Четвер, 02.05.2024, 16:25




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Квітень » 13 » Олег Тягнибок: "Правоохоронні сили мають невідкладно нейтралізувати озброєних сепаратистів і путінських диверсантів у східних регіонах країн
00:47
Олег Тягнибок: "Правоохоронні сили мають невідкладно нейтралізувати озброєних сепаратистів і путінських диверсантів у східних регіонах країн

"Свобода" неодноразово попереджала керівництво держави, що будь-які поступки чи переговорні процеси з терористами, які захопили державні установи, зброю, заручників, здійснюють напади на працівників МВС і зазіхають на територіяльну цілісність країни – неприпустимі. Зараз кожна година відкладення адекватного спротиву терористам, загрожує повторенням кримського сценарію та втратою українського суверенітету на цих територіях. Про це 12 квітня 2014 року заявив Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода", кандидат на пост Президента України Олег Тягнибок.

Лідер українських націоналістів наголосив, що, за даними різних соціологічних опитувань, більшість громадян України – мешканців східних регіонів, зокрема Донеччини, – понад 70% – не підтримують акцій сепаратистів та від'єднання цих регіонів від України.

Однак зараз, за словами очільника "Свободи", після неодноразово побиття озброєними сепаратистами учасників масових мирних мітингів на Донбасі на підтримку єдності з Україною, зокрема вбивства 15 березня свободівця Дмитра Чернявського, за відсутности будь-якої протидії з боку місцевої міліції, більшість громадян боїться висловлювати свою українську патріотичну позицію.

Олег Тягнибок переконаний, що нинішній розвиток подій зумовлений бездіяльністю місцевих підрозділів правоохоронних структур та фактичною підтримкою сепаратистів представниками місцевої влади, місцевими олігархами, а також керівництвом Партії регіонів та комуністами на місцевому та центральному рівнях. "Фактично ці сили виконують роль п'ятої колони Путіна на Донбасі. Їхніх представників має бути притягнуто до кримінальної відповідальности", – заявив кандидат на пост Президента України.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 416 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
16:25
 
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0