Середа, 08.05.2024, 09:09




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Травень » 24 » Судилище над патріотами в Коломиї перенесли на 29 травня
00:23
Судилище над патріотами в Коломиї перенесли на 29 травня

23 травня 2012 року під стіни Коломийського районного суду прийшли свободівці та активна патріотична спільнота Коломиї та інших районів області, щоб висловити свій протест проти свавільних, часто протизаконних дій органів влади.

9 травня 2012 року влада міської ради та районної адміністрації організували та сприяли несанкціонованому походу  по місту з червоними прапорами. Знайшлися патріотичні українці, які зуміли призупинити цей червоний бедлам. Відібрали криваві шмати, і завдяки цьому у місті інші заходи пройшли спокійно.

 

Та Коломия було скомпроментована в очах світової громадськості тому, що комуністичними ідеологами було роздуто та сфабриковано інформацію, начебто тут побили ветеранів, зривали з них медалі.

  

Трьох наших побратимів-свободівців арештували за події 9 травня в Коломиі, які гідно відстоювали честь української нації, не давши промарширувати вулицями бандерівського міста комуністичним реваншистам з комуністичною кривавою символікою.
Під стіни суду прийшли небайдужі до долі людей, яких збираються сьогодні судити, які дійсно проявили еталон мужності, не давши над нашими вулицями підняти червоні ганчірки.

Як стало відомо через деякий час, суддя переніс сьогоднішнє слухання справи на 29 травня на 8 год 20 хв.

 

Василь Попович, депутат обласної ради, заст.голови обласної організації ВО «Свобода» звертаючись до присутніх повідомив, що суд, відчувши громадський спротив, підтримку українських патріотів громадою міста, переніс слухання справи. Та незважаючи на всі їхні хитрощі, ми повинні протистояти цим викликам влади. Нас повинно ставати у нашому спротиві все більше та більше, щоб продемонструвати владі свою принципову позицію незгоди.

Саме сьогодні, 23 травня ми відзначаємо День Героїв. І саме серед українських діячів було багато людей, які мали сильну витримку. Вони роками працювали в підпіллі, жертвували щастям спілкування з родиною, сім’єю, жертвували всіма життєвими радощами заради Ідеї. І ми можемо скласти пожертву, невелику, але змістовну, приходячи сюди, під стіни суду і демонструвати свою позицію проти червоних прапорів та радянських символів, якщо ми вважаємо себе гідними нащадками наших Героїв, справжніми українцями, достойними націоналістами», зазначив Василь Попович.

 

Чи вірили ми в те, що на 21 році державної Незалежності за криваву червону шмату будуть судити українських патріотів?

Який суддя взявся розглядати цю справу? Чи має він право ходити українською землею?

Чи той хто писав протоколи на патріотів може прийти додому і сказати своїй матері – «мамо»? Чи буде він мати настільки совісті прийти і сказати своїм дітям, що судив українських патріотів?

Чи закінчиться це все тим, що народ таки повстане і рано чи пізно скаже цій «большевицькій» гидоті: «Марш звідси - це моя держава, це моя земля. Я прийшов на цей світ, щоб її розбудовувати. Я прийшов на цей світ і народився українцем і тільки для мене ця держава. Не для партії регіонів, не для більшовицької шмати.

 

Ми прийшли сьогодні сюди, щоб сказати кожному, хто посміє образити мою державу, мою націю, що квиток в одну сторону ми йому купимо на поїзд до Московії, і наші КПЗ будуть повнитися ворогами України, а не українськими патріотами.

Слава Україні!

Прес-служба Надвірнянської РО ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 826 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
09:09
 
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0