Неділя, 28.04.2024, 22:58




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Травень » 5 » Олександр Сич закликав мешканців Прикарпаття ігнорувати 9 травня та символи комуністичної імперії
15:07
Олександр Сич закликав мешканців Прикарпаття ігнорувати 9 травня та символи комуністичної імперії

"Виконуючи свій обов'язок, я докладу максимум зусиль, щоб українські символи, зокрема Український Прапор, були належно пошановані. Аби не відбулося блюзнірства із вивішуванням червоних прапорів комуністичної імперії. Я не підпишу жодного документа, що стосуються відзначення 9 травня і вивішування червоних символів. Як голова обласної ради я звертаюся до громадськості краю із закликом проігнорувати усі заходи, паради й урочистості, які відбуватимуться 9 травня", – зазначив голова Івано-Франківської обласної ради свободівець Олександр Сич".

"Якщо більшість депутатів Верховної Ради ухвалили, що поряд із Державним прапором України на офіційних установах має висіти червоний прапор радянської держави, що не існує, котрий до того ж фальшиво камуфлюють під "прапор перемоги", то це є порушенням Конституції.

Як громадянин України, я маю право не допустити непошанування української державної символіки. 65 стаття Конституції України свідчить: "Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України". Я виконую свій обов'язок і докладу максимум зусиль, щоб українські символи, зокрема Український Прапор, були належно пошановані. Аби не відбулося блюзнірства із вивішуванням червоних прапорів комуністичної імперії", – заявив голова Івано-Франківської облради. Він нагадав: Конституція України має найвищу юридичну силу у нашій державі.

Свободівець повідомив, що як голова обласної ради, докладе максимум зусиль, аби виконати рішення обласної ради про заборону вивішування червоних прапорів.

"Я не підпишу жодного документа, що стосуються відзначення 9 травня і вивішування червоних символів. Як голова обласної ради я звертаюся до громадськості краю із закликом проігнорувати усі заходи, паради й урочистості, які відбуватимуться в цей день. Усіх мешканців нашої області закликаю не використовувати червоні прапори, аби уникнути провокацій, спрямованих на порушення спокою, миру і стабільності", – наголосив голова Івано-Франківської обласної ради.

На переконання Олександра Сича, президент має заветувати закон про використання червоних прапорів 9 травня. Свободівець упевнений – якщо президент цього не зробить, це суперечитиме його заявам про намагання "консолідувати українське суспільство і здійснювати курс на євроінтеграцію".

"Якщо президент говорить про консолідацію і водночас підпише цей закон – це означатиме, що він непослідовний у своїх діях. Якщо президент говорить, що головним напрямком зовнішньої політики нашої держави є євроінтеграція, він повинен знати, що цей закон суперечить цілій низці постанов і декларацій ОБСЄ та Парламентської асамблеї Ради Європи. Зокрема, Празькій декларації "Європейська свідомість і тоталітаризм", резолюції "Необхідність міжнародного засудження злочинів тоталітарних комуністичних режимів", резолюції "Возз'єднання розділеної Європи". У всіх цих ухвалах йдеться про необхідність засудження комуністичного режиму як тоталітарного, про засудження намагань повернути символіку цього режиму та відбілювати історію від злочинів, вчинених цим режимом", – наголосив свободівець-голова Івано-Франківської обласної ради.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода"

Категорія: Звернення | Переглядів: 694 | Додав: Націоналіст | Теги: червоний прапор, 9 травня, Івано-Франківськ, Олександр Сич | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
22:58
 
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0