Понеділок, 29.04.2024, 13:27




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Грудень » 26 » Олег Тягнибок: "Президент і генпрокурор своєю бездіяльністю благословляють бандитів на злочини"
00:58
Олег Тягнибок: "Президент і генпрокурор своєю бездіяльністю благословляють бандитів на злочини"


25 грудня 2013 року, виступаючи на Майдані Незалежности, Олег Тягнибок закликав громаду морально підтримати жорстоко побиту в ніч з 24 на 25 грудня відому журналістку й громадську активістку Тетяну Чорновол. Лідер "Свободи" закликав усіх свідомих громадян до солідарности із Тетяною Чорновол, бо лише так народ доведе режимові, що непримиренних патріотів в Україні – мільйони, і всіх залякати не вдасться.

Свободівець закликав: "Давайте підтримуємо Тетяну Чорновол, яка постраждала за нашу спільну справу, за те, що готова була, жертвуючи собою, захищати громадянські права українців. І нехай бандюгани на Печерських пагорбах почують, що ми також готові йти до перемоги, не зважаючи на будь-які підступи й залякування влади.

Схиляємо голову перед мужністю цієї активістки. Ми знаємо, що Тетяна Чорновол уже давно проявляла свою громадянську сміливість. Пригадуєте її походи на Межигір'я, де вона фіксувала і потім оприлюднювала правду про маєтки нинішніх можновладців. І тут, на революційному Майдані, вона активно діяла під час виявлення шпигунського мікроавтобуса з есбеушниками. І саме через її сміливість банда, що захопила владу в Україні, взялася мститися їй. Бажаємо Тетяні якнайшвидшого одужання, і нехай вона знає, що справу, яку вона робила разом із нами, ми доведемо до перемоги.

Цинізм нинішньої влади вражає! Якби Янукович після 30 листопада відправив уряд Азарова у відставку і усунув з посади Захарченка – цієї крови й терору не було би. Саме президент своєю бездіяльністю благословив цих кримінальних покидьків на їхні злочини. А генпрокурор Пшонка ще й виступає адвокатом "беркутівців", проте і словом не обмовився про провокаторів-"тітушків"! Своєю бездіяльністю президент і генпрокурор по суті благословляють тих бандитів на їхні злочини".

Лідер націоналістів також розповів громаді про хвилю терору і переслідувань, які запустила влада проти активістів майданів по всій державі (докладніше:

 

http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/komentari/045889/,

http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/045901/,

http://www.svoboda.org.ua/media/video/045897/,

http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/045891/).

 

На завершення Олег Тягнибок закликав громаду: "Маємо триматися, іти в наступ. Нема чого з ними розмовляти. Тому сьогодні був і завтра буде пікет міністерства внутрішніх справ. Вимагаємо негайної відставки міністра Захарченка і всіх, хто не може, не вміє захищати інтереси народу. Закликаю усіх і далі пікетувати МВС. Пам'ятайте: якщо ми сьогодні не захистимо наші ідеї, завтра ми не захистимо не лише те, заради чого стоїмо тут – ми можемо втратити Україну! Якщо не зараз ми їх, то завтра – вони нас. Тож до боротьби, товариство! Разом – сила!"


Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"


Категорія: Новини | Переглядів: 400 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:27
 
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0