Неділя, 05.05.2024, 07:35




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Грудень » 26 » У Києві відбувся ХХІІІ З'їзд ВО "Свобода". (ВІДЕО)
10:23
У Києві відбувся ХХІІІ З'їзд ВО "Свобода". (ВІДЕО)



24 грудня 2011 року у Києві розпочався другий етап ХХІІІ З'їзду Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Серед завдань З'їзду – ухвалення змін та доповнень до Програми та Статуту ВО "Свобода". Також серед завдань З'їзду – питання про діяльність ВО "Свобода" після місцевих виборів 2010 року та обговорення плану роботи на 2012 рік. Також розглядатиметься питання про стягнення та заохочення.


Для участі у заході зареєструвалися 486 делегатів з 25 обласних організацій, міст Києва та Севастополя. Від Надвірнянської районної організації було делеговано депутатів-свободівців Надвірнянської міської ради Володимира Гринішака, Олега Туєшина та Назара Ільківа.

Першим доповів заступник голови фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді Юрій Михальчишин. Він заявив: "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" не є опозиційною політичною силою. Опозицією в Україні є ті, хто відсторонений від влади. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" є антисистемним, альтернативним світоглядом, формою політичного буття, спільнотою, системою інститутів. Державній машині, яка обслуговує великий капітал, ми повинні протиставити свою перезасновану Україну – Україну, якої ще не було і якої ще немає, але яка неодмінно буде. Завдяки тому, що ми є в недержавній Україні, б'ється серце державної!".

Свободівець міський голова Тернополя Сергій Надал прозвітував про рік своєї роботи: 

"Після цих виборів як симпатики ВО "Свобода", так і скептики особливий погляд звернули на Тернопіль – місто, де і більшість, і міський голова представляють "Свободу". Ми отримали шанс реалізувати свою програму в Тернополі і довести, що патріотична сила може не лише декларувати гасла, але і втілювати їх у життя. І не лише в сфері культури, історії, захисту української мови, як хочуть показати наші опоненти, а і в сфері економіки, житлово-комунального господарства, всіх сфер життєзабезпечення і сталого розвитку міста.

Ми йшли на вибори з гаслом "Справедливість. Відповідальність. Порядок". Звичайно, порядок довелось наводити чи не у всіх сферах життя. Починаючи від роботи окремих підрозділів, які з роками "плідної роботи" стали уособленням корупції та так званого дерибану, й аж до вирішення загальноміських проблем, до яких наші попередники боялись підступитись десятками років.

Запорукою ефективних дій влади у Тернополі стало те, що нарешті (а цього не було чи не від часів першої демократичної влади початку 90-х) у діючій раді сформувалася стала більшість.

Для Тернополя цей рік був досить складним, напруженим. Недофінансування статей, пов'язаних із виконанням делегованих повноважень в галузі освіти, охорони здоров'я, культури, молодіжної політики, соціального захисту населення, стали для нас серйозною загрозою. Проте нам вдалося вирішити низку дуже важливих питань, не дивлячись на несприятливу зовнішню кон'юнктуру.

Намітилися позитивні зрушення у соціальній сфері. Запрацювали соціальні магазини та перукарня для малозабезпечених категорій громадян, соціальні аптеки. У соціальних автобусах пільговики вперше за усі попередні роки отримали можливість їздити без обмеження, а всі решта – за рекордно низькою для України ціною. Серед великих відкриттів – офіс ЮНЕСКО у Тернополі та Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. 

Значну увагу приділяємо підтримці та розвитку малого та середнього бізнесу. З цією метою вперше створено Центр підтримки підприємництва, до речі, - другий в Україні. Вагомим кроком у впорядкуванні ринків стало ухвалення нових Правил торгівлі на ринках. Їх головна ідея – захист прав споживачів. Позитивна тенденція спостерігається і з зарплатою в місті. Середня заробітна плата зросла з 1800 до 2020 грн.

Зроблено серйозні кроки і в галузі житлово-комунального господарства, здійснюється щоденний контроль за діяльністю ЖЕКів. Затверджено правила благоустрою та вперше запроваджено діяльність нового органу – Управління муніципальної поліції. 

Ми провели активну роботу щодо освітлення вулиць міста та дворів. Як приклад – вул. Бережанська, на якій світла не було 19 років, та вул. Микулинецька, котра до цього часу освітлювалася лише на 40 відсотків. Започаткована системна робота по освітленню прибудинкових територій та дворів будинків силами житлово-комунальних обслуговуючих організацій. Системно і послідовно відновлюються дитячі ігрові майданчики в дворах багатоповерхівок.

