Понеділок, 29.04.2024, 15:59




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Жовтень » 25 » Олег Тягнибок закликав прикарпатців підтримати на виборах кандидатів від опозиції – Олександра Максимовича Сича в Івано-Франківську та Манол
12:40
Олег Тягнибок закликав прикарпатців підтримати на виборах кандидатів від опозиції – Олександра Максимовича Сича в Івано-Франківську та Манол

 

Позавчора в обласному муздрамтеатрі відбулася зустріч лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока та єдиного кандидата від опозиції в Івано-Франківську голови обласної організації ВО «Свобода» Олександра Максимовича Сича з громадою міста. Також перед зустріччю журналісти мали можливість поспілкуватися з опозиційними лідерами.

«Олександр Сич та Манолій Піцуряк переможуть як єдині кандидати від опозиції. З огляду на те, що ситуація в парламенті буде 50 на 50, ми – представники опозиції – не маємо права програти жодного округу в Галичині, в Західній та Центральній Україні», - підкреслив О. Тягнибок під час брифінгу. Головний «свободівець» наголосив, що потрібно ґрунтовно готуватися до боротьби з можливими масовими фальсифікаціями. «Я б хотів попросити, аби всі українці прийшли на вибори 28 жовтня, адже сам факт присутності виборця – це гарантія того, що його бюлетенем не скористаються вороги, які хочуть фальсифікувати вибори. Візьміть з собою мобільні телефони, якщо не маєте, то попросіть їх у ваших дітей, внуків і знімайте все. Адже ця влада дуже сильно боїться не лише протестних акцій, а й санкцій світового співтовариства щодо визнання виборів не демократичними. А міжнародні спостерігачі апелюють до нас, аби ми представляли конкретні факти. Наші спостерігачі зберігатимуть результати виборів безпосередньо на дільницях, а той матеріал, який ви зможете відзняти і поза межами дільниць, нам знадобиться можливо для подальшої судової апеляції чи звернення до міжнародної спільноти. Крім цього, якщо у ваших родинах є заробітчани, які не зможуть приїхати і проголосувати, просимо вас повідомити про це наших спостерігачів на виборчих дільницях, аби їхнім голосом не скористалися ті, які намагатимуться чинити фальсифікації. І якщо буде заклик об’єднаних сил опозиції, будьте готові в ніч з 28 на 29 жовтня вийти під виборчі дільниці, аби зберегти результати виборів і мінімізувати ті фальсифікації, які готує влада», - закликав виборців О. Тягнибок.

Своєю чергою кандидат у народні депутати О. Сич, виступаючи перед громадою, висловив упевненість, що ідея переможе гроші, що Івано-Франківськ – місто, яке славиться високим рівнем національної і християнської гідності – не продасть українську душу.


Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода".

Категорія: Новини | Переглядів: 529 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
15:59
 
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0