Четвер, 25.04.2024, 16:35




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Березень » 21 » Учні Надвірнянської школи влаштували свято-зустріч для Гвардійців
22:24
Учні Надвірнянської школи влаштували свято-зустріч для Гвардійців

Поспілкуватися з бійцями Національної Гвардії, які побували на сході, мали змогу учні Надвірнянської школи №2. Бійці не лише розповіли дітям про свою службу, а й показали озброєння та екіпірування, яким користуються на фронті проти російського окупанта.

Депутат міської ради Олег Туєшин, Андрій Лисканюк та Ярослав Сушириба нещодавно повернулися із зони військових дій додому на ротацію.  Хлопці воюють у 4-му батальйоні оперативного призначення Національної Гвардії України. Вони одні з перших поїхали захищати країну від агресора, довелося побувати їм і у «гарячих» точках.

      

Метою проведення таких зустрічей вважають бійці - є відродження духовних цінностей українського народу, військово-патріотичного виховання молоді, виховання любові до Батьківщини.

Військові розповіли учням про бойові дії в селищі Кримське Луганської області та, як живеться на війні. Націоналісти показали уламки від «Граду», осколки від гранат, використаний гранатомет, бронежилети, гільзи, каски, відповіли на питання, що цікавили дітей.

«Дуже приємно, що ці молоді люди розуміють, що відбувається на сході нашої держави. Вони вміють аналізувати, робити висновки. Совок вже вивітрився з голів українців завдяки реаліям сьогодення. Ця молодь – майбутнє нашої держави», – відзначив Олег Туєшин.

Свободівець Андрій Лисканюк зазначив, що основне завдання,  яке виконувала їхня розвідгрупа на передовій полягала у добуванні, зборі та узагальненні відомостей  про противника. Окрім цього, бійці несли службу на блокпостах, допомагали місцевому населенню.

      

«Ми хочемо, щоб школярі знали, з ким воює українська армія, що в нас не АТО, а війна з російським окупантом, що на сході нашої країни регулярна російські армія, а не сепаратисти. Найголовніше, що підтримує нашц армію,додає їй впевненості - це ваша підтримка та допомога волонтерів, які витягують основне постачання військових підрозділів», -наголосив Андрій Лисканюк.

Олег Туєшин розповідав про те, що з часом на війні звикаєш до свист куль. «Кулі – це ще нічого. От коли стріляють залпові установки, колди розриваються снаряди від «градів», тоді вже не знаєш куди себе й подіти. «Град» набагато небезпечний, тому що має більший радіус ураження та розлітається на осколки», – зазначав свободівець.

      

Минулого тижні в Надвірнянській ЗОШ № 2 провели благодійну ярмарку, зібрані кошти вчителі передали гвардійцям на ремонт автомобіля, який потрапив під обстріл на сході.

Вихованці школи до Великодніх свят своїми руками виготовили гілочки весняної верби та сплели жовті стрічки, які вручили воїнам, котрі захищають нашу країну, рідну неньку Україну.

«Ми хочемо подякувати всім небайдужим, хто всіляко нас підтримував, – підкреслив Андрій Лисканюк. – Допомога волонтерів на передовій досить важлива і відчутна. За весь час перебування нами опікувалися районна організація ВО «Свобода», на чолі з Михайлом Іваночком, які спільно з надвірнянцями збирали та привозили нам найнеобхідніше. Без вас нам було б значно складніше», - висловив подяку надвірнянцям боєць від всіх своїх побратимів.

Теплі слова вдячності нашим воїнам-героям були сказані учнями. Вчителі школи щиро та любляче побажала берегти себе, здоров’я, відваги та особливо необхідного довгоочікуваного миру. На завершення зробили спільне фото. Кожен з школярів наввипередки хотів мати у своєму домашньому альбомі фото з героями. Також на бійців чекав святковий концерт підготовлений учнями старших класів.

За час перебування у короткостроковій відпустці вояки планують провести ще одну зустріч з учнями, студентами Надвірнянщини. 

«Сьогодні майбутнє за нашою молоддю, а ми в свою чергу маємо створити якнайкращі умови її розвитку, тому ми на передовій відстоюємо нашу Свободу, Незалежність та Справедливість», - переконаний Андрій Лисканюк.

Прес-служба Надвірнянської РО ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 643 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
16:35
 
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0