Неділя, 05.05.2024, 09:48




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Грудень » 18 » Відбувся звіт депутатської фракції ВО «Свобода» в Надвірнянській міській раді
01:35
Відбувся звіт депутатської фракції ВО «Свобода» в Надвірнянській міській раді

Зовсім недавно перед громадою Надвірнянщини звітували депутати фракції ВО «Свобода» в Надвірнянській  районній раді.

Сьогодні, 18 грудня 2011 року    зібралися для звіту депутати-свободівці Надвірнянської міської ради.

На зустріч прибули заступник голови Івано-Франківської обласної організації ВО Свобода, депутат обласної ради. Руслан Зелик, депутат обласної ради Ігор Івасюк.


На протязі останнього місяця по всій Україні, де є наші фракції звітують перед українцями депутати-свободівці. Ми приходимо до громади після виборів. Ми не боїмося своїх виборців, тому, що у нас не має зрадників та тушок. Ми навпаки  збираємо такі зібрання для того. щоб порадитись із громадою як діяти. Ми хочемо, щоб громада нам підказала, дала поради та зрештою і допомогли нам в ґаздівських  питаннях.


Голова фракції ВО «Свобода» в Надвірнянській міській раді Володимир Гринішак в своєму звіті про депутатську діяльність розповів про це від самого початку, тобто від створення фракції на першій сесії до сьогоднішнього дня.  Вже тоді свободівська фракція зайняла принципову позицію по дотриманню вимог регламенту, основних засадничих принципів роботи ради. Не всім депутатам з інших фракцій, а особливо керівництву міської ради, сподобалася справедлива позиція свободівців. Але не дивлячись на постійний тиск на наших депутатів, фракція вимагає радикальних змін в роботі як самої міської ради, так і комунальних підприємств міста.


Після звіту присутні надвірнянці задали численні запитання щодо роботи комунальних служб міста, на що отримали ґрунтовні відповіді. Також багато питань, які поставили перед депутатами виборці, потребують глибшого вивчення та подальшої реалізації. Цим вони займуться вже на найближчих засіданням постійних депутатських комісій та на сесіях міської ради.


Заступник голови обласної організації ВО «Свобода» Руслан Зелик підсумовуючи результат зустрічі депутатів з громадою, закликав всіх небайдужих за долю міста, долучатися до роботи депутатів, спрямовуючи їхню діяльність на ті ділянки та проблемні місця, які потребують нагального вирішення. «Старші поважні надвірнянці зі своїм досвідом та молоді амбітні депутати-свободівці, об’єднавши свої зусилля, зможуть принести багато користі для громади», - таку форму роботи запропонував депутат обласної ради Руслан Зелик.


На завершення голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко звернувся до громади: «Не потрібно доказувати нікому про те, що ВО «Свобода» єдина ідеологічна партія в Україні. Ми знаємо за що боремося і  мета завжди в нас одна: як була 20 років тому так і зараз: Велика Україна. Україна про яку мріяли наші діди та прадіди.  І тому сьогодні ми зібрались в першу чергу для того щоб мобілізувати свої сили перед новим 2012 роком , а рік той , що прийде буде дуже важкий. Але нам, українцям,  не звикати до важкої праці та до боротьби за нашу,  Богом дану українську землю. А боротись за свою державу ми мусимо - це наш обов’язок. Хто як не ми стане на захист всього українського. Хто як не «Свобода» кине виклик цій знахабнілій промосковській владі? За 20років Свобода ніколи не зраджувала, не зраджує зараз в такий складний період для нашої держави і буде завжди стояти на захисті українців.»

Зустріч закінчилася в теплій та дружній атмосфері порозуміння між надвірнянцями та свободівцями. А вже завтра робота продовжуватиметься і ті підказки, поради та накази виборців свободівці втілюватимуть в життя.


Прес-служба Надвірнянської РО ВО "Свобода"

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 804 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
09:48
 
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0