За участю міжнародної групи експертів проведено комплексний аудит системи теплопостачання міста, складено програму термомодернізації житлової сфери. Для цього у місто залучаємо понад 160 мільйонів гривень, що складає третину річного бюджету міста.

У Тернополі роботу водіїв маршруток і ЖЕКів контролюють громадські інспектори. У ЖЕКах і комунальних службах міста запровадили книги відгуків та пропозицій. У місцях концентрації ДТП у Тернополі – на проспекті Бандери та на вул. С. Будного – встановили нові світлодіодні світлофори.

Нарешті буде відремонтовано вул. Гайову, причому частину її уже цього року. Що стосується транспорту, то вперше за роки незалежності Тернопіль отримав сучасний автобус Volvo на 56 місць, придбаний за кошти спонсорів.

На вулицях Симоненка та Володимира Великого прокладуть нову тролейбусну лінію. Цього ж року встановлять електроопори. Решту робіт проведуть наступного року.

Ми дали новий імпульс питанню приватизації кімнат у гуртожитках. Лише за рік ми допомогли людям приватизувати понад 700 кімнат у гуртожитках.

Крім того, вирішується проблема із забудовниками Щепановського. 6 ділянок із незавершеним будівництвом передано організаціям пайовиків.

ОСББ звільнили від сплати податку за землю. Відбулася презентація житла за зниженими цінами – для соціально незахищених категорій населення.

Відбувся серйозний поступ і щодо прозорості дій влади. Міська рада повністю осучаснила систему внутрішнього документообігу і практику щоденного обслуговування населення. У міській раді вперше впроваджено міжнародну сертифіковану систему управління якістю адміністративних послуг. Наступним буде введення електронного документообігу та електронного управління. Вперше за історію територіальної громади ухвалено Статут міста.

Вирішено низку наболілих роками проблем, зокрема: перенесено ринок з проїжджої частини на вул. Шептицького, знесено незаконну споруду в парку Національного Відродження, впорядковано якість обслуговування в громадському транспорті. Приведено до вимог законодавства питання сплати за місця розміщення зовнішньої реклами, що дозволяє додатково залучати до місцевого бюджету понад 2,5 мільйони гривень щорічно. Впорядковується діяльність операторів кабельного зв'язку та інтернет-провайдерів, – а це додаткові надходження. Крім того, очищено внутрішнє озеро в парку імені Шевченка, вперше освітлено окрасу міста – Тернопільський замок.

Також відбувся значний поступ у питанні наведення ладу в сфері земельних відносин. Нова оцінка землі і укладення договорів оренди з підприємцями, які роками не платили до бюджету жодної копійки, створили умови для стабільного наповнення бюджету. Аналогічний підхід запроваджено у сфері комунального майна.

Позитивні тенденції маємо і в медичній галузі. Тернопільська дитяча комунальна лікарня отримала функціональні ліжка, сучасний мікроскоп та монітор для реанімації, тут діє сенсорна кімната (поліклінічне відділення). у пологовому відділені лікарні №2 відкрили дві оновлені палати підвищеного комфорту, оснащені функціональними ліжками.

Відкрито пункти тимчасового базування швидкої допомоги. У лікарні швидкої допомоги відкрили хоспісні палати, діє найпотужніший в області комп'ютерний томограф. Вперше в області у другій міській лікарні встановлено ангіограф для здійснення операцій на серці. Відкрито першу амбулаторію сімейного лікаря, що розташована в спальному районі. Вона обслуговуватиме 5 тисяч людей, які проживають на бульварі Куліша та вулиці 15 Квітня. Тут можна буде здавати аналізи, проводити первинну діагностику, пройти огляд у спеціалізованих лікарів. У Тернополі діє соціальна аптека на базі другої міської лікарні. У подальшому плануємо відкриття таких аптек в першій та третій міських лікарнях.

Серед значних досягнень у спортивній галузі – відкриття нового боксерського залу у Палаці спорту, створення комунального підприємства ФК "Тернопіль". Крім того, проведено чемпіонат Європи з водно-моторного спорту, фестиваль з повітроплавання "Повітряне братерство-2011". Ряд міжнародний турнірів. Серед досягнень в культурно-духовній сфері – створення Алеї зірок, проведення міжнародного християнського фестивалю духовної пісні, відкрито "Український дім Перемога" проведено День міста, який відвідало більше 80 000 гостей з України та міст-партнерів та побратимів Тернополя.

