Четвер, 28.03.2024, 12:35




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Серпень » 19 » Спасіба Путіну!
09:03
Спасіба Путіну!
 
Те, що цькування українських експортерів - це попереджувальний постріл напередодні можливого підписання асоціації з ЄС, стало вже зрозуміло не тільки самим тупим, але і самим розумним, які доаналізувались до того, що взагалі не визнавали наявність митних проблем.
Ситуацію остаточно прояснив радник ПУТІНА Сергій Глазьєв: "Російська митна служба проводила профілактичні заходи, пов'язані з підготовкою змін режиму митного адміністрування в разі, ЯКЩО Україна підпіше догоду про асоціацію з ЄС".
Зрозуміли? Ми дали вам в око, щоб ви з нами дружили. А чи не станете дружити, то ваще пипец вам, невдячні! Російської дипломатії можна тільки сказати спасибі - ніяких тобі натяків і напівнатяків, все по-військовому просто аж до тупізни.
А ЯК тупізни вистачає в плані з упокорення околиць , підсунути Путіну тим самим Глаз'євим і Медведчуком, так і у розпочатій реалізації.
Особисто я буду плескати в долоні, якщо Росія закриє кордон з Україною. Це покаже як українському бізнесу так і виборцям, що орієнтуватися на ексцентричного сусіда не варто.
Сподіваюся, що заборона буде двосторонньою і шлагбаум впаде не тільки перед українськими товарами, але й перед російськими серіалами, шансон та іншою грою лаптем на балалайці. Пам'ятається, Путін вже погрожував пропуском до Росії тільки за закордонними паспартам з 2015 року. Навіщо себе обмежувати? Давайте вже введемо візи. Більше того - не завадив би уздовж кордону рів з крокодилами. Упевнений, що знайдуться бажаючі скинутися.
Ще один привід для радості - це те, що вся ця хренотень відбувається не під час каденції "помаранчевого" президента.
Уявляєте який би вереск зараз стояв з боку Партії регіонів? "Кляті бандерівці світлого майбутнього позбавляють! Відривають наш народ від Росіюшкі!"
Весь південний схід на вуха поставили б. А так - тиша та благодать. Крім фріків з клінічною формою православ'я головного мозку (МП) ніхто особливо не париться.
Ще одна радість. Якщо у тебе є вороги - це погано. Але якщо ці вороги ідіоти - це добре.
Путін схоже повірив власній пропагандистській машині, яка мовить, що половина населення України - це росіяни, які мріють жити в українському федеральному окрузі.
І думає, що варто йому потягати за собою політичний труп Медведчука, як той одразу стане основним кандидатом у президенти. Ось вам, хохли, ваш український вибір.
Навіть два. Ми говоримо "Путін" - маємо на увазі "Медведчук". Ми говоримо "Медведчук" - маємо на увазі "Путін". Що не ясно? Мені наприклад все ясно. А ось до товаришів з Кремля ніяк не дійде, що Медведчук і в кращі роки був електоральним імпотентом.
І це теж прекрасно. Поясню чому. Все йде до того, що в 2015 році опозиційна як мінімум трійця попре на вибори буйних натовпом. І великий ризик, що Янукович натягне собі відсотків десь 25, а опозиціонери, радісно топлячи один одного, прийдуть до фінішу першого туру ніс в ніс з показниками близько 15%. 10% розриву - це багато. Таку прірву подолати дуже складно.
Але поява серед претендентів Медведчука змінює картину. Якщо він відгризе у Януковича близько 5%, то розрив буде всього нічого.
А якщо ще й опозиціонери домовляться висунути єдиного кандидата (або хоча б двох напівєдиних), то вже Янукович виявиться наздоганяючим. І тоді бізнес і чиновницьке болото спритно втече від без п'яти хвилин екс-президента до нового фаворита, що означатиме другий тур без свавілля та масових протистоянь.
Загалом, спасибі Путіну. Спасибі Медведчуку. Спасибі Януковичу.
Спасибі, що жерете один одного. Інакше нам з вами впоратися було б набагато складніше.
 
Категорія: Дописи | Переглядів: 824 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
12:35
 
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0