Четвер, 02.05.2024, 20:43




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Квітень » 18 » Російський рай в Криму поки відміняється
16:41
Російський рай в Криму поки відміняється

"Схід" - справа тонка

Ось дивлюся я, як жителі Сходу носяться по Донбасу з триколорами, георгіївськими стрічками, зривають українські прапори, скандують: "Росія, Росія!" і хочуть змінити громадянство ...

Чи знають ці люди, що їх очікує в майбутньому, якщо вони скуштували заборонений плід сепаратизму? Думаю не знають. І повірте, це не ті східні казки про багатства, які ми звикли чути в дитинстві.

Ви ніколи не будете росіянами і вже ніколи станете українцями. Ви станете чужорідним тілом в обох державах. Зрадив раз - зрадить ще раз, це і буде вашим тавром-девізом на покоління.

В очах українців ви будете читати презирство, в очах росіян недовіру і жалість.

 

Казка перша - гроші

Путін - стратег. Перше, чого від нього чекали, він і пообіцяв, а саме: збільшення зарплат, пенсій і виплат до рівня російських. Ні для кого не секрет, що Крим - це дотаційний регіон, з безліччю бюджетників, які з радістю сприйняли цю казку 16 березня.

Спочатку була радість велика, з танцями і гуляннями, салютом і співом гімну чомусь СРСР, а не Росії. П'янку атмосферу свята порушив квітневий зарплатний "бодун".

Як виявилося, зарплату не збільшили, а попросту перевели на рублі за курсом 3,8 до однієї гривні. Начебто і нічого страшного, але ... Ціни-то в рублях на товари зросли, а значить, платоспроможність населення впала.

Що ж відбувається потім? Народ хоче зберегти свої кровно зароблені гроші, іде й купує ... правильно - гривню, оскільки за гривню зараз можна купити більше ніж за рубль, незважаючи навіть на те, що курс на гривню занижений.

Ті, хто хоче купити валюту, нервово топчуться по кілька днів біля банків і мінялів, для чого незрозуміло. Та й кому валюта там потрібна і для чого? Торгувати з загниваючим Заходом і Гейропой? 

Також виявилося, що тепер недоотримають соціальні виплати багато громадян, які на них розраховували. Наприклад, мами, за народження дитини. Тому що ці виплати не врегульовані законодавством РФ, їх просто немає, як і багатьох інших.

Є окрема категорія потерпілих: це ті, хто мав зарплатні картки українських банків. Банки припинили свою діяльність, і багато людей просто не можуть отримати навіть в рублях те, що вони заробили. Це ж стосується і внесків, і депозитів.

На півострові панує фінансовий бардак, в якому українські банки вже не можуть працювати, а росіяни не хочуть.

Так що, на замітку тим, хто їде відпочивати до Криму: беріть готівку, розпихайте по скритних місцях, бо процес банківських операцій тут поки невідомий. Ну, або будьте готові відстояти чергу до банкомату в кілька годин.

Ще одна "обіцянки-цяцянка" Кремля - ​​повернути вклади банку СРСР.

Спостерігаючи за котируваннями Московській фондовій біржі, розумієш, що, можливо, воно так і буде - але швидше за все, віддавати їх будуть в тих же рублях СРСР.

Ще одне "пакращення" очікує кримчан при підвищенні тарифів на ЖКГ.

Мало того, що їх підтягнуть до рівня всеросійських, так ще й доведеться платити за воду та електроенергію, що подорожчала і яку люб'язно надасть Україні за ринковими цінами, якщо, звичайно ж, кримська влада зволять нарешті підписати нові договори з материком.

Ну та нічого, це все дрібниці, гроші не головне.

Головне - відчувати, що Росія поруч. Відчувати її міцні "братні" обійми, в яких задихнулася економіка вже не однієї країни.

Категорія: Новини | Переглядів: 418 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
20:43
 
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0