Понеділок, 06.05.2024, 16:23




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Травень » 3 » ПЛЯН УТЕПЛЕННЯ МОСКВИ. Святослав Караванський
22:20
ПЛЯН УТЕПЛЕННЯ МОСКВИ. Святослав Караванський

Москва дуже холодне місто. От Кремль і думає, як би її утеплити. Нащо мерзнути, коли можна жити в тепліших умовах? Насамперед, ясна річ, треба розробити план.
Розробили і поклали його виконання на В. Януковича. Сам би він до такого плану не доглупався. Дуже вже тонкий план. А виконувати – діло інше. От Янукович і виконує. 
Почалося з інавгурації. З благословення. Благословив його не хто, а патріярх московської РПЦ Кирило – прихильник відродження Святої Руси.
Україна проковтнули цей жест, дивуючись, що ж буде далі.

А далі пішло, як по-писаному, бо план розроблено до найменших дрібниць. Не дурно ж автори Плану лягають спати і встають з думкою про Україну.
По-перше, треба замазати очі Европі. І тут знайшовся спільник у ЕС – Єжи Бузек. Не може Бузек пробачити покійному Бандері –– розвал Соловецького Союзу, а заразом і Варшавського Пакту. А виконавцю Плану Утеплення Москви того тільки й треба. Має спільника у кампанії проти героїзації Бандери і всього Українського Визвольного Руху. Цей спільник має невтралізувати Европу. Европа ж нічого не знає про План Утеплення Москви, бо їй такий план навряд чи сподобався б. Тому їй про План ні гу-гу.



Аж тут трапився ляпсус. Віце-прем’єр Семиноженко, очевидно, у подробиці Плану не втаємничений, візьми й ляпни на телевізії про бажане об’єднання України з Москвою та Білоруссю в єдину державу з центром у Києві. Щоб, значить, утеплити московську бюрократію.

У Києві ж тепліше, ніж у Москві. Звідси і до моря ближче, коли вліті треба буде відпочивати. Та й для КҐБ (тепер ФСБ) краще. Уся Луб’янка, як є, забазується у Києві. Боротися ж із українськими патріотами краще з Києва, ніж із Москви, бо ближче до об’єкту репресій. Але розкривати подробиці Плану передчасно не розумно. Тому Янукович і вичитав Семиноженка: не лізь поперед батька в пекло. Оприлюднення Плану ще не на часі. Нащо настроювати Европу проти себе? Ще не час. Прийде час, тоді і поставимо Европу перед доконаним фактом. А поки що треба використати Єжи Бузека і заручитися невтральністю Европи на дегероїзацію Бандери. Бо дегероїзація Бандери – це чи не головна точка Плану Утеплення Москви.

Дегероїзація Бандери – це шлях до зламання хребта опозиції, а заразом засіб згортання демократії. Забороні підлягатимуть усі дії, пов’язані з пам’яттю про визвольну боротьбу: вшанування героїв, збори, маніфестації. План дегероїзації передбачатиме навіть перегляд назов вулиць. Це, звичайно, викличе акції протесту. План Утеплення Москви і це передбачив. Будуть акції протесту – виконавці Плану вживуть потрібних заходів аж до оголошення надзвичайного стану в Україні або в окремих регіонах. Европа, наперед підготована Бузеком не буде гороїжитися.

При невтралізованій Европі можна буде розправитися і з вільними ЗМІ: хай но які з них захищатимуть героїв, то згідно з Планом такі засоби будуть закриватися, а редактори репресуватися. Дуже вже такі органи, як ‘Майдан’ та навіть і ‘Українська Правда’ дозволяють собі. То виконавці Плану утнуть їм якики. Відповідний указик Президент і Верховна Рада підгадає під день Перемоги. На цей день передбачено і прибуття московських військ нібито для спільного святкування. А насправді для залякування слабодухих та нестійких громадян. Щодо неслабодухих та стійких, то їх буде укоськано в інший спосіб. Не дурно ж комуністи теперішні та й колишні (регіонали) відроджують культ особи Сталіна. Хто хто, а генералісимус знав, як укоськувати інодумців. А вже в єдиній державі із Сибіром та Колимою це буде аж он як легко.

Стає зрозуміло, чому саме Москва, а за нею регіонали й комуністи так парять парка з культом Сталіна. Бо Сталін – це уособлення диктатури та репресій. Саме це і подобається авторам і виконавцям Плану Утеплення Москви. 



Послухаймо, як "демократично” висловлюється ідеолог виконавців Плану Д, Табачник. Говорячи про висвітлення у шкільних підручниках ІІ світової війни, Табачник відкидає погляди інших на цю війну і на участь у ній третьої сили – проти обох диктаторів: Сталіна й Гітлера, тобто заперечує об’єктивну реальність і категорично заявляє, що в цій війні було лише дві сили: Третій Райх і антигітлерівська коаліція. Тобто вирікає істину в останній інстанції, яка не допускає існування інших поглядів.

Заперечення плюралізму поглядів, а надто в історичній науці – характерна риса диктаторського, а не демократичного мислення. Коли є різні погляди, то учнів у демократично орієнтованих школах треба ознайомлювати з усіма поглядами, а не категорично викладати тільки один, у даному разі антиукраїнський погляд.



У такій атмосфері терору, залякувань та диктатури істин в останній інстанції пройдуть наступні вибори до ВР. Як фальсифікувати їх, виконавці Плану мають досвід з виборів 2004 року. Спасибі В. Ющенку, який нікого з чільних фальсифікаторів не притягнув до суду. Та й істини в останній інстанції стануть у пригоді. Можна ж буде категорично, як істину в останній інстанції, заявити, що опозиційний кандидат винен у всіх смертних гріхах. І його не оберуть. Тож не буде дивно, коли антиукраїнська коаліція дістане 300 голосів у парламенті, потрібні для зміни Конституції. Тоді можна буде змінити і прапор і герб і гімн. Сталін же сучасного прапора, герба та гімну ох, як не терпів. Тож ці речі треба буде змінити. Буде один прапор, один герб і один гімн для єдиної Святої Руси з центром у Києві, але не тризуб, і не жовтоблакитний стяг і не "Ще не вмерла Україна”. Це все піде слідом за Бандерою.



І коли це станеться, тоді можна буде і про План Утеплення Москви говорити. Хай і Єжи Бузек знає. Його невтручання у справу дегероїзації Бандери більше не буде потрібне. Тоді не треба буде з Планом критися. А поки що краще тримати язик за зубами. І то з багатьох причин.



Є ж у Партії Регіонів бізнесмени, які не дуже хочуть стати під нагляд московського КҐБ. Вони воліли б триматися з демократичною Европою. Як не є, а цивілізований світ надійніший для бізнесу. Про розправу з бізнесменами в Росії вони знають. Тож їм План Утеплення Москви не дуже світить. Тому цих грошових мішків у деталі Плану не втаємничено. Краще їх цими деталями не травмувати. У План Утеплення Москви крім головного виконавця втаємничено три-чотири особи не більше.

А коли вже у ВР буде триста антиукраїнських голосів, тоді вже й Семиноженко може відводити душу на всю губу. Тоді План має стати доконаним фактом і для Европи і для світу.


Наміри виконавців Плану Утеплення Москви нагадують наміри небіжчика ГКЧП. Тільки й того, що у виконавців Плану руки не тремтять. Але це не змінить остаточного результату: він буде такий, як і в ГКЧП, бо як казав чеський геретик Іван Гус "Правда побідить!”.

C.Караванський

Переглядів: 815 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
16:23
 
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0