Субота, 20.04.2024, 08:36




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Серпень » 29 » Нас не можна загнати до «тайожного союзу»
00:47
Нас не можна загнати до «тайожного союзу»

Безпрецедентний економічний тиск з боку Росії з метою загнати нас до "тайожного союзу" - явище надзвичайно позитивне.

Так себе не поводять навіть погані сусіди. Нам давно пора почати називати речі своїми іменами і вводити термін: "стратегічний ворог".

Через декілька років  Московія  зникне як роса на сонці , бо без України вони не можуть розвиватись. Тому і почали вони такий шалений тиск на Україну у вигляді «мутної війни». 

Голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»  коментує сьогоднішню ситуацію з протистоянням України та її стратегічного ворога: «На мою думку цей їхній крок дуже помилковий для них, але позитивнитй для нас тому, що навіть той громадянин України,  в якого ще жевріла надія на  повернення до «совєтів» вже задумається, що «старший брат» починає якусь  нечесну гру, проводить брудну політику.

Так, як поводяться нині північні сусіди, поводиться той, хто програв і кому чи то вроджена пиха, чи просто відсутність інтелекту заважає це визнати.

І тому ця митна війна дає величезний шанс Україні раз і на завжди вирватись із лещат московітів. Для цього потрібно підписати угоду про асоціацію з європейським союзом і тоді наші товари підуть по цілому світу, що правда, потрібно буде випускати якісну продукцію та товари, адже  неякісні товари в Європі та в цілому світі не потрібні. Якщо так станеться, то вже через рік, але за умови проукраїнської влади, вони, північні сусіди, самі будуть проситися, щоб ми їм надавали нашу продукцію» - вважає Михайло Іваночко.  

Націоналіст наголошує, що митна війна - це продовження інформаційної,  яку наші сусіди ведуть проти України вже на протязі десятиліть.

«Зверніть увагу,  шановні  українці,  які фільми вони почали знімати. Майже кожен про надуманих «освободітелей» в роки другої світової війни. Тут майже в кожному є одним із негативних героїв українець з прізвищем, яке закінчується на  букву  «О», та ще цей «герой»-українець  або зрадник , або вбивця, або ґвалтівник. Цим перекручуванням вони вбивають українцям в голови комплекс меншовартності. А місцеві яничари, прихвостні та хруні, на догоду старшого брата ці фільми нам прокручують на українських каналах. Маємо дати їм гідну відсіч, і я вважаю, що ця відсіч буде дуже скоро, адже люди почали виходити на вулиці все більше і більше, протестуючи проти економічних негараздів, вимагаючи і політичнихїх змін в країні. Цих хрунів, прихвоснів та бандитів потрібно давити, так як це робить громада Києва,  борючись проти незаконних забудівель та незаконної влади, так як борються свободівці по цілій Україні за свої права, за право бути господарем на СВоїй БОгом ДАній землі. 

Сьогоднішня митна війна проти України – це в першу чергу тиск Кремля на свого ставленика з метою недопущення зближення України з Європою, а також спробувати тиснути на Януковича в контексті підтримки його зі сторни Московії на наступних виборах.

Які б проблеми не виникали зараз у Путіна з Януковичем, а кандидатом від Кремля у 2015 році все одно буде той самий Зек Межигірський. Думка про те, що  кремлівські карлики нібито збираються підтримувати якогось Медведчука, чи ще когось - цим вони можуть лише полякати свого неслухняного ставленика. Бо всі ті Медведчуки - гарантовано непрохідні. А всі прохідні канидати значно більш проєвропейські, ніж Янукович.

Коли Україна відмовлялася від ядерної зброї, одним з пунктів угоди було те, що Росія не здійснюватиме проти нас будь-якого тиску, в т.ч. економічного. Так що нам сміливо можна починати повертати собі ядерний статус.

Крім того влада та її прихвостні проводить таку політику в інформаційній площині, щоб потужні та реальні  політичні сили були дискредитовані. Це вони роблять як на всеукраїнському рівні, так і на місцевому. Не гребують навіть тим, щоб залучати до цього ніби то незалежних та ніби то опозиційних політиків та народних депутатів. Та їхні старання марні тому, що люди все бачать та все розуміють. Українці прозрівають та  розуміють хто і для чого прийшов до українського парламенту. Депутати ВО «Свобода» борються, протистоять, часто фізично, проти тієї чорної частини парламенту, яка називається партією регіонів, а деякі нібито опозиційні депутати працюють  для дерибану бюджету, розкрадання земель, власного збагачення, щоб відпрацювати ті мільйони, які вони витратили на виборчу кампанію.

Я впевнений, що ми на правильному шляху, адже  почалась потужна інформаційна війна проти партії «Свободи». Влада біснує тому, що наші депутати не продаються,  в «Свободі»  немає тушок, а це тільки підтверджує те, що «Свобода» стала на горло корупнійним схемам владних чиновників, бандитам, які посідають урядові крісла, і ми будемо їх  давити допоки не задавимо.

Тож, шановне товариство, ми прожили в Незалежній Україні 22  роки і наші діти народились в Незалежній Україні. Маємо усвідомити та розуміти, що гідну відсіч окупантам не дасть ніхто окрім нас самих, тільки ми самі зможемо «змінити все на користь українців.»

Хай в цій нелегкій справі нам допомагає дух наших Героїв, які будуть молитися на небесах за наші майбутні звитяги», -  підсумовує Михайло Іваночко.

 

                                  Прес –служба Надвірнянської РО ВО «Свобода».

Категорія: Дописи | Переглядів: 652 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
08:36
 
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0