П'ятниця, 03.05.2024, 23:19




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Вересень » 16 » Олег Тягнибок: "Парламентарі проголосували за законопроєкти, які фактично означають оголошення капітуляції в російсько-українській війні"
14:21
Олег Тягнибок: "Парламентарі проголосували за законопроєкти, які фактично означають оголошення капітуляції в російсько-українській війні"

"16 вересня 2014 року в парламенті повторилася та ж ситуація з голосуванням, що і 16 січня цього року. Фракція "Свободи" – єдина, яка не дала жодного голосу за проведення закритого засідання. Після перерви в парламенті так і не проголосували за режим таємного голосування. Тоді одразу поставили на голосування законопроєкт про особливий статус Донбасу. Депутати фракції ВО "Свобода" з метою уникнення спекуляцій витягнули картки і підняли вгору. Однак маємо надзвичайно негативні рішення, які фактично означають оголошення капітуляції в російсько-українській війні". Про це 16 вересня 2014 року заявив Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час брифінгу в парламенті.

Лідер націоналістів зазначив, що в документі про особливий статус Донбасу дуже багато норм не відповідають інтересам Української держави. "Створення народної міліції з терористів, надання їм права, хай і за благословенням Києва, призначати суддів і прокурорів на цих територіях; жодного слова про захист україномовного населення на окупованій території; чітко не визначено межі, по яких має проходити лінія поділу, зазначено лише, що це "Донецька і Луганська область". Також, поки вони будуть мати право діяти автономно, українці зі своєї кишені муситимуть фінансувати те, що відбувається на Сході, тобто відбудову знищених територій. Три роки зберігатиметься цей так званий особливий статус.

Більше того, на 9 листопада цього року буде призначено місцеві вибори. Оскільки немає норми про роззброєння терористів і виведення російських військ з цієї території, очевидно, що ці вибори будуть проходити так само, а може й гірше, як відбувалися в Криму. Зрозуміло, що жоден представник від державницьких українських політичних сил не зможе взяти участи у виборах. Отже, бандити і терористи отримають повну легітимність, і відбуватися це буде під дулами автоматів", – підкреслив Олег Тягнибок.

"За закон про особливий статус проголосували 277 депутатів, за закон про амністію – 287. Депутати фракції ВО "Свобода", з метою уникнення спекуляції, витягнули картки і підняли вгору, що було зафільмовано. Звісно, що після голосування за ці рішення жодних гарантій, що Росія припинить воєнні дії, немає. Лишень зазначено, що Україна виконала свою частину домовленостей.

Парламентарі проголосували за законопроєкти, які фактично означають оголошення капітуляції в російсько-українській війні. Досягнення миру можна було реалізувати тільки отриманням перемоги у війні. Так зване перемир'я досягнуто аж надто великою ціною для українців", – підсумував очільник "Свободи".

Прес-служба Надвірнянської районної організації

ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 437 | Додав: Націоналіст | Теги: ато, ВР, Олег Тягнибок, Порошенко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
23:19
 
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0