Вівторок, 30.04.2024, 07:23




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Січень » 6 » Передсвятвечірний молебень та народне віче відбулося на надвірнянську Майдані
17:20
Передсвятвечірний молебень та народне віче відбулося на надвірнянську Майдані


6 січня у м. Надвірна відбулося передсвяткове народне віче за участі активістів місцевого Майдану, депутатів-свободівців та надвірнянської громади.

Уже більш як місяць Надвірнянський Майдан живе паралельно з Майданом у м Київ. Тут на центральній площі Шевченка проводять спільні молитви та загальнорайонні віче.

Надвірнянці щодня виходять на Майдан Шевченка у місті Надвірна, щоби своєю присутністю підтримати і додати сили духу своїм землякам на Майдані Незалежности у Києві, щоб помолитися за тих, хто зараз перебуває в самому серці протистояння з режимом Януковича.

На передодні Різдвяних свят у районному центрі збирається більше сотні людей. Спільний молебень на надвірнянському Майдані за тих, хто зараз в Києві, за їхню непохитну мужність та за щасливу долю для Неньки-України щодня проводять священики Української греко-католицької церкви та Української православної церкви Київського Патріархату.

«Майдан живе! Його кордони збільшуються. А це все, що ви чуєте по телебаченню – брехня. Не вірте цим провладним телеканалам. Вони прагнуть посіяти між нами зневіру. Ця банда вже так забрехалася, що нам українцям соромно за таке державне керівництво, що ганьбиться перед Європою та всім світом. Ми прагнемо змін не тільки в покращенні матеріального життя, але й політичних змін, соціальних та національних перетворень. Пора гнати цих хрунів з української землі», - заявив депутат районної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Степник Іван.

Сьогодні сотні тисячі українців зустрінуть Різдво далеко від дому, як колись наші славні воїни УПА. Вони боролися, так як і ми сьогодні боремося за Вільну, Незалежну Україну з наповненням національного українського змісту. Український народ втомилися від зрад, розчарувань, злиднів, безправ'я, продажності чиновників, суддів і прокурорів. Кожен з нас повинен твердо сказати: «Я не хочу жити минулим, вступивши у "Тайожний союз". Я хочу жити у європейській державі, де панує свобода слова, повага до людини та її прав, де всі рівні перед законом», – сказав на віче співголова районного штабу національного спротиву свободівець Іван Гурмак.

      

«У цей Святвечір хотілося побажати, щоб із народженням Христа відродилася наша Ненька Україна! Щоб у кожного в сім'ї запанував мир, злагода і спокій. А Різдвяна зірка просвітила нам шлях до перемоги. Ми маємо перейти до такої системи управління державою, яка буде повністю українською за духом та сутністю. Це станеться коли національний провід стане на чолі України. З нами Бог і перемога буде за нами!» - наголосив на завершення депутат районної ради Іван Гурмак.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» 

Категорія: Новини | Переглядів: 498 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
07:23
 
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0