П'ятниця, 29.03.2024, 07:47




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Травень » 13 » Надвірнянські свободівці оновили міст через Бистрицю Надвірнянську
14:05
Надвірнянські свободівці оновили міст через Бистрицю Надвірнянську

      

Активісти надвірнянської районної організації ВО «Свобода» з нагоди 100 річчя перемоги Українських Січових Стрільців над москалями на горі Макіївка відновили міст через річку Бистриця Надвірнянська. У Надвірній цей міст так і називають «свободівським», через те, що упорядкували міст, надають йому нового вигляду вже четвертий рік поспіль саме надвірнянські свободівці.

«Як же приємно їдучи в транспорті дорогою бачити мости в державній символіці.  Містечка та села нашої України стають все більш яскравішими та колоритнішими. Такі подібні акції відбуваються сьогодні по всій Україні, а ми надвірнянські націоналісти ще у  2012 році вперше пофарбувати огорожу моста через Бистрицю в Надвірній, це напевне був чи не перший міст в Україні в націоналістичних та бандерівських кольорах»,– зауважив голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко.

Свободівці взялися за впорядкування мостів у місті Надвірна і кожного року підтримують цю традицію.

Спершу за власні кошти націоналісти закупили початковий матеріал для роботи. За сприяння благодійників докупити фарби, пензлики, розчинники та допоміжні матеріали. Висловлюємо велику подяку від наших волонтерів всім, хто жертвував на відновлення  моста, допомагав та сприяв такій патріотичній акції. Адже цей міст, «свободівський» міст  - це єдиний на всю Україну перший міст з написом на тлі червоно-чорного бандерівського прапора «Героям Слава» існує ще з того часу, коли таке говорити в голос не сміли та побоювалися навіть «найбільші патріоти». 0

По обидва боки споруди перила, пофарбували в синьо-жовті та червоно-чорні барви. На середині моста на синьому тлі жовтими літерами зроблено напис «Слава Україні!», а на червоно-чорному напис – «Героям слава».

Свободівець Тарас Угринчук  розкреслив на мості славний повстанський клич, який зараз, після Революції Гідності, на устах всієї України.

«Нам дуже приємно відчувати підтримку краян – водії, які проїжджають повз, хто сигналить, а хто і кошти жертвує. На ці гроші ми купуємо фарбу, адже міст великий і на нього потрібна велика кількість фарби.

«Свободівський» міст уже став візиткою надвірнянського району. Всі, хто відвідує Прикарпатський край, їде у Надвірну, щоб на згадку сфотографуватися біля моста в українських символах та барвах".

Впродовж тижня свободівці розфарбовували міст у національну символіку та прибрали прилеглу до моста територію від сміття. До акції долучалися перехожі та жителі міста, автомобілісти вітали гарну ініціативу. Тепер міст радує перехожих кольорами українського державного прапора та бандерівського привітання.

Михайло Іваночко зазначив, що подібні акції піднімають патріотичний дух  та виховують молоде покоління в любові до  свого рідного.

«У народному об'єднанні сила українців і слабкість окупантів. Жоден загарбник нас не здатен перемогти. Прийде швидкий час і ми буде не тільки захищатися, а наступати. І як зазначив командир легіону «Свободи» Олег Куцин, що ми маємо шанс перемогти цю імперію зла раз і назавжди.  Війна закінчиться або в Чопі або у Владивостоку. Ми вперше об’єднані в одній армії і за нами світ. Перемога буде за нами тому, що ми на СВО їй БОгом ДАній землі», – переконаний націоналіст.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 617 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
07:47
 
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0