Затверджено Програму розвитку дошкільної освіти на наступні чотири роки. Вже цього року вдалося відкрити 6 нових груп у садочках Тернополя. 1 вересня, у День знань, відбулося урочисте відкриття Тернопільського навчально-виховного комплексу "Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого".

У місті забули про проблему зі сміттям. На сесії міської ради ухвалено Програму поводження з твердими побутовими відходами на 2011-2016 роки. Вона передбачає будівництво нового паспортизованого полігону, розробку схеми санітарної очистки міста, оновлення парку спеціалізованих машин і контейнерного господарства, будівництво сміттєпереробного комплексу, рекультивацію Малашівецького сміттєзвалища, екологічну освіту.

Олександр Сич у своїй промові зосередив увагу на трьох тезах:

"Перша – зростання політичної активности в державі. Визначальним моментом у політичному житті держави 2011 року стало злочинне ухвалення нового закону про вибори. Він ознаменував те, що в українській державі набирає обертів авторитаризм. А парламентська опозиція пристосовується до режиму. Це показує її слабкість, але, водночас, і небезпеку для нас, адже парламентська опозиція діє в дусі "синдрому яничара" – б'є свого ж брата-українця, або ж "синдрому злодія" – коли сама найгучніше кричить "тримай злодія".

Друге: у таких складних умовах, коли "Свобода" є єдиною позапарламентською силою, слід як ніколи гуртуватися. Нашою ідеологією є ідеологія націоналізму, а не фашизму, лібералізму чи якась інша. Нам важлива категорія Нації, нам важлива особиста свобода , але її ніколи не буде у поневоленої Нації. Тому наші герої – не Гітлер чи Мусоліні, а Шевченко, Бандера, Шухевич та інші. Наш ідеал державного устрою - націократія.

Теза третя: ОУН не боролася би в чужій колоніальній державі ні за посаду спікера, ні фракцію у парламенті. Сьогоднішня Україна є видозміненою совєцькою державою, але вона постала не в результаті рішення совєцьких геронтократів, а в результаті національно-визвольної боротьби протягом ХХ століття. На національно-визвольному етапі цієї боротьби "спочатку було слово". Чому до чверті млн. осіб прийшли в УПА? Бо спочатку Слово породило зброю, а вже зброя породила українську державність. Українська державність потребує українського інтелекту. Тож, і тепер насамперед має бути державницький інтелект".

У своєму виступі голова Харківського обласного осередку ВО "Свобода", куратор Всеукраїнського референдуму проти торгівлі землею Ігор Швайка подякував усім партійцям за послідовне ініціювання земельних плебісцитів: "У цій роботі ми пройшли два етапи. Перший розпочався у травні цього року, коли ми намагалися винести на референдум загальний проект Закону "Про землю".

Тоді ми стикнулися з реальною складністю організації референдумів в нинішній Україні, адже процедура, що регулює ці питання, визначається ще законом УССР "Про всеукраїнський та місцеві референдуми". Без перебільшення, єзуїтський закон. Бо за його нормами, скажімо, народну ініціативу з відставки міського голови має санкціонувати… сам міський голова. У нашому випадку ЦВК перебрала на себе повноваження Конституційного Суду. Центрвиборчком вирішив – проект Закону за народною ініціативою є неконституційним. Тому на другому етапі ми скоротили текст проекту закону й назвали його "Про заборону торгівлі землею сільськогосподарського призначення".

Унаслідок послідовних дій свободівців Партія регіонів почала задкувати. Примітно, що саме парламентська більшість, а не опозиція ухвалила рішення продовжити мораторій на торгівлю українською землею до 2013 року. Я хочу подякувати усім нам – це наша перемога.

Нашій ініціативі вирішувати долю української землі на всенародному обговоренні влада чинила неабиякі перешкоди. По всій державі ми провели понад сотню зборів громадян за земельний референдум. Документи лише 15 з них дійшли до ЦВК – решту під надуманими приводами блокували на рівні місцевих рад. Найбільше хочу зауважити на роботі Львівської обласної організації, яка провела такі збори в кожному районі області…

Проте, іще один рік мораторію на торгівлю сільськогосподарською землею – це лише тактична перемога. У середині січня 2012 року відбудеться сесія Верховної Ради, на якій Партія регіонів планує виносити на голосування Закон про торгівлю землею.

