Вівторок, 07.05.2024, 05:45




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Травень » 17 » "Свобода" провела пікетування Івано-Франківської ОДА
14:15
"Свобода" провела пікетування Івано-Франківської ОДА

17 травня 2010 року у Івано-Франківську з ініціативи ВО "Свобода" пройшло пікетування обласної адміністрації проти зрадницької антиукраїнської політики режиму Януковича.

Великі акції протесту на цей день були також заплановані у Києві, де з дводенним робочим візитом має прибути Президент РФ Дмитро Медведєв. Проте 15 травня Київський окружний адміністративний суд заборонив проведення мирних зібрань на кількох площах столиці. Незважаючи на це, націоналісти все ж розпочали пікет о 12.00 на Софіївській площі, яка не зазначена в постанові суду як заборонена.

Основними гаслами мітингу стали: "Україна - не товар!", "Ні! ганебним договорам з Москвою!" "Україні - енергетичну незалежність!" та інші.

Представники опозиції вимагали від голови Івано-Франківської ОДА М. Вишиванюка, як ставленика президента в області, висловити позицію мешканців Прикарпаття щодо неприпустимості підписання нових зрадницьких угод, котрі обмежують державну незалежність, територіальну цілісність та суверенітет України та завдають значної шкоди економічній безпеці держави. Крім того, на переконання пікетувальників, в Україні дискредитована судова система, а дії нової влади ніщо інше як її узурпація.

Перед присутніми виступив голова Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Сич. Він наголосив: "Сьогодні ми проводимо пікети обласних державних адміністрацій, тому що їх голови працюють в команді Президента. А отже вони є співвідповідальними за ту антиукраїнську політику, яку він здійснює. Тому коли прийде час цій владі відповідати перед людьми і законом за свою політику, голови ОДА також будуть відповідати за свої вчинки на місцях.

Попри їх запевнення в тому, що сьогодні не має перешкод діям опозиції, обласна організація не може виїхати до столиці для масових акцій протестів, оскільки здійснюється тиск на перевізників. Тому ми проводимо акції протесту на місцях, і Конституція дає нам таку можливість. Хоча влада, не соромлячись, грубо порушує основний закон, причому це роблять всі гілки влади. Президент свідомо порушує Конституцію підписуючи "харківські домовленості" з Медведєвим, парламент всупереч їй ці угоди ратифікує, а Конституційний Суд закриває на це все очі. Тому можна говорити про узурпацію влади в руках донецького кримінально-олігархічного клану".

Голова Івано-Франківської міської організації ВО "Свобода" Роман Онуфріїв зауважив: "Ми запросили взяти участь у пікетуванні всі політичні сили, які декларують свою незгоду з нині діючим режимом Януковича. Нажаль, дуже мало з них прийшли на сьогоднішній захід.

"Свобода" оголосила, що буде входити у всі опозиційні рухи. Сьогодні не час роз’єднуватись, тому ми запрошуємо всіх ставати під своїми прапорами разом з нами для боротьби з антиукраїнською владою. Чим більше буде нас, тим ми станемо сильнішими і тим швидше зможемо перемогти режим Януковича" - підсумував Роман Онуфріїв.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода"

Переглядів: 590 | Додав: Націоналіст | Теги: Івано-Франківська ОДА, ВО Свобода, пікет | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
05:45
 
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0