Вівторок, 30.04.2024, 03:50




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Березень » 11 » Народний депутат Руслан Зелик «добре вигострив сокиру та заходився вже будить» Надвірнянщину
02:51
Народний депутат Руслан Зелик «добре вигострив сокиру та заходився вже будить» Надвірнянщину

Народний депутат Руслан Зелик  Шевченківські дні відзначив з надвірнянцями.

  

В народному домі селища Делятин, до місцевої патріотичної громади, яка зібралася на святочні заходи з нагоди 199 річниці народження Кобзаря звернувся Руслан Зелик: «199 років тому, в далекому українському селі народився маленький хлопчик. І Бог йому дав один талант – малювати. Іншого таланту він не мав, бо був кріпаком, батьки його були кріпаками. Але так сталося, що він вчився у дуже відомого художника і разом з ним розмальовували церкви. Провидінню Божому було важливо, щоб він був не тільки художником. Одного разу, коли він перевернув аркуш зі своїм малюнком, на чистий лист лягли рядки «Реве та стогне Дніпр широкий». І душа його, яка розривалася від болю за свою країну, породила «Розриту могилу», «Катерину», «Гайдамаки». Не мав він щастя й долі, але все життя своє поклав на благо України.

  

Ми, націоналісти, рахуємо Тараса Шевченка духовним світочем та тим кобзарем, який започаткував ідею українського націоналізму. Тільки він міг написати силою свого таланту та Божого провидіння слова, якими одним рядком говорить про націю: «Мертві і живі і ненароджені».

Україна сьогодні далека від того бачення  Шевченка та від того, яке мають українські націоналісти, владні мародери сьогодні хочуть скомпрометувати Верховну раду, роблять все можливе, щоб захопити ще цю останню гілку влади в Україні. Але вони прорахувалися тому, що ми, українські націоналісти, відповідно до заповітів Шевченка «Та добре вигострим сокиру та й заходимось вже будить» тих, хто спить бо не відчуває в себе українського духу, бо не відчуває в себе українського початку.  

  

Після святкового концерту та вистави, яку організували та провели місцеві школярі Руслан Зелик «заходився вже будить» шевченківським словом громаду села Гаврилівка. З цією місциною його пов’язує дитинство, яке провів він у цьому мальовничому краю. Нажаль не найкраще зараз виглядають дороги до рідного села, потребують вирішення питання перекриття дитячого садочка, взяв зобов’язання Руслан допомогти і церковній громаді у побудові храму.

Народний депутат коротко оцінив перші дні роботи у Верховній раді: «Депутати Всеукраїнського об’єднання «Свобода» були готові з перших днів до протистояння як політичного так і до фізичного. Свобода пройшла ту політичну школу, яка є достатньою для того, щоб працювати на всіх рівнях від місцевого самоврядування до вищого законодавчого органу. Ми пройшли той довгий політичний шлях не для того, щоб зараз стати респектабельною частиною депутатського корпусу, а для якісних структурних та еволюційних змін в країні. Частина опозиції в минулому скликанні парламенту була деморалізована домінуванням регіоналів, а зараз ми ламаємо той попередній політичний клімат незважаючи на те, що нас є менше, нас тільки 37 депутатів. Робота парламенту з нашої сторони буде плідною та ефективною. Депутати нашої фракції підготували і вже внесли на розгляд комітетів ВР 37 нових законопроектів, які покликані змінити економічну та соціальну ситуацію в країні.

  

Тим більше, що перші здобутки вже є. Влада поступилася в питаннях персонального голосування, саме ми показали що цій чорній частині депутатів, що називається партією регіонів, можна протистояти. І отже  вогник надії та впевненості повертається не  тільки до депутатів з опозиції, але саме на свободівців покладають зараз надії і мільйони українців.

В суспільстві не працюють закони, їх постійно порушують ті, хто повинен їх ухвалювати – це катастрофа, якщо в суспільстві не працює мораль – це крах. Свободівці демонструють в парламенті іншу мораль суспільства, тобто категоричне несприйняття зради, лукавства, лицемірства, брехні та підлості.

Українські націоналісти не просто зайшли в український парламент, не просто створили першу націоналістичну фракцію. Націоналісти сиділи всюди: в криївках та боївках, в тюрмах і в таборах. Зараз націоналісти сидять у вищому законодавчому органі, націоналіст посів посаду віце-спікера Верховної ради. І це символічно. А символи - це те, що дає надію суспільству. І націоналісти цю надію виправдають», переконав Гаврилівську громаду Руслан Зелик.

                                   Прес-служба Надвірнянської РО ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 812 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
03:50
 
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0