Понеділок, 06.05.2024, 05:15




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Серпень » 13 » Обіцянки влади застрягли у нас в горлі
07:36
Обіцянки влади застрягли у нас в горлі

2013 названо роком капітального ремонту доріг. Чи насправді це так, чи 2013 це рік їхнього повного зникнення взагалі. Ось уже на протязі півроку наші дороги це просто повний жах. Хто ж, нарешті, проявить реальну турботу про стан доріг? Якби владу хоча б трішки хвилювало питання контролю за ефективним використанням наших з вами коштів на ремонт доріг, тоді б вони  не брехали нам у відповідь, що немає коштів?

Надвірнянські свободівці та громадськість міста вкрай незадоволена станом покриття автомобільних доріг центральної частини міста Надвірна та бездіяльністю Івано – Франківського облавтодору.  Незважаючи на попередні звернення депутатів міської та районної рад до органів влади різних рівнів, питання ремонту доріг центральної частини міста (вул. Мазепи, вул. Чорновола, вул. Грушевського, вул. Соборна) залишається невирішеним. За підсумками наради 18 липня 2013 року представники облавтодору розпочали роботу 24 липня 2013 року. За місяць часу роботи проводились не повних два дні та заасфальтовано 60 метрів дороги. А 3 та  5 серпня стався безпрецедентний випадок – представники облавтодору намагалися забрати техніку з міста. Мешканці надвірної разом з депутатами ВО "Свобода", продемонстрували свою рішучість та не дали можливість забрати асфальтоукладчик з міста.

Досить знайомий випадок. Нещодавно у с. Ланчині сталась така сама ситуація. Голова ОДА пообіцяв, що ремонт доріг села знаходиться під контролем і до 12 липня робота буде завершена. Та сталося все не так, як обіцяли. Заасфальтували 100 мертрів дороги і на цьому поставили крапку. Подальшу роботу було призупинено. Представники облавтодору так і не закінчивши розпочатої роботи, забирали техніку з села.

Хіба ж можна заплющувати очі на такий бардак! Надвірнянські свободівці разом із жителями села ставали на заваді цьому. Тоді, вдавшись до хитрощів, вони таємно ввечері вивезли асфальтоукладчик з села.

Житель с. Ланчин та депутат районної ради ВО "Свобода" Михайло Іваночко активно підтримує громаду міста Надвірна, адже ця ситуація йому дуже відома. Він звертається:"Доки  можна брехливо обіцяти, пора уже й до діла ставати"?

Націоналісти Надвірнянської районної організації ВО "Свобода" обурені таким цинізмом та невиконанням взятих зобов'язань Івано – Франківського облавтодору. Тому 12 та 14 серпня у Надвірній свободівці проводили опитування серед мешканців міста їхнім відношенням до стану доріг у центральній частини міста (вул. Мазепи, вул. Чорновола, вул. Грушевського, вул. Соборна) та збирали підписи підписи під зверненням до керівників області. Ці підписи були надіслані листом голові Івано-Франківської ОДА Вишиванюку М.В., голові Надвірнянської районної ради Поповичу В.В., голові Надвірнянської РДА Касіянчуку Ю.Д., надвірнянській міській раді та службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

До опитування мешканців Надвірної та збиранні підписів долучилися і молоді свободівці з Івано-Франківської «Студентської Свободи» з її керівником Андрієм Семенюком. Вони перепитували мешканців, як ті ставляться до роботи Івано – Франківського облавтодору та запрошували людей взяти участь в акції,  яка відбудеться 16 серпня з перекриттям дороги на Рахів. Охочих виявилось багато.

На запитання, як люди реагують на таке опитування та заклик до акції, депутат міської ради ВО «Свобода» Олег Туєшин відповів: "По-різному. Хтось висловлює своє обурення з приводу таких реалій і гнівно критикує владу, хтось зразу ж фотографує дороги. Були і скептично налаштовані мешканці, але немає жодної людини, яка б сказала нам, мовляв, ви розповідаєте щось неправдиве".

Було зібрано більше, як триста підписів. Підписувалися не тільки жителі міста і цілого району, а й гості. Найактивнішою виявилася молодь міста.

"Не дозволимо зробити їм те, що вони зробили у с. Ланчині, коли залатали три ями і на другий день техніку забрали в невідомому напрямку. Так як намагалися зробити в Надвірній, коли заасфальтували 60 м дороги і теж хотіли забрати техніку. Але завдяки депутатам міської та районної ради фракції ВО «Свобода» їм невдалося цього зробити. І зараз саме ми разом з надвірнянською громадою стаємо на акцію протесту. Скажіть мені, якщо не ми, то хто? Якщо ми не подбаємо про себе то ніхто інший про нас не подбає" – говорить голова Надвірнянської РО ВО «Свобода» Михайло Іваночко.

Націоналісти Надвірнянської районної організації ВО "Свобода" закликають всіх 16 серпня взяти участь у акції протесту з перекриття дороги на Рахів. Ми чемно будемо рухатися по пішоходному переходу, не порушуючи закону. Всі, кому не байдужа доля свого містечка, приєднюйтесь до нас 16 серпня. Тільки в єдності наша сила.

Борітеся - поборете, Вам Бог помагає!

Слава Україні!

                  Прес-служба Надвірнянської РО ВО «Свобода»

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 593 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
05:15
 
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0