П'ятниця, 03.05.2024, 08:16




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Листопад » 6 » Олег Тягнибок: "Необхідно покарати фальсифікаторів виборів"
10:59
Олег Тягнибок: "Необхідно покарати фальсифікаторів виборів"

"Дуже скоро ми створимо тимчасову комісію, яка буде розслідувати нахабні зловживання влади, членів ОВК, міліції та "Беркута". Це буде справа нашої спільної честі – покарати злочинців, які дозволяють собі плювати нам у душу і грубо порушувати закони. І це буде початком великої правової вільної Української Держави", – заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок 5 листопада біля Центральної виборчої комісії під час виступу на мітингу опозиції проти фальсифікацій.

Лідер ВО "Свобода" зазначив: "Влада думала, що люди не вийдуть на вулицю і спокійно спостерігатимуть їхню абсолютну сваволю, зухвальство та зневагу до українського народу. Але по всій Україні влада нахабно, підло забирає голоси громади і плює на вільне волевиявлення українців. Тож влада побачила, що народ починає підніматися. І найцікавіше – громада піднімається там, де "данєцкій" кримінально-олігархічний клан думав, що це його території навічно. Вони думали, що там, де вони панують, перемогу ніколи й нікому не віддадуть. Але саме на Великій Україні, саме в Українському Донбасі, саме на півдні України, на Одещині, Миколаївщині повстав народ. Цього вони ніяк не очікували.

Важливо, що сьогодні піднімається Київ. Результати голосування у столиці продемонстрували – українці Київ не віддали. А хто не володіє столицею, той не власний над Україною. У жодному мажоритарному окрузі столиці ця влада не перемогла. І не переможе, бо Київ – український! І це є запорука нашої перемоги.

Зрозуміло, що ця влада не дорахувалася своєї більшості і тепер вони махлюють, як наперсточники, та малюють сценарії того, як вони безкарно пануватимуть. Але народ каже тим сценаріям своє рішуче "ні!".

На нашому велелюдному вічі звертаємося до ЦВК. Вони не мають права визнавати й оприлюднювати результати виборів у тих округах, де не просто є сумнів, а у нас, в громади, у виборців, журналістів, міжнародних спостерігачів, опозиційних партій – на руках є 100% протоколів, які засвідчують перемогу наших, опозиційних, кандидатів. І таких округів є понад десятки.

Дуже скоро ми створимо тимчасову комісію, яка буде розслідувати нахабні зловживання влади, членів ОВК, міліції та "Беркуту". Це буде справа нашої спільної честі – покарати злочинців, які дозволяють собі плювати нам у душу і грубо порушувати закони. І це буде початком великої правової вільної Української Держави.

Сьогодні ми прийшли до ЦВК не заради того, щоби відстояти мандати "Батьківщини", "Свободи", конкретних мажоритарників. Ми прийшли сюди заради майбутнього України, заради народовладдя. Заради того, щоби надалі в Україні відбувалися лише чесні вибори. Заради того, щоби Банкова не сміла нас залякувати; щоби наші діти не хотіли виїжджати на Захід, а жили у справедливій, чесній, Великій Українській Державі. Це наше завдання й наша мета. Ми переможемо!"

Фото - події: https://picasaweb.google.com/102652274152528116947/YFhLjI#

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 482 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
08:16
 
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0