Тому ВО "Свобода" ініціюватиме третій етап боротьби за недоторканість української землі. Ми виноситимемо на референдум питання скасування проголосованого "регіоналами" закону. Тут уже ніхто не застосує аргумент "неконституційності". Чинною Конституцією українському народові надано безпосередні повноваження ухвалювати й скасовувати закони. А якщо треба буде – ми так само через всеукраїнський референдум можемо змінювати норми Конституції, як і заміняти її якісно новим концептуальним документом.

Для цього, нагадую, вирішальними є наші особисті якості – відповідальність, пунктуальність, дисциплінованість та колективне мислення".

Керівник фракції ВО "Свобода" у Львівській облраді Ірина Сех розповіла, що перший рік роботи Львівської обласної ради був роком випробувань. Упродовж цього часу обласна рада працювала в умовах тотального наступу антиукраїнських сил, згортання демократії, політичних репресій, зубожіння українців унаслідок псевдореформ, звуження соціальних гарантій громадян. Однак Львівська обласна рада як представник спільних інтересів територіальних громад активно протистояла прояву негативних тенденцій та не злякалася взяти на себе відповідальність за політичні, економічні та соціальні процеси в області.

Ірина Сех зазначила, що Львівська обласна рада з керівником-націоналістів стала відкритішою:

Вагомим здобутком є те, що діяльність Львівської обласної ради і депутатів стала відкритішою і прозорішою.

Голова обласної ради та його заступники здійснили особистий прийом 829 громадян, що майже вдвічі більше, ніж за весь минулий рік. Проведено 19 виїзних прийомів у районах і містах області, а це – удвічі більше, ніж у 2010 році.

Депутатів, обраних за партійними списками, вперше закріпили за відповідними територіями. Одночасно запроваджено новий вид прийому громадян – прийом громадян депутатськими фракціями Львівської обласної ради.

Показовим прикладом відкритості Львівської обласної ради є кількість інформаційних повідомлень про її діяльність, з якими можна ознайомитися на оновленому офіційному сайті. З початку року розміщено 987 таких повідомлень, що у 2,1 раза більше, ніж за весь минулий рік.

Більшість рішень – соціальні та економічні

З початку каденції обласної ради VI скликання проведено 12 сесій Львівської обласної ради, на яких прийнято 288 рішень. Основна частина рішень – це рішення економічні, соціальні та господарські. Про це свідчить і статистика: найбільша частина питань, які розглядалися на сесіях обласної ради, запропонували постійні комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності і з питань екології, природних ресурсів та рекреації.

Львівська обласна рада в стислі терміни опрацювала і затвердила обласний бюджет. У цьому збалансованому документі знайшли відображення багато соціальних ініціатив депутатів обласної ради. 

Ми збільшили видатки на матеріальну допомогу малозабезпеченим громадянам, пільгове медичне обслуговування чорнобильців, підтримку українського книговидання, захист та розвиток української мови, добудову пам'ятника Героєві України Степанові Бандері.

За ініціативою депутатського корпусу, при уточненні бюджету виділені додаткові кошти на адресну матеріальну допомогу реабілітованим та репресованим громадянам, придбання шкільних автобусів, підтримку багатодітних сімей, програму боротьби з пияцтвом і алкоголізмом, облаштування дитячих та спортивних майданчиків, фінансову підтримку сільського футболу, відшкодування відсотків сільськогосподарським підприємствам за банківськими кредитами.

Депутати Львівської обласної ради ухвалили Бюджетну резолюцію на наступний рік. Цей документ містить принципи і правила формування обласного бюджету на 2012 рік.

Рада контролює використання бюджетних коштів

Багато уваги приділяли питанню контролю за ефективним використанням бюджетних коштів. У цьому процесі були задіяні як депутати обласної ради, так і органи місцевого самоврядування міст та районів області. Ми зобов'язали головних розпорядників коштів у 10-денний термін оприлюднювати на власних сайтах та на офіційному сайті облдержадміністрації копії кошторисів та актів виконаних робіт. 

