Четвер, 09.05.2024, 00:23




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Травень » 16 » Олег Тягнибок взяв участь у зустрічі депутатів канадського парламенту з представниками опозиційних партій України
08:28
Олег Тягнибок взяв участь у зустрічі депутатів канадського парламенту з представниками опозиційних партій України

15 травня 2012 року з ініціативи канадської сторони голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок взяв участь у зустрічі представників опозиційних партій з членами комітету у закордонних справах канадського парламенту.

З українського боку в зустрічі взяли участь представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода", ВО "Батьківщина", "Фронту Змін", "УДАРу" та "Громадянської позиції".

Метою зустрічі було ознайомлення канадських парламентарів з політичною ситуацією напередодні парламентських виборів в Україні.

Представники опозиційних політичних партій поінформували закордонних парламентарів про узурпацію влади в Україні олігархічно-авторитарним кланом, який зупинив демократичний розвиток України і розвернув її в бік створення авторитарного режиму. Учасники зустрічі з української сторони відзначили: режим Януковича став фактором, що спонукав опозицію об'єднатися для спільної протидії автократизму. Набуття Україною європейських цінностей залишилось декларацією, а не змістом політичного життя держави. Україна не розділена нині на схід і захід, відбувається протистояння влада – народ. Влада намагається загравати з українцями мізерними подачками, що в доведеній до кризового економічного стану країні загрожує шаленим зростанням інфляції.

У своєму виступі Олег Тягнибок подякував канадським гостям за сталий інтерес Канади до проблем формування незалежної української держави. Лідер "Свободи" зазначив, що у ці дні відзначається 120-річний ювілей від початку масової імміграції українців до цієї північноамериканської країни, яку вони своєю невтомною працею перетворили у квітучу державу, яка на сьогодні стала одним зі зразків успішного розвитку суспільства.

У той же час, відзначив лідер "Свободи", історичну батьківщину українців нахабно прибирає до рук донецький олігархічний клан. Непрофесійний уряд багатіїв-олігархів сьогодні керує економікою країни "в ручному режимі". Надра, природні ресурси держави передають "сімейному оточенню" президента Януковича. Відбувається концентрація в одних руках стратегічних об'єктів української економіки та природних ресурсів.

Лідер українських націоналістів також наголосив: відбувається окупація інформаційного простору України антиукраїнськими силами, які намагаються "промивати мізки" українцям імперськими міфами про нібито "спільне героїчне совєцьке минуле". "Національне" телебачення пропагує збоченців, вихолощує український патріотизм.

Олег Тягнибок звернув увагу на потурання влади агресивній антиукраїнській діяльності російської церкви в Україні, яка активно впроваджує в державі так званий "русскій мір". Потурає російській церкві в Україні діяльність міністра освіти України Табачніка, який сприяє спотворенню національної історії і пам'яті в підручниках. Сьогодні шкільний курс історії нагадує "короткий курс історії ВКПБ".

Лідер свободівців зауважив, що передвиборча кампанія до українського парламенту вже фактично розпочалась. Він висловив тверде переконання, що лише перемога на виборах об'єднаної опозиції дозволить докорінно змінити Україну. Зараз важливо подолати зневіру виборців до парламентаризму та народовладдя, спонукати людей взяти участь у голосуванні та не допустити фальсифікацій та порушень під час обрахунку голосів.

Олег Тягнибок запевнив канадських депутатів, що головною метою першого етапу роботи новообраного парламенту України за участі депутатів, обраних від нинішньої опозиції, стане розвертання країни від авторитаризму до народовладдя і забезпечення невідворотності становлення української національної держави.

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 581 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
00:23
 
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0