Четвер, 02.05.2024, 20:50




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Квітень » 12 » Олег Тягнибок: "Чиновників-хабарників необхідно притягувати до кримінальної відповідальности"
23:49
Олег Тягнибок: "Чиновників-хабарників необхідно притягувати до кримінальної відповідальности"

"Усіх чиновників, чиї фактичні видатки не узгоджуються з їхніми законними доходами, має бути відсторонено від влади. На законодавчому рівні необхідно запровадити контроль не тільки за доходами, але й за видатками державних посадовців та членів їхніх сімей, бо зараз маємо абсолютно неприйнятну ситуацію, коли різниця між фактичними видатками та законними доходами більшости чиновників найвищої ланки, суддів та керівників складає 10-20 разів! "Свобода" вважає: якщо чиновник живе не по своїх доходах, то треба з'ясовувати джерела його прибутків. Якщо він задіяний у корупційних схемах – притягувати до кримінальної відповідальности за принципом: "що вища державна посада, то вищий рівень відповідальности за скоєний злочин", – заявив 11 квітня 2014 року кандидат на пост Президента України, Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи перед громадою міста Вишгород, що на Київщині.

Лідер українських націоналістів представив жителям Вишгорода свою президентську програму та наголосив, що в нинішніх умовах, коли Україну намагається розшматувати путінська Росія, коли, прагнучи реваншу, підіймають голову представники колишньої влади, – уся громада має об'єднатися й дати відсіч ворогам держави та відновлювати й плекати українську силу. Відповідаючи на запитання щодо викорінення корупції та забезпечення справедливости, Олег Тягнибок наголосив: ліквідація корупції в органах влади, судах та правоохоронних структурах є ключовою умовою побудови сильної та справедливої Української держави, яка діятиме в інтересах усіх громадян.

"Свобода" вважає: якщо чиновник живе не по своїх доходах, то треба з'ясовувати джерела його прибутків. Якщо він задіяний у корупційних схемах – притягувати до кримінальної відповідальности за принципом: "що вища державна посада, то вищий рівень відповідальности за скоєний злочин". Початком викорінення корупції, іноземної агентури у владі, відновлення справедливости має стати затвердження ініційованого "Свободою" законопроєкту № 4570 "Про проведення люстрації в Україні". Треба усунути від влади кагебістів, комуністів, путінську агентуру та усіх поплічників режиму Януковича. До того часу, поки цього не буде зроблено, про жодні зміни в України говорити не можна!", – наголосив Олег Тягнибок.

Лідер націоналістів зауважив, що найбільшим розкрадачем державної скарбниці й головним корупціонером в Україні був екс-президент Янукович, який зараз переховується в Росії, але ще десятки тисяч співучасників його злочинів тримаються за владу по всій Україні. І "Свобода" зробить все для того, щоби позбавити їх права обіймати державні посади.

Олег Тягнибок також висловив переконання, що колишня резиденція Януковича, яка сусідствує із Вишгородом і яку повернули у державну власність, має стати символом початку відновлення соціяльної справедливости. "Повернення Межигір'я у державну власність – символ початку відновлення соціяльної справедливости. З ініціятиви народних депутатів-свободівців 23 лютого 2014 року Верховна Рада України ухвалила постанову про повернення у державну власність урядової резиденції "Межигір'я" з метою подальшого використання її для лікування та оздоровлення дітей. Згідно з постановою, до державної власности повернуть також майно комплексу відпочинку "Пуща-Водиця" урочища Межигір'я.

Запевняю, що наша фракція у парламенті докладе усіх зусиль, щоби викорінити корупцію. Ми вже зараз домагаємося ухвалення закону про люстрацію, внесення змін до чинного законодавства щодо прав громадян у боротьбі з корупцією та зловживанням владою, затвердження законодавчої ініціятиви про Національне б'юро антикорупційних розслідувань", – заявив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 433 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
20:50
 
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0