Вівторок, 30.04.2024, 10:31




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Серпень » 26 » Свободівці відзначили в районі день Незалежності
01:32
Свободівці відзначили в районі день Незалежності

24 серпня 2013 року в Надвірнянському районі пройшло ряд заходів по відзначенню річниці проголошення Незалежності України, які організувала та провела Надвірнянська районна організація ВО «Свобода». В ряді населених пунктів, на жаль,  влада самоусунулася від проведення урочистостей.

Так у селищі Ланчин саме надвірняські свободівці організовують та проводять заходи в цей день. Відреставрована свободівцями могила  полеглим «Борцям за волю України» вже десятий раз поспіль стає місцем відзначення цієї величної дати в нашій історії.

   

   

Традиційно урочистості починаються з молебня, який проводять священники місцевих конфесій УГКЦ та УПЦ КП. Громада провела спільну молитву за наших українських вояків, за вічний спокій їхніх душ. Вони, залишили усі блага цього світу – теплу хату, дружину (хтось наречену), дітей, поля та інші блага, боролися, у тому числі, і за наше майбутнє.

   

   

Місцеві школярі, учасники народної творчості підготували та виконали ряд патріотичних пісень, декламували вірші про нашу Неньку.


Урочисто та піднесено провели заходи по відзначенню дня Незалежності у селищі Делятин. Депутат районної ради, свободівець Володимир Черленюк привітав громаду зі святом та закликав шанувати, памятати непрості, а часом і трагічні сторінки нашого становлення, збільшувати та примножувати ряди борців за справедливість, відновлення торжество справедливості, законності та розвитку національної ідеї на сьогоднішньому, сучасному творенні нашої держави, долучатися до рядів націоналістів.

Після офіційних заходів свободівці провели вже традиційних  автопробіг по населених пунктах району. Увінчану національними та патрійними прапорами колону автомобілів, радо зустрічали у Ланчині, Делятині, Лоєвій, Стримбі, Надвірній, Назавизові та Фитькові. У селах свободівці зупинялися, спілкувалися зі своїми земляками, вітали зі світом, розповідали про політичну ситуацію в державі, розповідали про позицію ВО «Свобода» в державних питання,  просто говорили про життя. 

   

Голова Надірнянської районної організації ВО «Свобода», депутат районної ради Михайло Іваночко сьогодні звертався до численної громади, до наших краян:

«Сьогодні, в день Незалежності України, ми вийшли зустрілися з  вами тут, на майданах, на вулицях, скверах та на могилах тих, хто боровся за Волю та Незалежнісь нашої  держави Україна, щоб вшанувати тих синів та дочок українського народу, які впали за цю славну дату - проголошення Незалежності України.

За цю дату боролися вояки УПА, бійці Холодного Яру, січові стрільці та вояки Української Галицької армії. За цю дату боровся Василь Стус, Василь Симоненко. Вячеслав Чорновіл, дату, за яку ми боролися на початку 90-х та в 2004  році.

Та, на жаль, боротьба продовжується надалі, адже не про таку державу мріяли, ці люди. Не таку державу вони хотіли бачити  ні за змістом ні за суттю. Зараз держава наша існує тільки формально, а по факту вона не українська, не незалежна, не самостійна, не самодостатня. Адже ті, хто в 91 році перевернув кашкет та став, нібито демократом, залишився совєтскими по суті, в душі ненавидячи все те, що для нас є природнім, закономірним, нашим рідним – українським. Вони перефарбувалися, для того, щоб тільки бути при владному, ситному, добротному кориті, грабувати, привласнювати, експулатувати народ український. Вони продовжують прислужувати північним «гаспадам», які сплять та мріють про те, щоб України не було, щоб ми і надалі залишалися  сировинним придатком для Росії, дешевою робочою силою, меншовартістним народом, хохлами, бидлом, малоросами.

В 2010 році до влади прийшла найстрашніше зрощення влади та злочинності, підтримана олігархічними елементами, орда, яка довела нашу країну до рівня країн третього світу. Але мусимо ставати до боротьби і боротися. Тільки опозиція, згуртована з підтримкою людей, зможе змінити все на краще, змінити напрям розвитку держави, де головним пріоритетом повинна стати людина, а не інтереси «сім’ї», інтереси фінансових потоків, владно-олігархічних кланів.

