Понеділок, 29.04.2024, 10:40




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Жовтень » 16 » Зв'язкова Романа Шухевича Ольга Ільків: "Я шаную "Свободу" – вони націоналісти і продовжують справу тих, хто гинув за Україну"
10:49
Зв'язкова Романа Шухевича Ольга Ільків: "Я шаную "Свободу" – вони націоналісти і продовжують справу тих, хто гинув за Україну"

"Я націоналістка й умру націоналісткою. Я підтримую націоналістичний рух, тому що тільки він дає можливість нації, кожному народу мати своє обличчя, свої звичаї, свою культуру – все, що творить хребет нації. І я шаную "Свободу" – вони націоналісти, вони борються, продовжують діло тих, хто гинув за Україну". Про це сказала у своєму виступі у Львівській опері на урочистій академії з нагоди 70-річчя Української Повстанської Армії зв'язкова головнокомандувача Романа Шухевича, багатолітній політв'язень Ольга Ільків (псевдо "Роксоляна").

"Я кланяюся тіням загиблих – вони з нами сьогодні тут, – зазначила Ольга Ільків. – Їх стільки погинуло, а мене Бог ще тримає, бо я свідок того всього і знаю тільки одне: націоналіст до кінця буде боротися. І якщо всі ми будемо прикладом для свого народу – народ відновиться, воскресне. Дуже багато чужих впливів, яким люди мимоволі піддаються. Мусимо стояти на сторожі, боротися за те, щоби ворог не забрав від нас здобутого кров'ю й муками.

Кожен із нас великі жертви давав і дає далі. І я бажаю, щоб ми стояли й не віддали своєї самостійності, щоб ми боролися – жінки й мужчини всі однаково. Щоби ми були прикладом, вдохновенням для свого народу, для своїх діток, для прийдешнього. 21 рік минуло, але ми живемо в совєцькім союзі, не відчуваємо, що є Україна… Люди придушені, бідують, не бачать перспектив. Нас приводять до такого стану, щоби наші люди, молодь тікала за кордон, бо немає їм місця в державі, немає на своїй землі права…

Пам'ятайте: тільки націоналісти, наш Олег Тягнибок, ідуть слідами Романа Шухевича. Він бореться не тільки на нашій землі, а й усюди, по всіх краях він тримає контакти з націоналістами. І ми мусимо стояти так, щоби ніхто не посмів на нашу землю простягати лапи, ніхто в наше нутро своєї лапи не запускав. Ми є народ гордий, який має старовинну історію. Борітеся – поборете. Вірю, що моє слово до вас дійде. Пам'ятайте, як сказав чудесний чоловік Юрій Іллєнко: "Створюйте інформаційне УПА". Зараз є інші способи боротьби. Знаєте, я вміла стріляти, але я не стріляла, моє слово – сильніше за зброю!"

Прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 526 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
10:40
 
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0