П'ятниця, 29.03.2024, 12:38




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Грудень » 17 » Так, краще смерть!
09:16
Так, краще смерть!

Свобода не прийшла у будівлю парламенту займатися парламентаризмом. Вона прийшла туди на громадянську війну.

І вона стовідсотково має рацію у цьому, бо давно вже немає ніякого парламенту. Парламент – це правила, правила – їх можна встановити, лине перемігши. Перемогти можна лише усвідомивши реальність війни.

Проти нас зараз іде громадянська війна. Партизанська.

Ви бачили тріумф у очах нічних київських бандитів? Не тих, котрі рядові бійці, а їх змовників, що забирають вулиці, місто, країну – б’ючи та калічачи людей? Таке важко забути.

Сто разів бувало так, коли після всіляких судів, засідань різних рад і комісій, громадських слухань нас на вулиці зупиняла шеренга нанятих "спортсменів", котрі забирали у нас наші сквери, парки, історичний спадок.

До і після цього моменту нам посилено пропонували судитися, збирати підписи, звертатися зі зверненнями і просити прохання – словом, діяти по правилах "миру".

Але у вирішальний момент ми стикалися з насиллям. З "спортсменами" і "міліцією", "міліцією" і "спортсменами". Насилля перемагало, і очі бандитів світилися тріумфом.

І я безпомилково пізнав цей тріумф у очах Чечетова, котрий казав про "развєлі, как котят".

Тому ніякого миру вже немає, є лише війна.

Довго приховувати війну неможливо. Рано чи пізно прийдуть радикали і скажуть: ті, хто кажуть про благопристойність та ненасильство, вже не мають рації. Бо надто гарно бандити-регіонали навчились користуватися благопристойністю та ненасильством своїх опонентів.

Радикали скажуть: ми маємо переглянути нашу мораль та нашу етику.

Мораль мирного часу має відійти - "не можна битися під час фальшувань у Раді, це ж так не по-парламентському", "не можна руйнувати паркан біля адміністрації президента та шлагбауми біля Кабміну, це ж вандалізм", "не можна самовільно вивозити евакуатором протиправно припарковані майбахи з-під верховної ради, це ж незаконно".

Має прийти мораль воєнного часу - "не можна добивати поранених", "не можна катувати полонених".

Фронт змін, Блок Кличка, Батьківщина – всі вони, за багаторічною інерцією кабінетів та сесійних зал, живуть у стані миру. Тому, коли ми, люди з реального світу, з ними говоримо, ми відчуваємо брак розуміння. Ми, котрі прийшли з війни, погано розуміємо цих штабних функціонерів.

Ми, люди реального світу, люди війни, для них чужі.

Радикали, приносять з вулиці дух нічного поєдинку – блискавичного, безкомпромісного і жорстокого. Вночі немає ні правил, ні спортивного благородства; до ранку про правила краще забути. До ранку є лише одне благородство – вижити.

Раніше цю темну істину монопольно розуміла сіра зграя регіоналів, цим пишалася і вважала своєю перевагою над конкурентами, котрі змушені апелювати до всіляких там "цінностей".

Але – зграя запливла салом, забула ті свої перші ночі грабунків, нагребла надто багато. З багатством приходить зрадницький страх, страх померти. Колишній гоп-стопщик зараз боїться літати вертольотами.

Посил війни страшний для тих, хто зараз при владі. Вони звикли жити, примушуючи нас гратися у "державу" і "право", самими же діючи лише підкупом і силою. Коли усі українці відчують нутром, що вирішують лише підкуп і сила – вони зрозуміють істину, що зараз іде війна. І це буде страшним днем для тих, хто зараз при владі.

Свободівцям, особливо середній та нижній ланці, важко знайти собі місце у країні з напів-державою і напів-правом. Але вони чудово знають своє місце на війні, де є лише свої та вороги.

На війні немає ніяких державних інституцій, що владарюють над суперниками. Є дише будівлі, поки що зайняті ворогами. І поки у цих будівлях вороги намагаються імітувати "кабінет міністрів", "прокуратуру", "податкову інспекцію", "міліцію".

Війна – проста і природна відповідь.

Сірість, котра зараз при владі, послідовно руйнували "державу" і "право". Залишки держави і права доїв Янукович і його партія під час конституційного перевороту у 2010-му.

За сформульованим покійними Стругацькими законом, на зміну сірим завжди приходять чорні.

Так, країна може навіть знайти свою смерть у цій війні. Але велика частина українців готова вже сказати "Краще смерть!", бо жити з такого миру вже немає сил.

                                        Ігор Луценко, ГІ "Збережи Старий Київ"

Категорія: Дописи | Переглядів: 657 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
12:38
 
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0