Якби ще минулого року, під час виборів до парламенту, українці свідомо зробили б правильний вибір, то ряди опозиційних сил були б більші та згуртованіші. На прикладі нашого району, коли кандидатом до Верховної ради об’єднана опозиція запропонувала достойного, чесного, непохитного українця - свободівця, деякі наші краяни, спокусившись  сотнею гривень, дешевими китайськими чайниками, пластмасовими вікнами та  телевізорами, вибрали багатія, який і не думає про людей. Його ціль збагатити себе та своє оточення. Минулого тижня став відомим факт протизаконного, нахабного рейдерського захоплення надвірнянської землі. Злочин проти громади був освячене чинною владою, розпорядженням голови обласного управління земельних ресурсів. Берег річки Бистриця в м.Надвірна, біля трампліна, захоплено меценатом та благодійником через підставних осіб. Тепер місцеві люди не зможуть пройти через «панські» землі, їм не дозволено буде потрапити до лісу, підійти до річки. Ось така плата нам за вибір між добром і «баблом», це розплата нам за їхнє «меценатство та благодійність», яке потрібно називати відкрито і чесно: це був прямий підкуп виборців і фальсифікації.

Цей факт не поодинокий. Таке відбувається всюди, в сусідньому районі, в сусідній області, по всій Україні. Може і в вашому селі ви вже не маєте вільного виходу  до ріки, чи й ліс уже не ваш?

Скоро і ви самі собі не належатимете. Все скуплять, перепродадуть, підімнуть під себе всі ці владні мільйонери, «благодійники», «меценати»,  а насправді - це вовки в овечих шкірах, це галицькі хруні.

Підіграють ці хруні і нашому північному сусідові, нашому стратегічному ворогові - Московії, яка в черговий раз розпочала проти України економічну війну. Митна війна розпочалася з двома цілями, по-перше нагадати про себе  і змусити Україну тісніше співпрацювати з «тайожним союзом». А по-друге, ця війна відбілить Януковича, ніби то він є європейським політиком, ніби він прагне до європейського вибору для держави, що знову дасть змогу одурманити електорат перед президентськими виборами, щоб у 2015 році команда злодіїв та бандитів на чолі з тим, що називає себе президентом, залишилася при владі на наступних п’ять років.

Не припиняється, а навіть посилюється інформаційна війна та антиукраїнська пропаганда. Всі московські серіали, які нам щоденно навязують на українському телебаченню, показують тільки російський бандитизм, яким змушують захоплюватися, менти, які повязані з бандитами. Щоб ще більше очорнити українців, обовязково в серіалі повинен бути герой українського походження, який завжди виступає в ролі або дурника, або злодія, або насильника. Московіти навязують думку, що українець не повноцінний, чи неповносправний, вбивають нам у голову  комплекс меншоварності, чим нас і зомбують.

Потрібно вкотре звернутися до тих, хто дійсно відстоює інтереси своєї громади, інтереси держави.

Потрібно разом ставати до боротьби, разом боротися за свої права так, як бореться за свої права київська громада, при підтримці депутатів-свободівців, проти забудовників-бандитів. Так як київська громада бореться проти міської влади, коли корумпований та підвладний суд прийняв антиконституційне рішення про продовження повноважень київської міської ради. Так як боролися врадіївчани проти бандитів у міліцейських погонах, які гвалтують жінок. Так як ми, місцеві свободівці, не дали на початку серпня в Заріччі, в Делятині та в Яремче комунякам, на чолі з Пєтою Симонєнком, розрогнути криваві червоні шмати над бандерівським краєм. Вони планували пройтися маршем по наших містечках, а сталося так, що саме ми це кодло розігнали, вони кинули свої червоні віники та втекли як руді миші. Так як ми перекривали дорогу, провівши акцію протесту проти бездоріжжя в райцентрі та у інших містечках та селах нашого району. Тільки наша чітка позиція, ваша підтримка та небайдужість зможе змінити стан справ у країні.

Влада, відчуваючи чітку, непохитну позицію депутатів від ВО «Свобода» у Верховній раді, в місцевих органах самоврядування через ЗМІ, особливо через жовту пресу, яким являється  і газета «Експрес», підконтрольна меру м.Львів Садовому, продовжує очорнювати як окремих депутатів від ВО «Свобода» так і загалом нашу партію. Це ще раз підтверджує, що наші депутати перекрили їм фінансові корупційні схеми, доступ до дерибану бюджету. Наші депутати не продаються, в нас немає жодної тушки. Свободівці не йдуть з владою на домовленості, на сумнівні компроміси, ми їм наступили на корупційне горло, ми їх дотиснемо,  додушимо.

Свободівці змушують їх  працювати в законному полі, а зрештою, їм час піти та звільнити місце українцям, які здійснять соціально-національні перетворення в державі, виведуть країну з економічного, культурного, духовного занепаду. Україна повинна  змінити свій спосіб мислення та  рухатися до прогресивної, європейської, націецентричної моделі нашої держави. І якщо держава має сильний український провід, якщо керуватиме країною не ліберал, а націоналіст  - то вона швидше буде рухатися до цієї мети. 

Ми не маємо права на сумніви, ми не маємо права на страх.Памятаймо, що наші сумніви сьогодні – це наша поразка завтра.

В нас є один єдиний вибір – наступ і іншого способу немає.

Ми все здолаємо.

Слава Україні!»

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 743 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
10:31
 
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0