Нагадаємо, що Львівська обласна рада визнала недостатньою роботу обласної державної адміністрації щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини на 2010 рік. Крім того, рада визнала незадовільною роботу облдержадміністрації щодо виконання Угоди щодо соціально-економічного розвитку Львівщини між Кабінетом Міністрів України та Львівською обласною радою, яка, до речі, й далі не виконується на належному рівні.

Обласна рада підтримує місцеві громади

Значну увагу приділяли підтримці місцевого самоврядування на Львівщині. Цього року Львівська обласна рада запропонувала прогресивні методи розподілу бюджетних коштів.

Місцеві громади тепер на конкурсній основі отримують дофінансування з обласного бюджету на вирішення питань свого розвитку. Вперше запроваджено і реалізовано конкурс мікропроектів місцевого розвитку та конкурс "Екологічно чистий населений пункт".

Крім того, цього року обласна рада підписала договір з Програмою ООН щодо участі Львівщини в другій фазі проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду".

Львівська обласна рада намагалася покращити підходи до управління майном спільної власності територіальних громад області. Проведено інвентаризацію комунального майна та вперше оприлюднено на офіційному сайті обласної ради перелік усього нерухомого майна, а також інформацію щодо перебування його в оренді.

З початку року дохід обласних комунальних підприємств у порівнянні з аналогічним періодом 2011 року зріс на 18,2 %, чистий прибуток – на 70 %, збитковість зменшилася на 25,2 %, відрахування чистого прибутку до обласного бюджету зросли на 80,4 %.

За дорученням голови обласної ради, створено робочу групу із збереження комунальної аптечної мережі Львівщини. Розробляються пропозиції до Концепції забезпечення населення області медикаментами.

Активною була позиція депутатського корпусу щодо вирішення питань екології та охорони довкілля. Позачергова сесія Львівської обласної ради, питанням розгляду якої було функціонування Львівського міського сміттєзвалища, доручила виконкому Львівської міської ради разом з обласною державною адміністрацією визначитися із земельною ділянкою для влаштування нового полігону твердих побутових відходів. Рішенням обласної ради з екологічного фонду обласного бюджету було виділено 450 тис. грн на проект рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

Вшанування героїв та підтримка ветеранів

Львівська обласна рада фінансово підтримала українське книгодрукування, розвиток української мови, соціальний захист ветеранів УПА і репресованих. За кошти обласного бюджету на належному рівні проведено понад 40 заходів з відзначення пам'ятних дат в історії України та Львівщини, вшанування видатних українців, героїв національно-визвольного руху.

Попереду – багато справ

Найважливіші завдання, які постають перед Львівською обласною радою на найближчий період, це, зокрема:

- забезпечення подальшої підтримки місцевого самоврядування шляхом розширення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку і запровадження нових форм підтримки проектів місцевих громад на конкурсні основі;

- посилення контролю з боку депутатів і громади за справедливим розподілом бюджетних коштів та ефективним їх використанням;

- запровадження програми підтримки народних домів у сільській місцевості;

- напрацювання оновленої Стратегії соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини до 2025 року;

- розробка Концепції приватизації об'єктів спільної власності територіальних громад області до 2015 року"

Заступник голови Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода", депутат облради Василь Попович:

"За рік діяльности фракції "Свободи" в Івано-Франківській обласній раді було ухвалено важливі програми. Зокрема, програма розвитку місцевого самоврядування за перший рік з часу запровадження мала наслідком 40 грантів по 50 тис. грн., що їх отримали місцеві громади Прикарпаття на розвиток своїх сіл; на 2012 рік вже 60 громад отримали гранти і отримають вже по 75 тис. грн.

Другою важливою програмою стало виділення через облраду коштів на фінансування місцевих ЗМІ, що дало можливість мати свою обласну трибуну для інформування громадян про самоврядні проблеми регіону.

Програма облради "Духовне життя" відкрила дорогу для фінансування церков, релігійних прощ та інших важливих заходів, спрямованих на духовне й культурне відродження українського суспільства.

Слід згадати й свободівців-голів комісій з законности, котру бояться місцеві міліційні начальники, та комісії з медицини, завдяки якій зупинено так звану "оптимізацію".

Політична складова діяльности фракції полягає в тому, що місцева адміністрація намагається нав'язати облраді несприйняття "Свободи" , але всупереч намаганням "регіоналів" та їхніх прислужників, рада ухвалила низку заяв, зокрема, про 9 травня й заборону червоних прапорів, не допустивши червонопрапорного шабашу.

