Середа, 08.05.2024, 13:33




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Січень » 11 » ГЕНПРОКУРОРСЬКІ “УРКИ" ЛАБАЮТЬ ”МУРКУ”
01:17
ГЕНПРОКУРОРСЬКІ “УРКИ" ЛАБАЮТЬ ”МУРКУ”

ПРОКУРОРСЬКА МУРКА

Гімнописцю вітчизняної «бидлоеліти» Анатолію Толстоухову вже не потрібно буде мучитися над текстом гімну для нашої Генпрокуратури. Його вже вибрав замгенпрокурора Ренат Кузьмін, на всю країну «злабав» «Мурку» в програмі Яна Табачника «Честь маю запросити».

Цитуємо пресу: «Сьогодні в авторській програмі Яна Табачника «Честь маю запросити», яка транслювалася телеканалом Інтер, заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін і народний депутат України Святослав Піскун виконали на двох роялях мелодію відомої блатної пісні «Мурка».  Програму «Честь маю запросити» веде артист і народний депутат України Ян Табачник. На програмі зібралася вся «еліта» мистецтва, науки, спорту і, звичайно, політиків – незалежно від їх партійної приналежності і переконань. 

Нинішня програма стала бенефісом Яна Петровича, адже маестро відзначає 65-річний ювілей. Привітати ювіляра приїхали російські і українські зірки і друзі: Іосиф Кобзон, Софія Ротару, Валерій Леонтьев, Роман Карцев, джазовий оркестр Олега Лундстрема і Марка Різницького, Михайло Боярський, Олена Воробей, Анастасія Заворотнюк, Ірина Білик, Надія Крутова-Шестак, Потап і Настя Каменських, Тетяна Недельськая, Віталій Козловський і багато інших.

Все змішалося. Вже абсолютно неможливо зрозуміти, що ось це, наприклад, було? Просто концерт? Тусовка «еліти»? Або бандитський сходняк, на якому прокурори співають «Мурку», а на фуршеті карні злочинці з компанії Табачника «вирішують» з цими прокурорами і депутатами «питання»?

"Україну мають таланти". Саме так назвав своє новорічне святкове шоу відомий україноненависник Ян Табачник. Свою ненависть до землі на якій він живе і до народу який зробив цю землю найкращою у світі цей етнічний єврей продемонстрував ще у 2004 активною агітацією за голубого проффесора. Найповажнішими гостями збіговиська стали найвідоміші представники Партії Рецидивістів. А найпопулярнішою мелодією стала звісно що "Мурка".

  Нехай би собі зеки вчорашні і завтрішні веселилися, скаже дехто, можливо і так... Символічною є назва шоу. Російською у переносному розумінні "мати" означає "поиметь". Те що герої Партії Рецидивістів мають палке бажання мати Україну і українців ні у кого із укранських патріотів сумніву не викликає. Цікавить інше, коли уже ми почнемо "иметь" усю цю голубу мерзоту на чолі із самим Хамом Бандюковичем.

Зрозуміло, що «Мурка» – це реальний рівень керівних кадрів генпрокуратури, ми завжди це знали, але щоб так явно це демонструвати? Дурість?

Ні. Це просто цинізм хлопців, що повірили, що вони будуть вічно, хлопців, що знають, що «Мурку» грати можна і потрібно, тому що це улюблена пісня нинішнього президента України. Або «Уркаїни»? Гуляй, голота, ваш час. Поки що, ваш.

Ці урки, ці гопники навіть не розуміють, наскільки глибоким стає провалля між ними і країною, в якій вони живуть.

І не тому що вони їздять на «мерседесах», а народ на маршрутах. Не тому.

Тому що, наприклад, в магазинах неможливо купити книгу Ліни Костенко, що недавно вийшла, «Записки українського самашедшого». Тому що цю книгу розхоплює молодь, тому що її читають, як раніше читали самвидав, передаючи з рук в руки.

І тим, хто цю книгу читає, врешті-решт стане нестерпно соромно терпіти в країні владу генпрокурорів і інших курв, що виспівують з телеекранів «мурку» та інший блатняк. Цей дисонанс стане настільки нестерпним, що стане зрозуміло — час компромісів пройшов.

Або ми, або вони.

 

Ліна Костенко, «Записки українського самашедшого»

«Що це? Плебейство, чорна діра свідомості? Наша нездатність побудувати свою державу? Виснаженість нації до цілковитої втрати життєвих сил? 

Чи, може, це просто Страшна помста імперії – хотіли свою державу – маєте. Ось вам ваша культура, ось вам ваша свобода.

Ось вам Троянський кінь, з нього повискакують усі ті парторги й комсорги, райкомівці і обкомівці, і директори військово-промислового комплексу. Вони й очолять вашу державу, вони її і розвалять.»


Категорія: Новини | Переглядів: 1074 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 (23.01.2011 08:24) [Матеріал]
Нам,українцям, потрібно об'єнуватися пори всі амбіції, відстоювати свою ідею, мову, щоб отакі. . . бачили людей, які не приймають їхні цінності. На жаль, у Миколаєві в Соборності патріотичні сили були роз'днані.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:33
 
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0