П'ятниця, 26.04.2024, 05:01




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Серпень » 30 » ПІЦУРЯК Манолій: ми віримо у перемогу Великої національної ідеї над грошима
21:56
ПІЦУРЯК Манолій: ми віримо у перемогу Великої національної ідеї над грошима


Добре знаний нині на Прикарпатті лікар, громадський діяч і політик ПІЦУРЯК Манолій народився 5 листопада 1957 року в селі Вікно Заставнівського району, що на Буковині у патріотичній сімї Василя і Марії Піцуряків, які й досі проживають у своєму рідному селі і тішаться успіхами сина лікаря від Бога і справжнього українця. Проте вже майже 30 років проживає на Прикарпатті у селищі Солотвин, де народилася його дружина Олеся. Українець за походженням і духом ПІЦУРЯК Манолій твердо вірить у торжество української національної ідеї й те, що Україна нарешті наповниться українським змістом.

Ще під час навчання на лікувальному факультеті Чернівецького державного медичного інституту молодий юнак прийняв для себе рішення, що одягнувши білий халат буде служити людям, віддавати їм максимум своїх професійності, любові, тепла і турботи. Недарма улюбленою сентенцією ПІЦУРЯКА Манолія є доволі альтруїстична словосполука згоряючи сам, світи іншим.

Закінчивши у 1981 році інститут й отримавши спеціальність лікар лікувальник, випускник під час розподілу відгукнувся на прохання керівництва ВНЗ поїхати «піднімати» Хмельниччину, де, проходячи інтернатуру по фтизіатрії, зустрів свою майбутню дружину Олесю прикарпатку, уродженку селища Солотвин, дочку одного із перших організаторів Народного Руху на Івано-Франківщині Романа Шебунчака.

З березня 1983 року по червень 1985 року працював головним лікарем Сарнівської міжрайонної туберкульозної лікарні Волочиського району, що на Хмельниччині.

А уже з липня 1985 року його трудовий шлях проліг на Івано-Франківщину батьківщину дружини. З цього часу по серпень 2000 року він трудився головним лікарем Дзвиняцької лікарської амбулаторії на Богородчанщині.

З серпня 2000 року до нині обіймає посаду головного лікаря Солотвинської районної лікарні Богородчанського району, яка по праву належить до найкращих лікувальних установ Прикарпаття завдяки своєму керівнику. За 12 років його очільництва лікарня має чималі успіхи, проте ПІЦУРЯК Манолій найперше завдячує цим колективу колег-однодумців, які працюють над збереженням здобутків попередників і примноженням нових. Головному лікареві за час перебування на посаді вдалося зміцнити матеріально-технічну базу, поліпшити умови перебування хворих, наблизити медичну допомогу до тих жителів, які проживають у віддалених гірських районах, а також зробити капітальний ремонт у всіх відділах лікарні, повністю замінити водопровідну і каналізаційну системи, перекрити тисячі метрів квадратних дахів, відновити фасади, замінити повністю сантехніку і зовнішню тепломережу тощо.

Обирався депутатом Дзвиняцької сільської ради (1990-1998 роки),  Богородчанської районної ради (1998-2002 роки, 2006-2010 роки), Івано-Франківської обласної ради (2002-2006 роки), де був секретарем комісії з питань бюджету. З 2010 року до нині депутат Івано-Франківської обласної ради, голова постійної комісії з питань охорони здоровя, сімї, материнства та дитинства.

Неодноразово нагороджувався грамотами районної та обласної ради, районної та обласної державної адміністрації, управління охорони здоровя, обкомом профспілки медичних працівників, грамотою Міністерства охорони здоровя України (1996 року), грамотою Федерації профспілок України ( 2007 рік). Грамотою Верховної Ради України (2006 рік). Член Всеукраїнського обєднання «Свобода» з 2009 року.

Прийшов у політику ПІЦУРЯК Манолій, щоб поліпшити стан справ у країні на законодавчому рівні, у тому числі й медичній царині.

«ПІЦУРЯК Манолій депутат обласної ради, голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я, сім'ї, материнства та дитинства, головний лікар Солотвинської лікарні це один із наших найкращих кандидатів, надзвичайно досвідчений політик, активний депутат обласної ради, професіонал, який не на теоретичному, не на бюрократичному, а на базовому практичному рівні знає, що таке охорона здоров'я. І я не маю сумніву в тому, що він завдяки своїм людським і професійним якостям гідний того, щоби бути депутатом Верховної Ради, а якщо ним стане, в чому також не сумніваюся, то принесе велику користь не тільки фракції ВО «Свобода», не тільки більшості, яку ми створимо, а й загалом українському державо- і право творенню», так сказав голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич, представляючи ПІЦУРЯКА Манолія як єдиного узгодженого кандидата від опозиційних сил по одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 87.

Свободівець ПІЦУРЯК Манолій впевнений у своїй перемозі, бо вірить, що отримає її завдяки народній підтримці. Він переконаний, що на цих виборах триватиме боротьба ідей і грошей, проте, як вважає кандидат, національна ідея, яку підтримає народ, переможе. Кандидує до ВРУ ПІЦУРЯК Манолій, бо знає, що зуміє разом із однодумцями зупинити ті «реформи» режиму Януковича, які спрямовані проти народу, зокрема й у медичній царині.

Разом з дружиною Олесею ПІЦУРЯК Манолій виховав двох доньок Ірину та Оксану, котрі пішли стежиною батьків, обравши лікарський фах.

Кредо життя ПІЦУРЯКА Манолія: робити людям добро.

«Так мене навчили батьки, які сьогодні проживають у своєму рідному селі. Так мене навчили викладачі Чернівецького медичного інституту, що дав путівку в життя мені і тисячам висококваліфікованих спеціалістів, що працюють в усіх куточках світу. Так і я навчаю своїх дітей. Так працює медичний колектив нашої Солотвинської районної лікарні що на Богородчанщині. Адже добро, любов і милосердя – це ті одвічні християнські цінності, які визначають сутність нашого життя».
Категорія: Дописи | Переглядів: 942 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
05:01
 
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0