Понеділок, 06.05.2024, 13:06




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Травень » 17 » "Свобода" провела всеукраїнську акцію протесту проти зрадницької політики Януковича
14:57
"Свобода" провела всеукраїнську акцію протесту проти зрадницької політики Януковича

17 травня 2010 року о 12-00 Всеукраїнське об'єднання "Свобода" на Софійській площі провело акцію протесту проти зрадницької антиукраїнської політики режиму Януковича.

Також 17 травня 2010 року Всеукраїнське об’єднання "Свобода" провело пікетування усіх облдержадміністрацій в рамках всеукраїнської протестної акції проти зрадницької антиукраїнської політики режиму Януковича.

"Свобода" закликала усіх українських патріотів долучитися до протесту і не допустити підписання у рамках візиту президента РФ Д. Мєдвєдєва нових зрадницьких угод, що обмежують державну незалежність, територіальну цілісність України та завдають значної шкоди економічній безпеці держави.

Протестувальники, що вийшли на Софіївську площу, тримали гасла: "Москва, покайся!", "Геть окупаційну адміністрацію!", "Ганьба українофобській політиці Януковича!", "Зек – маріонетка кремлівських карликів!", "Бандера прийде – порядок наведе!", "Геть політичних папуасів!", "Геть московських окупантів, геть московських холуїв!".

Під час акції виступили заступник голови Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко, керівник "Студентської Свободи" Руслан Андрійко, голова Одеської обласної організації Павло Кириленко, голова Київської обласної організації Святослав Ханенко, голова ГО "Люстрація" Олег Осуховський.

Учасники акції вимагали:

- визнати факт окупації України більшовицькою Росією у 1918-21 рр., наслідком чого вчинено безпрецедентний геноцид українців.

- офіційного визнання, вибачення та компенсації від Москви за геноцид українців. Добитися від Росії повернення заощаджень громадян України (83 млрд.крб. станом на 1991р). Наполягати на передачі Україні належної їй частки Алмазного фонду, золотих та валютних запасів, закордонного майна колишнього СРСР.

- Виплатити компенсації репресованим українцям та їхнім нащадкам у розмірах, відповідних до їхніх страждань.

- Надати українцям Кубані, Холмщини, Надсяння, Підляшшя, Лемківщини, що насильно виселені з рідних земель, статус депортованих з усіма соціальними ґарантіями.

- повернути в Україну національні, культурні, історичні та інші цінності, вивезені за кордон в період московської окупації.

- Делімітувати (встановити договором) та демаркувати (позначити на місцевості пограничними знаками) державні кордони України, у тому числі – морські. В разі подальшого зволікання Росії – встановити державні кордони в односторонньому порядку (за прикладом Естонії). Забезпечити належну прикордонну охорону.

- Запровадити візовий режим з Росією

- Очистити владу та силові структури від агентури Москви; знешкодити фінансовані Росією підривні організації; забезпечити виведення російських військових баз з української території;

- Створити Українські контрольно-пропускні пункти на всіх об'єктах, орендованих до 2017 року Чорноморським флотом Російської Федерації. Запровадити суворий контроль за пересуваннями іноземних військовослужбовців територією України.

- Забезпечити невідкладне примусове виконання всіх рішень українських судів щодо вилучення українського майна із незаконного користування ЧФРФ.

- Запровадити постійне безперешкодне фахове інспектування військових об'єктів ЧФРФ на території України щодо відповідності їхнього функціонування до Законів України та підписаних міжнародних угод. Вимагати від РФ детального звіту про перебування на території України (включно з територіальними водами та континентальним шельфом) зброї та боєзапасу.

Прес-служба ВО "Свобода"

Переглядів: 639 | Додав: Націоналіст | Теги: 17 травня, ВО Свобода, Мєдвєдєв, пікет | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:06
 
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0