Понеділок, 29.04.2024, 12:20




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Жовтень » 22 » Олег Тягнибок: "При нинішній ситуації в державі "третіх сил" бути не може"
11:43
Олег Тягнибок: "При нинішній ситуації в державі "третіх сил" бути не може"

"При нинішній ситуації в Українській державі "третіх сил" бути просто не може. Ці вибори – це вибори між білим і чорним, між перспективою побудови Української національної держави або поверненням до комуно-совєцької країни. В цій ситуації потрібно ще до виборів чітко заявляти: або ти будеш у більшості з об'єднаними силами опозиції, або з владою". Про це заявив 20 жовтня голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи в Луцьку.

Під час зустрічі з лучанами в Палаці культури міста Луцька несподівано багато запитань лучан стосувалося партії "УДАР". Волиняни просили пояснити їм "дивну" позицію нібито нової "третьої сили" – партії Віталія Кличка, котрий заявляє, нібито він – в опозиції, в той час як окремі представники Партії регіонів кажуть, що збираються сформувати коаліційну більшість з кандидатами від "УДАРу". Ці сумніви ще більше посилилися після того, як 19 жовтня Віталій Кличко не з'явився на підписання угоди про створення опозиційними силами майбутньої коаліції в новому парламенті…

Відповідаючи на цей блок запитань, Олег Тягнибок зауважив, що поважає Віталія Кличка як спортсмена і пишається його перемогами. Однак наголосив: спорт і політика – це зовсім інші речі. І закликав громаду уважніше придивитися до дій депутатів від "УДАРу" та списку тих, кого веде Кличко до Верховної Ради. "Фракція "УДАРу" в Київській облраді входить до складу більшості на чолі з Партією регіонів. Вона у повному складі голосувала за обрання головою Київської облради члена Партії регіонів Олександра Сталінолєновича Качного. То скажіть, як наприклад, голосуватиме у парламенті керівник фракції "УДАРу" у Київській облраді Артур Палатний, особистий друг Віталія Кличка?" - запитав Олег Тягнибок.

Також лідер ВО "Свобода" повідомив лучан, що у списку партії "УДАР" є чимало одіозних фігур, які є відвертими українофобами. "За спиною Кличка до парламенту хоче пробратися депутат Верховної Ради Криму Сергій Куніцин, який відверто виступає за державний статус російської мови. Під номером 17 в "УДАРі" значиться Едуард Гурвіц – мер Одеси, який особисто відкривав пам'ятник одному з найлютіших ворогів України – Катерині ІІ. А під 39-им місцем в "УДАРі" заховався Михайло Фабрін – представник "Русского єдінства". То кого ж підтримуватимуть ці діячі у Верховній Раді? Чи будуть вони, приміром, виступати проти Ківалова і Колесніченка?"

Схвально відреагували лучани на ряд програмних тез ВО "Свобода", зокрема про прийняття закону "Про імпічмент Президента" і відставку уряду Азарова-Тігіпка-Табачніка у повному складі, проведення люстрації влади, заборону продажу українських земель, добровільно-примусове повернення вкрадених олігархами коштів із офшорних зон, повернення у власність держави стратегічних підприємств, зміну Податкового кодексу за принципом "великий бізнес – великі податки, малий бізнес – малі податки", повернення з-за кордону українських заробітчан тощо.

У зустрічі взяв участь і єдиний кандидат від об'єднаних сил опозиції у Володимир-Волинському виборчому окрузі №19 Євген Мельник. Він ознайомив присутніх із проблемами свого округу - як у сільській місцевості, так і в містах, зокрема розповів про непросту ситуацію, яка склалася на шахтах у Нововолинську у зв'язку з прихватизацією енергетичних підприємств "данєцкими" олігархами.

По закінченні зустрічі з лучанами Олег Тягнибок та Євген Мельник виступили у "прямих ефірах" телекомпанії "Аверс" та Волинського телебачення, відповівши на численні запитання волинян у студію.

Прес-служба Волинської обласної організації ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 580 | Додав: Націоналіст | Теги: Олег Тягнибок, вибори 2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
12:20
 
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0