П'ятниця, 03.05.2024, 13:23




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Листопад » 02

28 жовтня 2012 року українці зробили свій вибір – і він виявився не таким, як того хотіла влада. Вибори показали, що українці перестали вірити обіцянкам про "покращення" та віддавати свій голос за гречку та олію. Як наслідок, влада почала втягувати до процесу фальсифікації правоохоронні органи та суди.

Вже є випадки, коли до нас зверталися з повідомленнями про тиск на членів виборчих комісій, коли під владним тиском правоохоронці не звертали уваги на явні порушення.

Цього владі виявилося мало. Тепер вона перейшла до судів. У декількох містах України вже подано позови, задоволення яких дасть можливість сфальшувати результати і впустити до Верховної Ради ще кілька провладних "тушок".

На судову систему чиниться тиск. В Україні розтоптано незалежність судової гілки влади. Партія влади вже втягнула суди у свою брудну справ ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 550 | Додав: Націоналіст | Дата: 02.11.2012 | Коментарі (0)

1 листопада о 16:00 у Київському окружному адміністративному суді розпочалося засідання за позовом свободівця Олександра Марченка щодо визнання протиправним та скасування рішення про підсумки голосування в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №90, де окружком сфальсифікував результати волевиявлення білоцерківців на користь провладного кандидата Віталія Чудновського. Засідання суду кілька годин блокувало близько 80-ти "братків", найнятих Чудновським. Бандити перекрили доступ до судового залу та напали на громадян, які намагалися потрапити на засідання. Зокрема "братки" Чудновського побили журналістів "5 каналу".

Попри тиск Банкової, суд побоявся ухвалювати протиправне рішення про відмову в задоволенні позову – засідання перенесли на завтра, 2 листопада. Водночас члени ДВК, які входять до складу 90-го округу, продовжують зая ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 467 | Додав: Націоналіст | Дата: 02.11.2012 | Коментарі (0)

1 листопада о 16-30 голова ОВК №189 всупереч нормам виборчого законодавства відмовилася надавати витяг із рішення ОВК №189 від 31 жовтня 2012 року про перерахунок голосів на дільницях 681384 та 681385.

Свободівець Ігор Сабій, який за даними протоколів ДВК переміг в окрузі, подав заяву про видачу йому витягу з протоколу, однак голова комісії Лукіянчук грубо порушила процедуру і поставила на голосування питання про видачу не витягу з протоколу, а протоколу в цілому, наполягаючи, що видати протокол можуть тільки після завершення засідання. Пропозицію про видачу витягу з протоколу після завершення засідання не підтримали. Тоді голова ОВК Лукіянчук відмовилася розглядати заяву і продовжила засідання, приймаючи скарги кандидата від ПР – Віталія Олуйка.

Прес-служба Хмельницької обласної органі ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 448 | Додав: Націоналіст | Дата: 02.11.2012 | Коментарі (0)

Як стало відомо, провладний кандидат у народні депутати України у виборчому окрузі №215 Галина Герега визнала, що програла вибори кандидатові від ВО "Свобода" Андрієві Іллєнку.

Коментуючи інформацію про те, що Г. Герега визнала результати виборів у 215-му виборчому окрузі, лідер перегонів Андрій Іллєнко заявив: "Я приємно здивований цією звісткою. Дуже важливо, що на піку емоцій та жорсткого протистояння Галина Герега все-таки визнала результати виборів у 215-му окрузі. Добре, що вона піднялася над ситуацією та не стала продовжувати загострювати конфлікт. Це правильний та конструктивний крок, який є нормою для цивілізованих країн.

Визнання результатів виборів дозволить зменшити ескалацію конфлікту у Києві. Цей вчинок має стати прикладом для інших політиків, що зазнали поразки в Києві. Адже саме столична громада визначила, що об'єднані сили опозиції, які не програли жодного округу в Києві, відображають її по ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 496 | Додав: Націоналіст | Дата: 02.11.2012 | Коментарі (0)

Окружна виборча комісія №125 зумисне зволікає з підбиттям підсумків голосування, шукає причини, аби провести перерахунок голосів або визнати вибори недійсними на дільницях, де Андрій Тягнибок здобув найбільшу підтримку.

Станом на вечір 31 жовтня в окрузі не було опрацьовано 3% протоколів. При цьому ОВК продовжувала зволікати зі складанням остаточного протоколу підрахунку голосів, зокрема, оголошувала перерви, що є порушенням закону.

У роботі ОВК №125 зафіксовано й інші порушення. Зокрема, комісія проголосувала за те, щоби перевірити вміст скриньок, привезених з дільниць, аби перевірити, чи правильно запаковано бюлетені. Причому хотіли це зробити без участі представників ДВК. Уповноважені особи від ВО "Свобода" написали заяву в прокуратуру з приводу цих порушень.

Очевидно, що окружком, підконтрольний конкурентові Андрі ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 602 | Додав: Націоналіст | Дата: 02.11.2012 | Коментарі (0)

Іще не завершено підрахунок голосів, звіряють результати на сервері ЦВК з даними протоколів з "мокрими печатками". Тривають війни з фальсифікаторами на багатьох мажоритарних округах. Ще точиться боротьба з безчинством режиму, який в агонії, аби втриматися коло корита, "вигризає" для себе кожного депутата шляхом брутальних фальсифікацій.

Але попри все – уперше в історії Незалежності у Верховну Раду входить націоналістична сила – фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Вже сам по собі цей факт ознаменовує, без перебільшення, тектонічні зрушення на політичній карті України.

Ці вибори показують найголовніше: ніколи не можна зневірюватися і опускати руки. Ніколи не можна думати, що все вже вирішено наперед і нема ніякої надії. Навіть попри всі ретельно прораховані і сплановані махінації та фальсифікації, режим не може зуп ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 614 | Додав: Націоналіст | Дата: 02.11.2012 | Коментарі (0)

1 листопада 2012 року близько 2-ї години ночі окружна виборча комісія №215 підписала протоколи всіх виборчих дільниць та затвердила підсумковий протокол голосування на виборах до Верховної Ради України. За результатами підрахунку 100% протоколів, свободівець Андрій Іллєнко здобув перемогу над провладним кандидатом Галиною Герегою.

До початку засідання стало відомо, що "братки" Гереги напали на журналістів та застосували сльозогінний газ. Загони "Беркута" пропускали журналістів вибірково – так званих "журналістів" (явно кримінальної зовнішності) від Гереги пропустили по фальшивих посвідченнях, проте журналістів з дійсними посвідченнями пропускали вкрай неохоче і не всіх.

Під ОВК зібралося декілька сотень свободівців, які привітали ухвалене комісією рішення скандуванням.

У цей час ОВК №223, де свободівець Юрій Левченко ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 444 | Додав: Націоналіст | Дата: 02.11.2012 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:23
 
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0