Понеділок, 29.04.2024, 12:06




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Грудень » 14 » Надвірнянські депутати-свободівці одноголосно «за» припинення делегування повноважень РДА та оголошення недовіри голові райдержадміністрації
09:53
Надвірнянські депутати-свободівці одноголосно «за» припинення делегування повноважень РДА та оголошення недовіри голові райдержадміністрації

Враховуючи ситуацію, яка склалася вночі  на 11 грудня 2013 року, в терміновому порядку на 12 год. цього ж числа була скликана позачергова сесія Надвірнянської районної ради.

Перед початком сесії на майдані Шевченка у м. Надвірна священники всіх конфесій українських Церков провели  спільний Молебень за Україну, її дочок і синів, які зараз стоять на Майдані. Тут же, на центральній площі  депутати  розглянули два питання порядку денного, а саме «Про недовіру районній державній адміністрації» та «Про продовження другого пленарного засідання сесії районної ради в м. Києві». Вказані рішення підтримані всіма присутніми на засіданні депутатами районної ради.

Згідно проголосованого рішення, районна рада висловлює недовіру Надвірнянській районній державній адміністрації та вважає існування такої інституції недоцільним. Цим же рішенням відмінено рішення районної ради «Про делегування повноважень районній державній адміністрації», згідно якого місцева державна адміністрація виконувала ті повноваження, які входять до компетенції районної ради, і які, відповідно до законодавства, можуть передаватись органам виконавчої влади. Вирішено також створити виконавчий орган районної ради, який би виконував вищевказані повноваження. Дані рішення оплесками підтримали всі присутні на площі.

Друга частина засідання сесії проходила в залі засідань районної ради, де розглядалося третє питання порядку денного «Про недовіру голові Надвірнянської районної державної адміністрації. Під час розгляду даного питання склалося враження, що місто Надвірна знаходиться не в бандерівському краю, а десь в центрі України, поблизу Дніпропетровська чи Миколаєва. Зокрема, в голосуванні взяли участь 44 з 62 депутатів районної ради. Хоча, зрозуміло, що частина депутатів опозиційних фракцій (в тому числі і від ВО «Свобода») знаходяться в місті Києві, де відстоюють наші політичні вимоги на Майдані, але явка на сесію в цей складний час бажала б бути кращою. Не приймали участі в сесії також і депутати від партії регіонів.

Найцікавіше те, що під час таємного голосування питання недовіри районній адміністрації не набрало достатньої кількості голосів – 26 з 40 присутніх депутатів. Це був як холодний душ для всіх надвірнянців і повинен стати тим уроком для нас всіх і розумінням того, що половина Надвірнянської районної ради – це тушки, галицькі хруні, пристосуванці та угодовці. Вони не здатні приймати адекватні рішення політичного загальнодержавного штибу. Коли Україна в небезпеці позбавлення державної Незалежності, коли країна йде до тотальної диктаторської, бандитської форми правлінні, коли адміністрація колоніального режиму нехтує всіма можливими нормами права та моралі, коли бандити в погонах за наказом зека б’ють мирних мітингувальників, що вийшли за свої конституційні права, то вони, банда, в цей час закликають до толерантності, лібералізму, круглих столів з розмовою про все і ні про що, щоб затягнути час, щоб принагідно здати Україну в лапи кремлівським карликам – в цей складний революційний час потрібно кричати, волати, закликати всіх до всеукраїнського повстання, до тотальних акцій непокори, до радикальних змін у країні, в державі, в суспільстві.

Згідно регламенту, на вимогу частини депутатів було проведено поіменне голосування з даного питання. Всі присутні депутати – свободівці висловились однозначно «за» з даного питання. Як результат, рішення прийнято (37 – «за», 4 – «утримались»).

Однозначно, дивують мотиви, якими керувались окремі депутати Надвірнянської районної ради під час голосування за недовіру голові районної державної адміністрації. Можливо, це якісь особисті інтереси, можливо це страх перед виконавчою владою. Але саме в таких питаннях ми всі повинні бути одностайними і пам’ятати гасло Євромайдану: РАЗОМ – СИЛА!  Інакше результативність дій депутатів районної ради буде рівна нулю.

Не можна мовчати про тих, хто в міру своєї слабосилості, пристосуванства, своєї заячої душонки зрадив нашу українську ідею, українську націю, наших виборців і став тушкою.

Не підтримали вимогу надвірняської громади та й усієї України про позбавлення повноважень президентської гілки влади та Надвірнянської РДА

1.    Іван Забронський - депутат від «Фронту змін», а сьогодні так званий позафракційний: ТУШКА, житель с. Ланчин,

До речі, коли два місяці назад депутати від "Фронту змін" у Надвірнянській районній раді, слідуючи рішенню керівних органів партії, всім складом увійшли у фракцію "Батьківщина", тоді цей відмовився послідувати за своїми партійцями та
увійти до нової фракції. Натомість зажадав залишитися так званим позафракційним, тобто вже тоді показав своє гниле нутро. По аналогії, коли родина Табалових у Верховній раді відмовилася вступати до фракції "Батьківщина", тоді їм зразу в очі і в голос на всю країну сказали, що вони ТУШКИ. Тепер і з так званим позафракційним Забронським проявилося те, що людина випадкова в депутатському корпусі і ще тоді, два місяці назад, потрібно було назвати речі своїми іменами. ЦЕЙ, про кого ми говоримо, звичайно чекає від влади теплоко кріселка і не міг підтримати громаду у принциповому політично-важливому питанні. Крісло ж начальника районного відділу земельних ресурсів, на яке він чекає, набагото важливіше за громадянську позицію, за вимогу громади, за інтереси країни та інтереси української нації.  

 

2.    Михайло Капак - депутат від «Української Народної партії», депутат від м.Надвірна: ТУШКА, житель м.Надвірна,

3.    Михайло Винник  - депутат від «Нашої України», депутат від с.Заріччя: ТУШКА, житель с.Заріччя,

4.    Кузюк Іван - депутат від «Народної партії» (Литвина), депутат від с.Зелена, ТУШКА, житель м.Надвірна.

Ми всі, вся надвірнянська громада, висловлюємо свою брезгливість до  цих слабаків, висловлюємо ганьбу та неповагу цим холуям, цим бездушним істотам, які йшли на вибори під українськими прапорами, під українськими гаслами, від брендом українських партій і сьогодні зрадили свій народ.

Позачергову сесію Надвірнянської районної ради не закрито, її друге пленарне засідання відбудеться у місті Києві

 
 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»
Категорія: Новини | Переглядів: 777 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 4.4/11
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
12:06
 
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0