Середа, 24.04.2024, 08:10




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Листопад » 4 » Подяка жителям Прикарпаття
14:34
Подяка жителям Прикарпаття

Вельмишановна прикарпатська громадо!

Івано-Франківська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» щиро вдячна Вам за надану підтримку та висловлену високу довіру до націоналістів, як політичної сили, гідної представляти наші спільні інтереси у вищому законодавчому органі нашої держави.

На жаль, під час підрахунку голосів українці стали свідками нового витка війни зі «Свободою», що розпочалася іще під час правління режиму Януковича й, як виявилося, в різних її формах і варіаціях ‒ і тихою сапою, і бульдозером ‒ ведеться до наших днів.

Прагнення не пустити «Свободу» в парламент, можливо,  і не було б таким очевидним, якби у день виборів усі без винятку екзит-поли не показали упевнене проходження націоналістів до Верховної Ради. Так, Національний екзит-пол дав ВО "Свобода" 6,3% голосів. Екзит-пол "Україна. Парламентські вибори-2014", проведений Центром "Соцмоніторинг" та Українським інститутом соцдосліджень ім. Яременка, засвідчив рівень довіри до націоналістів на рівні 5,8%. За даними Міжнародного екзит-полу, оприлюдненого на прес-конференції в "УНІАН", ВО "Свобода" набирала понад 5,8%. За даними екзит-полу від Студії Савіка Шустера у ВО "Свобода" – також 5,8%. За даними Телевізійного екзит-полу "ICTV", проведеного "TNS", ВО "Свобода" набирала 6,03%.

Прикро, але змушені констатувати, що в чинних, надзвичайно відповідальних для Української державності реаліях, проходження націоналістів до парламенту виявилось невигідним ні новопосталим «владоможцям», переодягнутим «лисам» вчорашнього режиму, які ще нещодавно безтурботно підтримували криваву диктатуру, ні кремлівському агресору, для якого саме перебування свободівців в українському парламенті – пряма загроза його неоімперським конвульсіям!

Шановні виборці! Кожен відданий Вами голос – це голос за якісні зміни, системні перетворення, яких сьогодні вимагає все українське суспільство. Це – голос за докорінне очищення влади і зміну політичної системи. Це – голос за збереження територіальної цілісності та відновлення національної гідності.

Уклінно вклоняючись кожному із Вас, ми пишаюся принциповістю вашої позиції й обіцяємо з ще більшим завзяттям відстоювати законні інтереси та права кожного громадянина, з честю виправдати ваші сподівання.

Це наш обов’язок перед світлою пам’яттю сотні безневинно убієнних лицарів Небесої сотні, перед загиблими героями АТО, їх сім’ями та всіма, хто сьогодні жертовно відстоює майбутнє наших дітей!

Вірю, що спільно нам вдасться подолати всі перешкоди й збудувати по-справжньому національну, демократичну, соціальну, правову Українську Державу.

Тримаймо гордо підняті голови, адже боротьба триває!

«Так переможемо!» За нами правда, над нами Бог, і в нас у душі – Україна!

Василь Попович,

голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода»

Категорія: Звернення | Переглядів: 683 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
08:10
 
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0