Четвер, 02.05.2024, 17:59




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Квітень » 22 » У селі Саджавка освятили капличку на честь Героїв Небесної сотні
00:16
У селі Саджавка освятили капличку на честь Героїв Небесної сотні

22 квітня 2014 року в селі Саджавка Надвірнянського району освятили капличку на честь Героїв Небесної сотні. Духовенство села, священники УПЦ КП о. Мирослав та УГКЦ о.Валерій  біля пам’ятного знаку провели панахиду за невинно вбитими українцями.

До присутніх звернувся безпосередній учасник трагічних для країни подій, голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко: «Ми заплатили надто високу ціну аби перемогти. Тому українці зобов'язані пам'ятати усіх Героїв Небесної сотні та ідеали, за які вони віддали найцінніше – своє життя. Наше завдання докласти усіх зусиль, щоб ця жертва не була марна і щоб українцям ніколи більше не довелося пережити таких кривавих днів.»

Націоналіст зауважив, що Революція Гідності, за яку ми стояли з вашими односельчанами на Майдані ще триває. «Ми зуміли зруйнувати стіни тієї ганебної влади узурпаторів та казнокрадів, а підвалини ще залишилися.»

Михайло Іваночко застеріг: «Ця кривава банда далі рветься до владних крісел, щоб взяти реванш, щоб окупувати остаточно нашу країну. «Кремль не хоче, щоб Україна пішла своїм шляхом та вийшла з орбіти впливу Москви. Захопивши Крим  вони не зупинилися. Вони хочуть відібрати у нас Схід та Південь України. Вони прагнуть дестабілізувати ситуацію в країні для звершення своїх імперських амбіцій».

Свободівець розповів, що сьогодні патріоти Надвірнянщи розпочали славне вшанування Героїв Небесної сотні саме з одного з найбільш патріотичного та національно-свідомого села району, яким являється Саджавка. Саме з саджовецькими націоналістами ми стояли пліч-о-пліч на барикадах на Майдані, саме з ними ми ділили всі важкості тримісячного протистояння з озвірілою людиноненависницькою бандою. Саме перед нами з вами стоять важкі завдання та виклики, які ми, я вірю, здолаємо разом. Перед нами є обов’язок, на який ми присягнули перед полеглими за Волю України, а тобто: сьогодні ворог ще не покараний, а більшість з тих що прислуговували промосковському режимові досі перебувають на керівних посадах. Повинно відбутися повне перезавантаження влади та зміни владного структурування. Мають піти у небуття обласні та районні адміністрації, а натомість владні повноваження перейдуть до виконкомів, які будуть обиратися громадою. Ми повинні обрати українську владу, обрати на керівництво країни ту людину, яка раз і назавжди поставить крапку у пануванні бандитів та їхніх промосковських прислужників. Тільки чітка та послідовна  позиція Всеукраїнського об’єднання «Свобода», яка закріплена у «Програмі захисту українців» та її лідера, кандидата на пост Президента Олега Тягнибока зможе консолідувати партіотів-націоналістів та українську націю»,  заявив Михайло Іваночко.

       

Націоналіст переконаний, що кожен з нас має пам’ятати Героїв Небесної сотні, які поклали своє життя, як колись це зробили українці під Крутами, воїни ОУН-УПА, за майбутнє України, за майбутнє наших дітей і нас з вами», – наголосив на завершення свободівець.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 725 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
17:59
 
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0