Четвер, 02.05.2024, 17:19




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Квітень » 19 » Олег Тягнибок: "Угоди з посібниками Януковича та агентами Путіна неприпустимі"
00:29
Олег Тягнибок: "Угоди з посібниками Януковича та агентами Путіна неприпустимі"

Жодні угоди з колишніми посібника Януковича та агентами Путіна є неприпустимими. ВО "Свобода" виступає проти будь-яких угод з Партією регіонів та комуністами, які несуть повну відповідальність за розпалювання сепаратизму, що вже переріс у тероризм. Ба більше, ці негідники ще й сприяють російським агресорам у східних регіонах країни. Про це заявив 18 квітня 2014 року лідер ВО "Свобода", кандидат на пост Президента України Олег Тягнибок під час зустрічі з громадою Канева, що на Черкащині.

Очільник українських націоналістів підкреслив, що нині під тиском Путіна і його п'ятої колони, неприпустимо йти на поступки терористам та сепаратистам щодо запровадження федеративного устрою або надання офіційного статусу російській мові.

"Це не меморандум. Це капітуляція. Ми нікому не дозволимо здавати наші національні інтереси, за які віддали своє життя багато поколінь українців. Українці не потребують підписання жодних меморандумів для підтвердження територіяльної цілісности та незалежності своєї країни. Ба більше, незалежність і територіяльна цілісність України гарантована волею української нації, мільйонів українських громадян, жертвами українських героїв, а не кулуарними рішеннями або закулісними домовленостями політиків, олігархів чи іноземних держав. Ми нікому не дозволимо вирішувати за нас. Тому вимагаємо виконувати обіцяні державі Україна міжнародні гарантії безпеки", – заявив Олег Тягнибок.

Кандидат на пост президента України від ВО "Свобода" констатував, що "регіонали" та комуністи у парламенті мають два варіянти: виконувати українську Конституцію та дотримуватися присяги народного депутата України або скласти мандати і нести кримінальну відповідальність за зраду Українського народу.

"Окупантам з автоматами – підігрують зрадники з мандатами. Від держави ж вимагають пристати на вимоги терористів та проявити слабкість під видимістю толерантности. Свої цілі Путін чітко окреслив – це неосовок, це Україна без українців.

В Україні немає загроз для російськомовних. Є лише бажання Путіна документально закріпити статус "рускоязичних", щоб згодом під приводом захисту "саатєчєствінніков" продовжити тероризувати і анексувати Україну. Колишня дружина Путіна, філолог за освітою, чітко окреслила геополітичні цілі Москви – Росія "заканчіваєтса там, гдє заканчіваєтса русскій язик", – додав Олег Тягнибок.

 

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"
Категорія: Новини | Переглядів: 429 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
17:19
 
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0