П'ятниця, 03.05.2024, 00:46




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Квітень » 14 » Олег Тягнибок озвучив важливі ініціятиви, які парламент якнайшвидше повинен ухвалити
15:06
Олег Тягнибок озвучив важливі ініціятиви, які парламент якнайшвидше повинен ухвалити

"Парламент завтра повинен звернутися до держав-гарантів нашої безпеки – США і Великої Британії – щодо підписання двосторонніх угод про надання необхідної військово-технічної допомоги Україні. Також ми вже раніше пропонували затвердити проєкти постанов про звернення Верховної Ради України до Генеральної Асамблеї ООН та Ради Безпеки ООН, до Організації з безпеки та співробітництва в Европі (ОБСЕ) та Ради Европи з приводу порушень Росією принципів цих організацій і, відповідно, виключення Російської Федерації з цих структур. Також вважаємо за необхідне, аби парламент оголосив позицію щодо бойкоту російських товарів на території України – маємо чітко розуміти, що кожна гривня, витрачена на купівлю російського товару, підриває незалежність України, тому не маємо ніякого права підтримувати окупанта". Про це заявив 14 квітня 2014 року голова фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді України Олег Тягнибок під час засідання Погоджувальної ради парламенту.

Лідер націоналістів запропонував провести закрите засідання парламенту, аби заслухати представників РНБО, силовиків та отримати повну інформацію про ситуацію на сході України та зробити відповідні висновки.

"Ми абсолютно підтримуємо пропозицію щодо негайних кадрових змін місцевого керівництва МВС та СБУ. Указ про звільнення голови СБУ у Донецькій області – це правильно, але цього замало, бо керівництво на місцях саботує виконання наказів, чим сіє паніку в суспільстві. Я мав розмову з в. о. Генерального прокурора та вимагав, аби було відкрито кримінальні справи не тільки проти сепаратистів, але й проти місцевих працівників правоохоронних органів, які своєю халатністю й бездіяльністю провокують поширення сепаратизму на сході України. Так само притягнути до відповідальности слід і представників місцевого самоврядування, бо деякі дуже активно роздають інтерв'ю і розповідають, що "ето наши рєбята здєсь орудуют". Насправді уже весь світ знає, що ці люди – агентура Росії.

Також негайно треба притягти до кримінальної відповідальности нардепів від Партії регіонів і комуністів, які нині безпосередньо беруть участь та роблять заяви на сепаратистських шабашах. Таких осіб треба позбавляти депутатської недоторканости, а виконувач обов'язків Президента, очевидно, має право позбавляти таких осіб і громадянства. Йдеться і про деяких кандидатів на пост Президента України. Я вже неодноразово наголошував, що Колєсніченка потрібно було покарати за його ганебні заяви, і якби це було зроблено – можливо, Царьов не йшов би слідом свого колеги. Вважаю, що треба негайно звертатися до ЦВК, аби було знайдено юридичну причину для зняття з реєстрації такого кандидата в президенти", – наголосив Олег Тягнибок.

Парламентар також підкреслив: зараз не потрібно зволікати із ухваленням закону про люстрацію та низки инших важливих законодавчих ініціятив: "Законопроєкт про люстрацію нам кілька разів не вдавалося внести до порядку денного. Прошу ще раз внести цю законодавчу ініціятиву, бо всі проблеми, які нині маємо на сході держави з місцевою владою, органами правопорядку – це наслідок того, що й донині немає закону про люстрацію. Дійсно, є позитив з ухваленням закону про відновлення довіри до суддів, але маємо ухвалити й закон про люстрацію. Також необхідно розглянути й законопроєкт №3530 – про заборону комуністичної ідеології в Україні: потрібно чітко і справедливо реагувати на саботаж, антидержавну діяльність, яку нині веде Компартія. Окрім цього, необхідно затвердити закон про зняття недоторканости із суддів, депутатів та Президента. Цей законопроєкт уже зареєстровано раніше, тому треба за нього голосувати. Важливо підтримати проєкт постанови № 4519 про додаткові заходи щодо зміцнення обороноздатности України у зв'язку з агресією Росії".

Свободівець знову наголосив також, що Апарат ВРУ не реєструє законопроєкт про цивільну зброю та боєприпаси: "Зараз це питання є вкрай актуальним. У тих країнах, де було затверджено відповідні ініціативи, десь на 70 відсотків зменшилася злочинність! У таких країнах як Фінляндія на 100 осіб припадає 88 одиниць офіційно зареєстрованої зброї, а у нас 5 одиниць, і при цьому близько 3 мільйонів одиниць зброї в Україні перебуває у нелегальному обігові. Законопроєкт слід зареєструвати і навести з цим лад. Коли б сепаратисти і бандити знали, що мирне населення володіє зброєю і може себе захищати – вони би не поводилися так нахабно та зухвало", – зазначив лідер націоналістів.

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"
Категорія: Новини | Переглядів: 425 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
00:46
 
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0