П'ятниця, 26.04.2024, 17:03




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Квітень » 1 » "Кадебістам слова не давали!"-націоналісти зірвали прес-конф. інтернаціональних українофобів
22:47
"Кадебістам слова не давали!"-націоналісти зірвали прес-конф. інтернаціональних українофобів

 ВО "Свобода" зірвала прес-конференцію українофобів, які приїхали з різних країн, щоб учити нас жити.

Повний звіт з відео та світлинами дивитися на сайті О.Білозерської

1 квітня 2010 року представники Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" не допустили проведення антиукраїнського шабашу в агенції "Інтерфакс-Україна", який був заявлений як прес-конференція "Учасники Великої Вітчизняної війни проти Бандери". Шабаш мав відбутися за участю представників українських, польських і ізраїльських громадських організацій у зв'язку з оскарженням в суді Указу Президента України про надання звання Героя України лідерові українських націоналістів С.Бандері.

Заступник голови ВО "Свобода" Андрій Мохник, аргументуючи позицію неприпустимості проведення в Україні заявленого заходу, заявив:

"Як виявилось, у день дурнів окремі, ворожі Україні, людці вирішили пошити в дурні українців. Для цього вони заходились спекулювати таким визначенням як "ветеран Великої Вітчизняної війни".

Список учасників "пресухи": Авігдор Ескін, громадський діяч, публіцист (Ізраїль); Жорж Дигас, голова юридичної комісії ветеранів війни, військової служби і спецслужб, член президії Міжнародного українського союзу учасників війни (Україна); Михайло Сидько, голова відділення Асоціації в’язнів концтаборів і гетто в Ізраїлі (Ізраїль); Михайло Штейман з цієї асоціації (Єрусалим, Ізраїль), Борис Забарко (к.і.н., голова Асоціації малолітніх в’язнів гетто і концтаборів (Україна); Тадеуш Ісакович-Залеський, ксьондз, голова Польського товариства кресовян (Польща) і адвокат Марія Швець.

З огляду на це, безглуздо зупинятися на "судженнях" цих людей. Вони нікчемні як з історичної, так і з етичної точки зору. Бо, очевидно, що люди, які вбираються в маски і гендлюють визначеннями (ветеран Великої Вітчизняної війни) – тримають камінь за пазухою. Можна лише відзначити, що антиукраїнський шабаш це національно чуже українцям кодло на чолі з польським ксьондзом вирішило влаштувати у Чистий Четвер, таким чином ще раз намагаючись принизити українців.

Виходить, єдине, що може об’єднати махрового кагебіста, польського шовініста та самозваного "ветерана-публіциста" з Ізраїлю – це ненависть до України.

І було б смішно, якби не було так обурливо. Бо, за що отримує гроші українських платників податків Служба безпеки України, якщо українофоби з усіх усюд вояжують Україною і паплюжать нас – українців – і наших Героїв у нашій хаті?

Проте головне – прес-конференція українофобів і їй подібні заходи є прямою образою Української Нації. Адже в нашій історії було лише кілька Постатей, іменами яких нарікали всю Націю. Це – Хмельницький, Мазепа, Петлюра і Бандера. Ні для кого не секрет, що після Другої світової війни хто з пошаною, хто зі страхом, а хто і з ненавистю називав українців – бандерівцями. Тобто всі – і друзі, і вороги – визнавали, що бандерівець – це синонім українця. Тому ганьбити Бандеру – це ганьбити українців, це продовжувати нищити нашу Націю як це робили московські, польські та інші окупанти і їхні посіпаки. Але хай вони пам’ятають: Бандера – наш Герой, наш Прапор і наш Шлях боротьби! І ми всі – українці-бандерівці!".

Свободівці заявили про неприпустимість проведення в Україні заходів, що ображають честь і гідність Героїв України та кожного українця, та закликали організаторів та учасників акції вибачитися перед українцями, а іноземних учасників – негайно залишити територію України.


Категорія: Новини | Переглядів: 661 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
1 Свідомий (02.04.2010 10:16) [Матеріал]
Тільки СВОБОДУ болить за Україну, а де ті псевдопатріоти з БЮТ чи Нашої України, де ті Яценюки і Костенки, чого не відстоюють гідність української нації. В таких ситуаціях пізнається хто є хто. Хто дійсно патріот, а хто "патріот" тільки перед виборами.
ВО Свобода - єдина сила українців!
Слава Україні!
%) :o %)

2 Беркут (02.04.2010 16:44) [Матеріал]
100%-згідний із Свідомим "Свобода" бореться на всіх фронтах із цією промосковською нечистю.А всі мовчать.Українці приєднюйтись до" Свободи"тільки разом ми зможемо відстояти свою державу. Слава Нації! Слава Україні!

3 mars (03.04.2010 00:13) [Матеріал]
Молодці!
Поки у нас є така молодь - ще нічого не втрачено!
Слава Україні!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
17:03
 
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0