Субота, 27.04.2024, 08:53




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Лютий » 3 » Народний депутат від ВО «Свобода» Руслан Зелик взяв участь у вшануванні Героїв Крут
20:21
Народний депутат від ВО «Свобода» Руслан Зелик взяв участь у вшануванні Героїв Крут
 

3 лютого 2013 року у селищі Ланчин націоналісти Надвірнянської «Свободи» організували та провели відзначення трагічних подій під Крутами.  Велелюдне зібрання провели на центральній площі біля символічної могили «Борців за Волю України».

Урочистості розпочалися з поминальної панахиди за загиблими Героями, яку провели священники УГКЦ отець Василь та УПЦ КП отець Тарас. Під національними прапорами та церковними фанами присутні молилися за Царство Боже для Героїв.

Звертаючись до громади отець Василь наголосив, що студенти, які поклали голови під Крутами загинули недаремно. Вони заклали ті зернята, які проросли і визріла Незележність України.

Голова Надвірнянської РО  ВО «Свобода» Михайло Іваночко звернувся до присутніх з такими словами: « Ми зібралися відзначити подвиг українських патріотів, які своїми грудьми захистили Київ і всю Україну від большевицької армії. Вони здійснили той подвиг,  приклад з якого ми мусимо брати і сьогодні. Саме завдяки і цій боротьбі ми й маємо Українську державу. Завдання сучасних націоналістів зберегти цю незалежність. Націоналісти завжди були сильними і завдяки їм завжди трималась українська державність. Сьогоднішні реалії в українській політиці вимагають від фракції націоналістів у Верховній раді зробити все можливе і неможливе для того, щоб переломити хід розвитку України і направити її у русло демократичних та європейських цінностей.»

 

Перед присутніми виступив народний депутат України, член політради ВО «Свобода» Руслан Зелик: «Сьогодні ми відмічаємо річницю бою під Крутами, коли молоді студенти знали, на що вони йшли – вони йшли боротися й воювати, вони відстрілювали червону наволоч, яка чорною хмарою сунула на Київ. Сьогодні ми також відзначаємо ще й дату створення Організації Українських Націоналістів. ОУН – це був орден, в якому не було пацифістів, лібералів, зрадників. ОУН - це організація, яка виховала і дарувала Україні таких постатей як Коновалець, Бандера, Ленкавський та тисячі борців, які увійшли і боролися у складі УПА.

Боротьба за українську державу продовжується і сьогодні і в кожному населеному пункті де живуть і діють патріоти, націоналісти. Воно продовжується і парламенті України, де до боротьби стали нові українські сили – націоналістична фракція з числа депутатів ВО «Свобода». Нас тільки 37 депутатів. Але завдання, яке ми поставили перед собою на першу сесію: побороти політичну корупцію, домогтися, щоб у законодавчому органі звучала українська державна мова та домогтися персонального голосування ми виконали. Крім того фракція ВО «Свобода» внесла на розгляд Верховної ради 80 законодавчих ініціатив, які будуть розглянуті у парламенті.

 

ВО «Свобода» стоїть і завжди буде стояти на націоналістичних засадах, підвалини яких заклали Герої Крут, Організація Украхнських Націоналістів, вояки Української Повстанської армії. І з підтримкою громади ми зламаємо хребет сьогоднішній олігархічно-бандитській владі і виведемо України на шлях цивілізованого розвитку та процвітання, - завершив свій виступ народний депутат Руслан Зелик.

Всі присутні на завершення піднесено виконали український Славень – Гімн України. 

           Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО "Свобода"
Категорія: Новини | Переглядів: 613 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
08:53
 
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0