Сьогодні всі фракції "Свободи", а вони є в 16 адміністративно-територіальних одиницях Прикарпаття, працюють відкрито, оприлюднюють звіти про роботу.

Сьогодні керівник облради і фракції "Свободи" переконливо демонструють: саме місцеве самоврядування стоять на варті інтересів місцевих громад".

Голова Волинської обласної організації ВО "Свобода" Анатолій Вітів:

"Що є нашою метою? Це не мандат. Мета – зміна системи влади, не заміна облич, як ще робили "помаранчеві". Вони поміняли обличчя й гадали, що держава буде іншою. По-суті, вони не змінили нічого. Та й нинішні копіюють модель Кучми плюс наслідують кремлівських карликів. Є дві складові успіху – дисципліна й усвідомлення мети. У "Свободи" як ідеологічної політичної сили, ці складові є. А ті партії, котрі цього не мають, вже розсипалися або розваляться незабаром. "Свобода" – єдина фракція в облраді, котра не має "тушок". Решта або не приходять на сесії, коли розглядають принципові питання, або голосують так, як скажуть "регіонали". Немає в нас союзників у боротьбі за українську Україну. Наш єдиний союзник – це українська нація".

Керівник Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко охарактеризував 2011 рік як найбільш "бойовий" для партії, адже він пройшов під знаком 9 травня у Львові: "Лише ми протистоїмо режимові "гламурного сталінізму" в Україні. Сьогодні ми – сам-на-сам із цим режимом, що символізує найгірше поєднання олігархічного капіталізму та махрового "совка".

Так само 2011 рік був "бойовим" у всьому світі – земною кулею прокотилася хвиля революцій, збурень, суспільних протистоянь. Цей рік поставив багато запитань перед світовою спільнотою – куди ми йдемо, який політичний світогляд має прийти на зміну…

Очевидно, що священна тріада олігархічного капіталізму, маніпулятивної псевдодемократії та ліберального тоталітаризму себе вичерпала. Тривають інтуїтивні пошуки нової політичної моделі. Різні нації приходять до ідеї соціальної й національної справедливости. Ми, українські націоналісти, йшли цим шляхом від початку. Ми, українці, сьогодні є частиною світового політичного контексту.

Наші успіхи й досягнення – це заслуга ідеології гармонійного поєднання соціального і національного, яку ми сповідуємо. Ситуація в цілому світі дає свободівцям вирішальний шанс на перемогу".

Говорячи про діяльність "Свободи" в Києві, Андрій Іллєнко зупинився на пріоритеті вуличної діяльности. Так, за 2011 рік київський осередок партії провів 165 акцій – себто, акції відбувалися що два дні.

"Київська міська "Свобода" – це не лише територіальна організація партії. Це передове представництво "Свободи" у столиці України. Ми провадили не лише символічні акції – задля уваги громадськости через увагу до нас ЗМІ. Ми чинили масові заходи прямого впливу – проти рейдерської забудови, на захист мешканців гуртожитків, колективів підприємств тощо. Запевняю вас: якщо активістів "Свободи" не буде серед людей, на яких сунуть рейдери, бандити, корумпована міліція – довіра до такого осередку буде вкрай низькою. Бути разом з людьми, які борються за свої права – це єдиний спосіб переконати цих людей, завоювати їхню повагу.

Сьогодні "Свобода" має величезну перевагу перед іншими політичними силами. Це – принцип ідейности нашої роботи. Горе-демократи навіть теоретично не уявляють, що ми провадимо свою повсякденну діяльність не за гроші, а за ідею, зокрема – через збіг інтересів звичайних українців з нашими інтересами.

Розуміючи вбогість і обмеженість тих, хто не второпає мотивацію наших дій, ми усвідомлюємо, як легко ми досягнемо перемоги. Порівняю це з тим, як міцний гострий ніж ідейности входить в рихлу меркантильну масу…

Щоб дійсно здійснити революцію, знищити паразитичний "біло-синій" режим, слід виконати величезну роботу.

2012 року усім нам треба забути про комфорт, забути про депутатські пільги тим, хто отримав мандат. Лише залізна дисципліна дозволить витримати протистояння з режимом. Або вони нас – або ми їх. Інших варіантів немає. Гнила націонал-демократія – яскравий тому приклад. Ми – не "політичні менеджери" на "політичному ринку". Історія дає один шанс перемогти. "Свобода" – це останній загін нації, який може щось змінити.

