Вівторок, 30.04.2024, 05:25




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Березень » 2 » Тільки роботою, направленою на потреби людей, можна змінити все на користь українців
01:24
Тільки роботою, направленою на потреби людей, можна змінити все на користь українців


28 лютого 2013 р. відбулася XVIII сесія Надвірнянської районної ради. Робота фракції «Свобода» в інтересах виборців і цього разу на ній виявилася продуктивною.

Так, завдяки наполегливості членів фракції «Свобода», сесія  визнала роботу управління житлово-комунального господарства Надвірнянської РДА стосовно модернізації освітлення району незадовільною. Таку ж оцінку отримав за свою діяльність Івано-Франківський облавтодор у Надвірнянському районі. Хоча дехто з депутатів  пробував ставати на захист «автодору», оправдовуючи їх безгосподарність безгрошів’ям, отримали вичерпну відповідь від свободівця Михайла Іваночка: «Автодор повинен отримати негативну оцінку своєї діяльності за те, що висипає асфальт в ями з водою за те, що довели дороги до вулканічно-кратерної поверхні, за те що ломляться автомобілі і автобуси із-за доріг перетворених на суцільні ями, за те що такий стан речей не виправляє виконавча влада, за те що краяни наші просто ненавидять  Автодор»

Критики від свободівців, зокрема від голови фракції «Свобода» Андрія Крицького, зазнало і питання з Програми соціально-економічного розвитку Надвірнянщини на 2013 р. стосовно «Пошуку інвесторів для створення базового автопідприємства з метою забезпечення безперебійного, якісного перевезення пасажирів на маршрутах в межах району. Адже таким заходом РДА планувала повністю усунути всіх наших теперішніх перевізників, прикрившись «покращенням» просунути  на ринок перевезень «своїх». А це у свою чергу могло призвести до встановлення в цій галузі монополії одного підприємства і звільнення з роботи десятків водіїв. До того ж не відомо у чий бюджет будуть сплачуватися податки, оскільки можливе підприємство-кандидат не матиме місцевої реєстрації. Тому свободівці домоглися ґрунтовного розгляду цього питання на наступній сесії.

Депутат фракції Михайло Іваночко озвучив звернення проводу Надвірнянської станиці Братства ОУН-УПА стосовно діяльності районної комісії щодо встановлення статусу ветеранів ОУН-УПА при Надвірнянській РДА. В ній голова Братства Михайло Юркевич жорстко розкритикував неправомірність діяльності комісії по встановленню статусу ветеранів ОУН-УПА окремим жителям району.

Свободівець Сергій Штогрин запропонував спростити процедуру подання документів для отримання матеріальної допомоги з депутатського фонду районної ради. Для цього достатньо буде лиш представити акт обстеження житлових умов, скасувавши ряд бюрократичних  та непотрібних довідок.

Комісія з питань захисту прав людини, законності і правопорядку, за ініціативою її голови свободівця Івана Гурмака, відправила на доопрацювання Програму сприяння розвитку громадського суспільства в Надвірнянському районі на 2013-15 р.р. Депутати критично оцінили її через те, що органи виконавчої влади отримують можливість на свій розсуд в ручному режимі розподіляти кошти між лояльними до влади організаціями.      

Також свободівці в черговий раз підняли питання необхідності будівництва загальноосвітньою школи в селі Чорний Потік, яке не вирішується вже багато років.

Всі питання порядку денного сесії Надвірнянської районної ради не залишаються осторонь фракції «Свобода». Конструктивні пропозиції свободівських депутатів знаходять розуміння та підтримку серед депутатського корпусу ради. Деякі депутати, які працюють вже декілька каденцій в Надвірнянській районній раді відзначають, що рада теперішнього скликання стала працювати більш продуктивно тільки із-за того, що ефективна робота фракції «Свобода» вносить свої практичні корективи та дає позитивні результати.

«Тільки планомірною роботою, направленою на потреби людей, можна змінити все на користь українців», - так підбив підсумки роботи сьогоднішньої сесії голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода», депутат районної ради Михайло Іваночко.

                                                 Прес-служба Надвірняської РО ВО «Свобода»  

Категорія: Новини | Переглядів: 487 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
05:25
 
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0