Вівторок, 30.04.2024, 08:26




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Січень » 1 » Святий Миколай завітав до діточок з подарунками разом з активістами Надвірнянської «Свободи»
02:49
Святий Миколай завітав до діточок з подарунками разом з активістами Надвірнянської «Свободи»


За доброю традицією помічники Святого Миколая надвірнянські свободівці вже шостий рік поспіль організовують та проводять акцію «Святий Миколай дітям».

Цього року подарунки отримали діти з багатодітних та потребуючих сімей по всьому Надвірнянському районі. Варто зазначити, що це не одноразова акція, а довготривалий та масштабний захід, який підтримують активісти «Свободи», що за власні кошти організували свято для малечі.

У Надвірній, завдяки зусиллям свободівців Івана Гурмака та Олега Туєшина, подарунки від Святого Миколая отримали діти-інваліди. Саме ця малеча постійно перебуває в полі зору націоналістів. В силу певних обставин ці діти обмежені в життя, але отримали маленьку радість від приходу помічників Святого Миколая та його солодких подарунків.

«Десятки дітей з обмеженими можливостями певною мірою обділені такою радістю. Діти, які відвідують садочки та навчальні заклади, отримують і подарунки та опіку  і від держави та від благодійних фондів. Діти-інваліди крім того, що вони певною мірою обмежені в спілкуванні з суспільством, ще й незаслужено обділені такими маленькими радощами як прихід Святого Миколая. Тому ми, свободівці,  не перший рік звертаємо  увагу саме на таких діточок», наголосив депутат Надвірнянської районної ради Іван Гурмак.

Ще шістдесят подарунків отримали діти надвірнянських багатодітних сімей. Та й на протязі року свободівці допомагають багатьом потребуючим сім’ям матеріальними допомогами.

Побували помічники Святого Миколая і у сім’ях в інших населених пунктах району. Новорічні та Різдвяні подарунки отримали від свободівців діти багатодітних сімей у Красній, Тисменичанах, Гвозді, Пасічній, Ланчині. Всього до свят свободівці подарували новорічно-різдвяну радість 500 маленьким українцям, які були чемні на протязі року.

      

Завітали свободівці і до дитячого садочка в с.Ланчин. Тут вже з нетерпінням малеча чекала подарунки, які приніс депутат районної ради Михайло Іваночко. Дітки з радістю зустріли свобдівців як давніх друзів тому, що ті часті гості у дошкільнят. Це вони допомогли встановити в їхньому приміщенні нові вікна, часто навідуються до садочка і при потребі допомагають.

       

      

Ще майже сто подарунків отримали школярі молодших класів Ланчинської школи. Слова подяки лунали від батьків, від вихователів та вчителів на адресу свободівців.

«Ми інакше не можемо відноситися до нашого майбутнього тому, що саме наша малеча повинна відчувати від дорослих тепло, добро, увагу та турботу. Саме добрими вчинками ви виховуємо їхнє ставлення до навколишнього світу, нашим теплом та турботою ми прививаємо їм любов до свого рідного, нашими традиціями - до українського. Ми знаємо, що вони виростуть такими ж чуйними, добрими та турботливими. А головне – діти виростуть патріотами України. Саме ці малюки – наше майбутнє і їм творити історію України, їм продовжувати важку роботу по благоустрою нашої країни, а при потребі і стати на захист України», наголосив Михайло Іваночко.

Цього року Святий Миколай до деяких діточок прийшов з невеликим запізненням тому, що мав багато роботи та затримався на Євромайдані у Києві. Але про всіх  діток він пам’ятає і до Різдвяних свят завідає ще не в одну українську оселю з подарунками, теплими словами та побажаннями добра, злагоди і благополуччя всій нашій великій українській родині.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «свобода» 

Категорія: Новини | Переглядів: 567 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
08:26
 
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0