Кожна листівка, акція, прихильник – іще одна куля в режим, що наближає нашу перемогу. Інакше будемо в екзилі писати мемуари. Тому давайте закінчимо 2012 рік переможно".

Заступник голови Юридичного управління ВО "Свобода" Олег Бондарчук коротко нагадав про обставини ухвалення нового закону про вибори, підкресливши, що він є хай і несприятливим для "Свободи", але принаймні, кращим від того, який пропонувало профільне міністерство до того.

Він наголосив: за нового виборчого закону вкрай важлива злагоджена робота штабів, зокрема, контроль за результатами волевиявлення. Якщо немає юриста в штабі – можна вважати, що такий штаб не працює.

Головний редактор видання Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Галина Миць підкреслила – щотижневу повноцінну 12-сторінкову газету робить далеко не лише редакція: "Наше видання не подібне на інші партійні газети. Воно є партійним, ідеологічним і суспільно-політичним.

Газета, перш за все, дає найповнішу інформацію про "Свободу", зокрема – про діяльність депутатів. По-друге, вона розповідає про політичну ситуацію в Україні – те, чого нема на телебаченні і радіо. І це також найперша інформація для свободівських агітаторів.

Ми провадимо видавничу діяльність, аби виховати палкого прихильника, який за нас проголосує. Ми переконалися: хто регулярно читає газету "Свободи" – неодмінно голосуватиме за націоналістів".




Галина Миць розповіла, що у червні було видрукувано анкету читача. У ній аудиторію газети запитували про оцінку видання, просили читачів розповісти про ще не висвітлені теми.

Наостанок редактор "Свободи" закликала делегатів працювати над поширенням передплатних накладів газети та готувати цікаві матеріали.

Олег Гелевей, заступник голови партії з контролю за результатами виборів 2012 року, оголосив про створення центрального виборчого штабу, який уже здійснив робочу поїздку центральними та східними областями України. Обласні штаби почнуть формувати з нового року. "Історія дає унікальний шанс поширення наших ідей на Сході й Півдні. Під час поїздки я переконався: люди не просто не люблять владу – вони її ненавидять!" – резюмував Олег Гелевей.

Свободівець підкреслив: член партії є найефективнішим представником на виборчій дільниці – у ролі члена ДВК, спостерігача чи журналіста. Тому позитивна динаміка чисельности членства є найкращою підготовкою до виборів: "Користаймо унікальним шансом на перемогу Української революції! Місто Вишневе на Київщині засвідчило – парламентські вибори 2012 року будуть украй складними. Нехай Бог помагає всім нам!".

Голова Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Ігор Сабій: "З моменту створення Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" у 1996 році ми розуміли, що тільки створення команди однодумців, які не боятимуться, які розумітимуть, що лише наполеглива праця зможе привести нас до спільної перемоги. Ми розуміли, що у середовищі, де навіть привітання "Слава Україні!" викликало шок, тільки особистий приклад, тільки конкретна допомога людям, боротьба за соціальну та національну справедливість зможуть знайти прихильність серед подолян. За довго до помаранчевої революції, до майдану наша організація збирала багатотисячні мітинги підприємців задля боротьби проти будівництва у Хмельницькому китайського базару, нам вдалося відстояти робочі місця більше 30 тисячам підприємців Хмельниччини.

Від моменту приходу до влади Януковича, з того часу, як головою обласної адміністрації став Ядуха наша боротьба загострилася тому що він став найбільшим уособленням того антинародного режиму, який панує в Україні, ввібравши в себе усі його найгірші якості! Залякуючи людей, журналістів він сіє хаос і страх для того, щоби повністю пригнобити людей й переконати усіх у тому, що сонце сходить та заходить лише за його велінням. Прихід представників ВО "Свобода" в обласну, міські та районні ради поставили цьому край. Наше гасло, з яким ми йшли на вибори, досі актуальне: ми захищаємо й будемо захищати права наших краян. Й так буде допоки ми не виметемо прогнившу систему та її прислужників ядух".

Після цього розпочалося затвердження та ухвалення змін та доповнень до Програми та Статуту ВО "Свобода". Присутні схвалювали пропоновані правки, фахово обговорювали та пропонували свої варіанти змін.

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 1059 | Додав: Націоналіст | Теги: київ, ВО Свобода, ХХІІІ, з'їзд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
07:35
 
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0