Понеділок, 29.04.2024, 07:55




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Січень » 5 » Панування Януковича в Україні — історична необхідність?
23:48
Панування Януковича в Україні — історична необхідність?

Панування Януковича в Україні — історична необхідність, хворобливе, але потрібне щеплення суспільству, щоб виробився стійкий імунітет проти Хама і його банди.

Спасибі за Хама (таке поганяло в місцях не настільки віддалених давали зекам, що краде у сусідів по камері речі і продукти, і за таке крисятність в зонах як правило опускали) треба також сказати другому президентові України Кучмі, адже саме він в 2002-ом призначив на пост прем'єр-міністра В.Ф. Януковича, що мав дві судимості за скоєння кримінальних злочинів.

Ще тоді карний прем'єр-злочинець став уособленням безпрецедентного зрощення криміналу з державною владою. А при Януковичі-президентові корумпована влада в Україні остаточно перетворилася на злочинний клан, порівняно з яким сіцілійська мафія і американська «Коза ностра» — скаутські організації.

У «помаранчеву революцію», яка повинна була стати в першу чергу антикримінальною (пам'ятаєте: «Бандитам — тюрми»!) на Майдані вказали Хамові  його місце, — на нарах, як дружно скандували студенти: «Зека на нари, тоді підемо на пари!», але «народний президент» Ющенко, що отримав в 2004-ом величезний кредит народної довіри, замість виконання ним же проголошеного гасла «Бандитам — тюрми!», почав загравати з цими бандитами, підписувати з ними різні «меморандуми» та «універсали».

Зробивши все, щоб президентом України в 2010-ом став колишній кримінальний рецидивіст, іуда по прізвищу Ющенка без щонайменших розкаянь совісті здав нашу країну на розграбування бандюковичам.

Як ще в 2004-ом написала неповторна Тетяна Коробова: «Я не хочу, щоб здоровенна, тупа і боязка козліна, із-за пристойного одягу якої зрадницький вилазять хвіст і копита, а з-під дорогого парфуму виразно пробивається сморід внутрішнього вмісту, будувала мене і мою країну по своєму образу і подібності», але доки люди, що жадали, щоб колишній гопник став їх президентом, на власній шкурі не відчують всю красу абсолютної влади «донецької мафії», волати до «біло-блакитного» електорату, що голосував за Януковича, було марно.

Не думаю, що «біло-блакитним» так вже подобається тепер, як їх має нинішня влада «всехпочуя», що заліз сьогодні в кишеню кожному. Януковича, що узурпував владу, який після антиконституційної відміни політреформи несе персональну  відповідальність за все, що творять його уряд і кнопкодави у Верховній зРаді, сьогодні поминають «незлим тихим словом» у всіх регіонах України і це лише початок його бандитських реформ!

Отже якби Януковича не було — його треба було б придумати. І Україні дуже повезло з  цим засівшим в Межигірї примітивним жлобом,  що гребе лише під себе бульдозером. Стань українським президентом від партії бандюковичів, якій за своєю суттю є Партія Регіонів, хоч трохи розумніший політик, ми отримали б диктатора, позбавитися від якого змогли б не скоро.

Янукович, звичайно, піде на будь-які фальшування, щоб залишитися в президентському кріслі на другий термін, але сумніваюся, що в 2015 році він збере більше голосів, ніж його попередник Ющенко в 2010 р. Дуже вже вони виявилися одинаковими ці два рідкісні жлоби. Янукович вкрав в держави урядову резиденцію «Межігорье», Ющенко виканючив у свого наступника право зберегти за собою державну резиденцію в Конче-Заспі, яка була надана йому на час виконання президентських повноважень.

І кінець цих красенів повинен чекати однаковий — всенародне презирство.

О. Ковалевський

Категорія: Дописи | Переглядів: 702 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
07:55
 
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0