Середа, 08.05.2024, 23:18




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Вересень » 30 » Олег Тягнибок: «28 жовтня реально вирішуватиметься доля Української держави»
07:51
Олег Тягнибок: «28 жовтня реально вирішуватиметься доля Української держави»


29 вересня в Івано-Франківську відбулося народне віче, в якому взяли участь лідер ВО «Свобода Олег Тягнибок, голова ради об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк та єдині узгоджені кандидати у народні депутати від об’єднаних опозиційних сил в семи одномандатних мажоритарних виборчих округах Прикарпаття.

«28 жовтня реально вирішуватиметься доля Української держави. Або ми будемо будувати українську Україну, коли підтримаємо об’єднані опозиційні сили, або залишимося та ще й гірше буде в московсько-большевицькій холуйській Україні, яку сьогодні Москва з їхнім «рускім мірам» хоче будувати тут нам разом з тим данєцкім кримінально-олігархічним кланом, комуністами і їхніми прихвоснями. Ми домовилися, що найбільш оптимально перемогти їх на парламентських виборах, йдучи до ВРУ двома колонами за партійними списками, і допомагати один одному. Це «Свобода» і «Батьківщина». Тому голосуйте за партійним списком, або за ВО «Свобода» під № 11 у бюлетені, або якщо не хочете за «Свободу», то є ВО «Батьківщина» під № 19. У парламенті ми не просто сидітимемо пліч-о-пліч, а разом робитимемо ті першочергові кроки, які попередньо узгодили. Ми маємо 225 мажоритарних округів, і Партія регіонів надіється саме там використати максимальні фальсифікації. Адже вам відомо, що в кожній області вони повисували тих «золотих рибок», тих керівників благодійних фондів, тих «сіячів гречки»... Вони вже намагаються купувати все і вся... Але ми тут запропонували, як на мене, ідеальний формат – на кожному із 225 округів України є по одному узгодженому кандидату від опозиції. На жодному з них «Свобода» із «Батьківщиною» не пересікається... Ми зобов’язані перемогти цю диктатуру», - сказав Олег Тягнибок, звертаючись до прикарпатців.

Єдиний кандидат від опозиції, керівник Прикарпатської «Свободи», голова облради Олександр Максимович Сич, який балотується до парламенту у в/о № 83 з центром в Івано-Франківську, виступаючи перед громадою, наголосив: «Я нині горджуся тим, що висунутий ВО «Свобода» і підтриманий тими сімома партіями, які об’єдналися на базі ВО «Батьківщина». Я горджуся тим, що два роки тому політичні сили Прикарпаття зуміли продемонструвати високий рівень консолідації в обласній раді, створивши демократичну більшість. Ми поставили перед собою мету, аби представник проукраїнської сили очолив обласну раду. Адже, якщо ми зуміли в області всі разом набрати понад 75 відсотків, то чому «регіонал» мав би керувати найвищим представницьким органом краю? Ми переступили через дрібні амбіції, непорозуміння і вже два роки працюємо в тісній консолідації і конструктивно демонструємо, чого можуть досягнути українські сили, коли знаходять порозуміння. Я переконаний, що спільними зусиллями ми подолаємо цей режим і йому ніщо не допоможе».

У своєму виступі єдиний узгоджений кандидат від опозиції, депутат обласної ради від ВО «Свобода», голова постійної комісії облради з питань охорони здоров’я, сім’ї, материнства та дитинства, головний лікар Солотвинської районної лікарні, який балотується до парламенту у в/о № 87 з центром у Надвірні свободівець Манолій Піцуряк підкреслив, що балотується у парламент для того, аби зупинити бездумні реформи чинної влади, зокрема в медичній царині, які спрямовані проти українців, натомість долучитися до створення таких реформ, які працюватимуть для нашого народу.           Перед вічем відбулася прес-конференція Арсенія Яценюка, під час якої він зазначив: «Ми вважаємо, що «Свобода» повинна пройти до наступного парламенту. «Свобода» проти Януковича, а це означає, що вона з нами. Тому нині об’єднана опозиція ВО «Батьківщина» і ВО «Свобода» активно працюють, щоб донести до українців свою позицію, аби українці повірили, проголосували і отримали ті зміни в країні, на які всі сподіваються».


                                            Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода"

 

Категорія: Новини | Переглядів: 552 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
23:18
 
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0