Понеділок, 29.04.2024, 15:50




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Грудень » 26 » Режим "замовив" журналістку Тетяну Чорновол
00:55
Режим "замовив" журналістку Тетяну Чорновол



Після публікації розслідування журналістки Тетяни Чорновол про розкішний заміський маєток міністра МВС Захарченкана неї було скоєно замах. Повертаючись додому, Тетяна помітила за собою стеження. Коли спробувала відірватися – Порш Кайєн почав її таранити. Вона зупинилася. Троє чоловіків витягли її з автівки та по-звірячому побити. Журналістка – в реанімації. Струс мозку, розтрощені кістки носа, крововилив м'яких тканин, запалення легенів – це лише перші наслідки нападу. Втім, це не завадило міліціянтам відкрити кримінальне провадження за статтею "хуліганство", а не "замах на вбивство". Напад на журналістку відразу після її візиту до маєтка Захарченка – це відверта війна не лише проти медійників, а проти всієї активної громади. Адже Тетяна не лише розслідувала діяльність високопосадовців та олігархів (таких, як Янукович, Азаров, Клюєв, Медведчук, Пшонка, Фірташ, Арбузов тощо), але й була організаторкою автопробігів на Межигір'я та інших акцій Автомайдану.

Міліція не поспішає затримувати нападників, хоча їхні особи та номер автівки зафіксовано на відео реєстратора Тетяниної машини. Власник Порш Кайєна Олександр Храмцов мешкає у Києві – неподалік від площі Перемоги. Не має бізнесу, однак має дорогі квартиру та автівку. Також має родича (чи однофамільця) у Криму, задіяного у земельних оборудках. Крім того, на Храмцова зареєстровано первинну організацію Партії регіонів у Шевченківському районі Запоріжжя. Ці дані активісти встановили самотужки, зважаючи на відсутність оперативної реакції міліції. Ймовірно, якщо правоохоронці найближчим часом не затримають усіх нападників та замовників, громада знайде їх самотужки.

Навіть у разі затримання нападників не варто сподіватися на адекватне розслідування. Адже міліція розглядає "провокацію" як одну із ключових версій нападу. Особливо підозріло виглядає фраза офіційного прес-релізу з сайту МВС: "...як відомо слідству, активістка неодноразово залишалася на ніч у Будинку Профспілок і пересувалася виключно у супроводі інших. У ніч нападу вона була одна". Отже, міліція дуже добре поінформована про особливості роботи і побуту журналістки...

А тим часом міністр внутрішніх справ Захарченко, який не виконує своїх обов'язків та замовляє замахи на громадян, живе у розкошах. Так, його київська квартира на Печерську за підрахунками рієлторів, коштує 2,5 мільйони гривень. А на заміську фазенду в Романкові він літає гелікоптером. Але й це ще не все. На "пакращення" доріг у Романкові та сусідніх Підгірцях із держбюджету було надано безпрецедентно велику, як для сіл, суму: 5,29 млн. грн. наприкінці 2010 року) і в Підгірцях (23,89 млн грн. наприкінці 2010 року і 20,14 млн. грн. у грудні 2013 року). Також бюджет допоміг Підгірцям із реконструкцією полігону твердих побутових відходів: на покращення сміттєзвалища у жовтні 2013 року дали 60,68 млн. грн. Крім Захарченка, в цій місцевості також мають власність кілька десятків "регіоналів" та наближених до влади осіб.

Коментарі "регіоналів" щодо замаху на Тетяну Чорновол

Коли стало відомо про напад на журналістку – люди міркували, хто перший із "регіоналів" оголосить, що "опозиція побила Тетяну". Відповідь не забарилася, що свідчить про повну неадекватність речників партії влади. Міхаіл Добкін, голова Харківської облдержадміністрації:

"Навіщо сьогодні сучасним нацистам підпалювати Рейхстаг, якщо можна відгамселити з десяток засвічених у ЗМІ активістів і справу зроблено".

Єлєна Бандарєнко, народний депутат України фракції Партії регіонів:

"Сьогодні опозиція розписалася в тому, що не контролює ситуацію в країні. І доказом цьому служить інцидент із громадською активісткою Тетяною Чорновіл".

"Тримай злодія!" – кричить злодій. Цікаво, що би волали "регіонали", якби на місці Тетяни Чорновол опинився будь-хто з їхньої банди? Напевне міліціянти негайно влаштували би телефонний терор активістам та їхнім родичам, здійснили безліч затримань, провели допити тисяч українців, відкрили би кримінальні справи проти сотень патріотів. Саме так вони вчинили, коли в "регіоналку" Горіну нібито поцілила сніжка. Однак самі себе вони не можуть видати. Тому кричать "тримай злодія!"


Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 413 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
15:50
 
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0