Понеділок, 29.04.2024, 14:12




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Жовтень » 25 » «Прокол» Дерев'янка
11:18
«Прокол» Дерев'янка
23 жовтня в Богородчанах працівники міліції затримали двох розповсюджувачів друкованої продукції з агітаційними матеріалами на підтримку кандидата в народні депутати у в/о № 87 з центром у Надвірні Юрія Дерев'янка. До таких дій правоохоронців спонукало офіційне звернення уповноваженої особи від політичної партії ВО «Свобода» в одномандатному виборчому окрузі № 87 – Богдана Білусяка та довіреної особи єдиного узгодженого кандидата в народні депутати від об'єднаної опозиції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» на цьому ж окрузі Манолія Піцуряка – Віктора Мельниченка.

Суть звинувачення, яке озвучено для громадськості Богородчанщини, полягає в тому, що в згаданій друкованій продукції на першій шпальті без згоди на це чільників цих політичних сил, Юрієм Дерев'янком незаконно використано бренди партій ВО «Свобода» та Об'єднаної опозиції ВО «Батьківщина», а під ними повідомлено, що Юрій Дерев'янко начебто підписав угоду про створення коаліції демократичних сил у Верховній Раді наступного скликання разом з об’єднаною опозицією ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода». Дивує, що «творці» фальшивки не зоорінтувалися, що така угода підписується тільки між політичними силами, а Юрій Дерев’янко, вочевидь, не є політичною силою. І в результаті замість бажаного тріумфу – Дерев’янко проколовся.

 «Фальшем і введенням в оману виборця» назвав таку інформацію Віктор Мельниченко і заявив про намір звернутися в окружну виборчу комісію, ЦВК та до суду, щоб зняти кандидата - «фальсифікатора» з виборчих перегонів.

Що це дійсно їхня друкована продукція при багатьох свідках та журналістах підтвердили викликані для пояснень довірена особа кандидата в народні депутати України у в/о №87 Юрія Дерев'янка Владислав Власюк та юрист виборчого штабу цього ж кандидата Антон Соболівський.

У розмові з журналістами Владислав Власюк та Антон Соболівський відстоювали позицію, що вони діють у правовому полі і критикована опонентами Угода Юрієм Дерев'янком справді підписана. Звідки під Угодою підписанта з'явилися підписи Юлії Тимошенко, яка за ґратами, Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока, респонденти не пояснили. На час друку газети затримані представники штабу Юрія Дерев'янка очікували рішення правоохоронних органів. Тим часом, на обласному рівні на подію одразу ж відреагували чільники ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та «Фронту Змін» і звернулися до газети з проханням опублікувати їхню спільну заяву, яку подаємо нижче.
Категорія: Новини | Переглядів: 727 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
14:12
 
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0