П'ятниця, 03.05.2024, 20:06




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Листопад » 18 » Виконуємо завдання С.Бандери: Дійти до кожного українця
00:05
Виконуємо завдання С.Бандери: Дійти до кожного українця


За цим заповітом  провідника Нації Степана Бандери депутатський корпус Надвірнянської районної та Надвірнянської міської рад  ВО « Свобода» кожної неділі проводять зустрічі із  громадами сіл та селищ  Надвірнянського району, а також звітують за виконану  депутатську роботу.

17 листопада 2013року було проведено зустрічі  та розповсюджено партійний часопис в м. Надвірна  та чотирьох  населених пунктах району. Зокрема депутати Надвірнянської міської ради пішли до своїх земляків та спілкувалися з ними біля храмів.

Депутати Надвірнянської районної ради натомість виїхали двома агітаційними групами в села Фитьків, Перересіль, Цуцилів, Тисменичани.

«Такі зустрічі та короткі звіти перед громадою є дуже корисні як для людей так і  для нас – свободівців. Ми інформуємо громаду про боротьбу націоналістів із діючим режимом, а люди дають нам завдання та настанови як діяти надалі», розповідає голова міської організації Олег Туєшин.

Такий метод спілкування з людьми націоналісти застосовують не вперше. До бесід під відкритим небом долучаються  і прихожани і духовні отці. Це об’єднує та зближує, дає можливість у невимушеній обстанівці розмірковувати про державницьку та заглибитися в духовну сутність відносин між людьми та Богом. На запитання від людей про перспективи найближчого реального  покращення життя, а не мнимого, яке пропагують нам з Банкової, голова Надвірнянської районної організації Михайло Іваночко процитував Андрея Шептицького, що «Не можливо збудувати сильної держави в пустелі духовного та душевного занепаду, на духовному спустошенні». Тому найперше на найважливіше, що нам потрібно робити сьогодні разом з душ пастирями – це боротися за наші душі, за чистоту наших помислів, за те щоб у нашому серці та в нашій душі жила Любов та Правда. Якщо ми дамо раду з нашими помислами та будемо жити в гармонії зі своєю душею, тоді ми все здолаємо і зможемо побудувати державу, про яку мріяли наші з вами батьки».

Свободівці поділились думками із надвірнянцями стосовно проблем м. Надвірна та району загалом та непростої ситуації в державі.

«Сьогодні, коли  для українців відкривається перспектива повернутися до своїх європейських витоків, до європейських цінностей,  утвердженні права нації та права людини втілити в життя гасло націоналістів «Волю народам, волю людині!», нас об’єднують на об’єднуватимуть устремління всіх вільних людей на європейську інтеграцію. І тому ми всі повинні бути самодостатніми, запаленими, сильними та мужніми людьми у цьому нашому прагненні та намаганні. Ми повинні бути в європейській спільноті», наголосив Михайло Іваночко.

Така тактика зустрічей з людьми та близького невимушеного спілкування дає можливість донести правду кожному українцеві. Особливо це актуально тепер, коли влада відчуваючи загрозу від потужної та націоналістичної партії «Свобода», почали лити на неї бруд не тільки з промосковських ЗМІ та підвладних телеканалів, а й зі сторінок популярного, колись, україномовного часопису «Експрес».

«Кращої можливості донести до людей правду у розвінчуванні їхнього брехні, брудного піару та очорнення всього українського просто не існує. Тому ми будемо продовжувати такі зустрічі періодично змінюючи формати, афішуючи за тиждень наперед, що ми приїдемо із розширеним звітом в залу народного дому чи сільського клубу, де буде більша можливість розповісти та донести правду до людей»,  вважають депутати-свободівці Надвірнянської районної ради.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»
Категорія: Новини | Переглядів: 590 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
20:06
 
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0