Понеділок, 29.04.2024, 15:22




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Грудень » 15 » ПРО ТРИ ПАРАДОКСИ НАШОЇ ІСТОРІЇ
17:00
ПРО ТРИ ПАРАДОКСИ НАШОЇ ІСТОРІЇ


1.        ВСЕДОЗВОЛЕНІСТЬ РАБА.

Різними словами з трьох букв можна ідентифікувати президента партії регіонів та комуністів, проте з багатого синонімного ряду, як на мене, найприйнятніша лексема – РАБ. Його формував час московсько-більшовицьких хазяїв, плебеїв та рабів. Його моделі він неминуче переносить на українську реальність, знаходячи для себе хомут у московській упрязі. Кожен може запропонувати лиш те, чим живе і наповнений внутрішньо. Один із рабів із партії регіонів зі знаковим прізвищем Смітюх звернувся від імени Антимайдану до Путіна, аби він "допоміг" зараз Україні. Маємо ядучу суміш московського шовінізму типуцарьових і хохлацьке лакейство типу смітюхів. Їхні прізвища волають про трагедію нашої країни: її можна здолати лише імплантованими чужинцями з хохляцьким інструментом у руках.


2. ПОРАЗКИ ПЕРЕМОГАМИ СТАЮТЬ.


Чи треба, аби такі, як президент партії регіонів та комуністів укладали доленосні для України угоди? Запитання риторичне. Не дай Боже. У такому випадкові горе-евроінтегратор міг би стати президентом 2015 року. Натомість непідписання угоди стало детонатором у вибухові бомби народного терпіння за час чотирирічного втілення ЗЛА. Магма гніву вилилась на поверхню. Полум'я воскреслої любови до своєї землі годі впакувати у мільйонноразове "Слава Україні" – "Героям слава". Лавини не спинити, бо де на кін історії виходять дві сили, – там перемагає сильніший, а де сила і ДУХ, – то останнього не здолати. Хіба можна здолати убитих Міхновського, Петлюру, Коновальця, Бандеру, Шухевича, Телігу і сотні інших духовних повстанців, що животворять і духотворять на сьогоднішніх майданах? Навіть Мазепине вимушене двадцятилітнє служіння Петру і програна Полтавська битва обернулися у символ змагань за українську незалежність, а ми, вільні українці, стали називати себе мазепинцями, відтак петлюрівцями, а потім і тепер бандерівцями.


Перелилась поразка в перемогу.


А смерть безсмертям стала.


Повстала сила знову й знову,


Неначе й сну не знала.


3. УКРАЇНСЬКІ ОПТИМІСТИЧНІ ТРАГЕДІЇ.


Учора, коли звично ходила київським майданом, незнайомий чоловік сумовито і розгублено запитав: "А що буде, як похолодніє...?". Якщо навіть за такої високодуховної атмосфери і такої визвольної мети плиткі думки можуть терзати наші душі, – то є над чим працювати... Подумалося: що буде, як у пса не буде буди? Пес змокне. Та й далі буде гавкати. Чи не так? У світі нема нічого недосяжного, але є слабодухі люди. Не буде внутрішньої сили – інша довго не працюватиме. Натомість молодих хлопців поривало до інших дій: "Я готовий віддати життя за Україну". Подумалося, що Шевченкові слова "вражою, злою кров'ю волю окропіте" більше ніж класика чи поезія. Задля України слід ЖИТИ. Це і є наш основний постулат. Можливо, тоді наші трагедії відійдуть у минуле, а позитивне мислення неабияк пришвидшить досягнення нашої мети. Натомість все, що викликає страх і тривогу, – блокує нашу перемогу. Похідним словом від перемога є особове дієслово можу. Коли помножимо його на хочу, то ніщо не спинить нас у нашому летові до самих себе.

Категорія: Новини | Переглядів: 518 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
15:22
 
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0