Четвер, 02.05.2024, 06:09




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Травень » 30 » Традиційний футбольний турнір на «Кубок Героїв – 2013» відбувся за сприяння Народного депутата Руслана Зелика на Надвірнянської Свободи
00:55
Традиційний футбольний турнір на «Кубок Героїв – 2013» відбувся за сприяння Народного депутата Руслана Зелика на Надвірнянської Свободи

Четвертий рік поспіль Надвірнянська РО ВО «Свобода»  проводить футбольний турнір з футболу, приурочений до Дня Героїв.

Цьогоріч футбольний турнір на  «Кубок Героїв -2013» відбувся за сприяння Народного депутата України Руслана Зелика.

Організаторами та  спонсорами проведення цього спортивного дійства стали депутат Надвірнянської районної ради від ВО «Свобода» Михайло Іваночко та депутат Надвірнянської міської ради, свободівець Олег Туєшин. В цьому році змагання з міні –футболу провели на штучному майданчику Ланчинської ЗОШ І-ІІ ступенів.

  

  

  

  

  

  

На запрошення організаторів участь в традиційному турнірі взяли вісім команд: Делятинського НОК, Краснянської ЗОШ, , Ланчинської ЗОШ ім..Ю.Шкрумеляка  та Ланчинської ЗОШ 1-2 ступенів, Чорнопотоківської ЗОШ, Стримбівської ЗОШ, Прикарпатського військово-спортивного ліцею, Добротівської ЗОШ .

 Перед початком турніру з вітальним словом до учасників змагань звернулись директор ЗОШ -1-2 ступенів М.Петруняк.


  

  

  

 Перед юними спортсменами та чисельною аудиторією вболівальників виступив та побажав чесної боротьби голова Надвірнянської РО ВО «Свобода» Михайло Іваночко. Зокрема він зазначив: «Сьогодні ви змагаєтесь  в пам'ять про тих українців, які віддали життя за нашу рідну українську землю. В квітні 1941 року ІІ Великий збір ОУН проголосив 23 травня Днем Героїв. На честь Миколи Міхновського, ідеолога українського націоналізму, Симона Петлюри, головного отамана УНР, Євгена Коновальця,  засновника ОУН. Всі вони загинули в травні місяці від рук кадебісько-московської машини. Ми з вами повинні пам’ятати та шанувати українських героїв.»

  

  
  

Змагання пройшли  відбулися в чесній, безкомпромісній боротьбі між всіма командами.

  

  

    

    

Перед початком нагородження з вітальним словом до юних спортсменів звернувся Народний депутат України Руслан Зелик. Він наголосив, що «В ті далекі часи, коли Україна була під польським гнітом, молоді українці організували ОУН та боролись проти польського режиму, а потім проти московського та німецького окупанта. Вони мужніли, росли у своєму протистоянні і саме з них постала незламна Українська Повстанська Армія, яка змагала з окупантами понад 20 років.» «Сучасна молодь потребує позитивних прикладів, які дозволили б  сформувати у неї правильне ставлення до свого способу життя. Спорт - один із способів виховання гідних і, головне, здорових членів суспільства. Тому футбольний турнір, який проводиться під патронатом ВО «Свобода» є прекрасною можливістю показати молодому поколінню, як важливо жити активно і піклуватися про своє здоров'я, щоб бути гідним для наслідування героїчного шляху Борців за Волю України, якими були є і будуть вояки УПА», - відзначив свободівець.

  

  

  

Переможці футбольного турніру отримали від організаторів змагань «Кубок Героїв -2012», учасники команд, які зайняли призові місця нагороджені медалями.  Всі юні футболісти нагороджені грамотами, отримали подарунки.

Не забули організатори і про спортивний інвентар для юних футболістів. Всі команди отримали м’ячі, які послужать юнакам на тренуваннях та при проведенні футбольних зустрічей. Для самого майданчика було подаровано комплект сіток на ворота.

  

  

Наснаги Вам, молоді українці! Щоб могли наполегливо тренуватися та достойно представляти своє селище на районних та обласних змаганнях. 

 

Прес-служба Надвірнянської РО ВО "Свобода"

 

Категорія: Новини | Переглядів: 674 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
06:09
 
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0