не повинен той, що сідає у владне крісло та оглядає весь світ, не бачити тих, хто навколо нього. Не повинні ми сподіватися  та чекати доброго царя, що прийде і все зробить для нас. Інтерес людей при владі до життя простого українця – нульовий. Ми повинні показати владі, що ми згуртовані, ми єдині, нас багато і ми готові вирішувати питання побудови та розвитку держави методом народовладдя, тобто тиску на них вуличними акціями ", – зазначали у своїх виступах  учасники мітингу.

Надвірнянські свободівці переконані, що «Сила духу тільки в єдності. Лише масові акції протесту і тиск на владу здатні змінити ситуацію в державі. Ця бандитська влада поступиться тільки народу, який вийшов на захист своїх прав і готовий боротися за гідне життя.

Тільки разом ми виборемо життя у вільній Європі, а не в "тайожному союзі".

                             Прес-служба Надвірнянської районного організації ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 494 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
16:47
 
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0