Понеділок, 29.04.2024, 11:24




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Серпень » 7 » Надвірнянські свободівці на районній сесії виступити за бойкот товарів російського виробника та його особливе маркування у торгових точках
19:02
Надвірнянські свободівці на районній сесії виступити за бойкот товарів російського виробника та його особливе маркування у торгових точках

7 cерпня 2014 року відбулась чергова  сесія Надвірнянської районної ради. Завдяки послідовності та чіткій позиції націоналістів було ухвалено низку важливих питань.

За ініціативи фракції ВО «Свобода» сесія Надвірнянської районної ради ухвалила рішення, що в кожному кіоску, магазині, супермаркеті та і інших торгових закладах району, де продаються товари повсякденного вжитку, продукти харчування власники повинні запровадити спеціальне помітне маркування товарів російського походження з позначкою «Товари з Російської Федерації» та розмістити їх на окремій полиці. З таким звернення від фракції ВО «Свобода» виступив депутат Сергій Штогрин та роз’яснив колегам суть позиції націоналістів: «Зробивши маркування російського виробника, з метою захисту внутрішнього ринку одночасно доречно проводити акцію «Купуй українське».  Основна ідея такої акції – зробити ставку на економічний націоналізм. Потрібно переконати кожного українського споживча, щоб у крамницях купувати тільки вітчизняний товар. Цим ми втілюємо національну ідею, таким шляхом  в свою чергу зможемо поповнити державну скарбницю. Ми виступаємо за повний бойкот товарів країни агресора тому, що кожна копійка сплачена за російські товари – це куля в наших військових», - переконаний націоналіст.

Дане звернення підтримали одностайно всі присутні депутати, а контроль за виконанням рішення покладено на Надвірнянську районну державну адміністрацію.

Також на сесії районної ради ухвали цілу низку інших звернень, ініційованих свободівцями. Фракції ВО «Свобода» внесла на розгляд сесії звернення до вищих керівників держави з «Про вжиття заходів для дострокового припинення повноважень парламенту VII  скликання», «Про вжиття заходів щодо заборони діяльності на території України та зняття з  реєстрації Всеукраїнської громадської організації “Всеукраїнський громадський рух “Український вибір”, «Про вжиття заходів щодо заборони діяльності на території України Комуністичної партії України».

Завдяки наполяганню свободівців було прийнято рішення з вимогою заборони Комуністичної партії у районі. «Націоналісти вважають, що московським рудиментам у вигляді Комуністичної партії не мають права існувати на території району. Для нікого не є секретом, хто допомагає у фінансуванні сепаратистів на сході. Українці повинні очистити свою територію від цієї нечисті», - зазначив Сергій Штогрин.

Заступник голови райдержадміністрації, свободівець Андрій Крицький прозвітував районним депутатам про виконання запитів, які надійшли на адресу адміністрації. Націоналіст зазначив, що «враховуючи не просту економічну ситуацію в країні і в районі зокрема, за три місяці ми змогли виконати 33 запити районних депутатів та зняти їх з контролю. При цьому зазначивши, що за три попередні роки «регіонівська» влада виконала тільки 10 запитів.  Це в свою чергу вкотре доводить бездіяльність «папєрєдніків» та їхній популізм. Вони працювали тільки заради своєї вигоди», - резюмував свободівець.

Голова райдержадміністрації Михайло Іваночко ознайомив міського, селищних та сільських голів із підготовкою до проведення національних заходів Дня Прапора та Дня Незалежності України, що мають пройти в національно-патріотичному дусі оновленої країни.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 485 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
11:24
 
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0